Olacak olan oluyor bekarken hemen yapmam diyordum ama yapmam dedigim olduAllah yardımcın olsun olan bebege olucak yazık günah keşke yapmasaydiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak olan oluyor bekarken hemen yapmam diyordum ama yapmam dedigim olduAllah yardımcın olsun olan bebege olucak yazık günah keşke yapmasaydiniz
Ailesinden etkilendiğini soyledigimde reddediyor yok oyle bisey benim icin senden çocuğumdan baska kimse yok diyor ama laftaKocanıza resti çekin. Ailesi ve sizin aranızda seçim yapmazsa zaten bosanacaksiniz bu belli..
Annemgilin evindeyim suan kombi bozuldu bebegim soğukta kaldi .cocugumdan benden cikmasinda Allah o kocam olacak teebiyesizin belasını versjn anasinin da babasininda o ailesinin de belasını versin . O evinde sıcakta yatsin cocugu burda sogukta donsun . Kim icin ne icin anası babası icin Allah topunun belasini versin . Bana cocuguma bunu layik gorenler beter olsun yüzü buz gibi oldu bebeginAllah sabir versin. Degisirim der sonrasi yine ayni. Sadece boyle bi adamla 1 omur gecmez. Iyi dusun.
Son pismanliiiik neye yaraaârAradi acmadim eve gelmis evjn anahtarını iste unuttum anahtari ver diye . Cok kıymetli eşyalarından korktu herhalde . Facebooktada ikimizin resmini profil yapmış
Mal bu ya sinir etti beni anahtari alırken yuzume bakmadi sosyal medyada resmimi profil yapiyo kafasi bozuk herhalde naptigi belli degilSon pismanliiiik neye yaraaâr
Peki napcan dön dedi mi?
Alkol???Mal bu ya sinir etti beni anahtari alırken yuzume bakmadi sosyal medyada resmimi profil yapiyo kafasi bozuk herhalde naptigi belli degil
Içki varmıydı kendisinde ickili miydiMal bu ya sinir etti beni anahtari alırken yuzume bakmadi sosyal medyada resmimi profil yapiyo kafasi bozuk herhalde naptigi belli degil
Yok kullanmiyor içki göstermelik müslüman kendisi akil verir anca din konusunda ama kendisi yapmazIçki varmıydı kendisinde ickili miydi
Hahahahahahaahah tobe tobe insani kotu kotu konuşturuyorlar degil miYok kullanmiyor içki göstermelik müslüman kendisi akil verir anca din konusunda ama kendisi yapmaz
Daha beter bir durumda mi yaşıyorsunuz gerçekten merak ettim? Ne olur sorunu yanlış anlamayın gerçek bir soruAilenin yanında daha mutlu olacagini sanıyorsan yaniliyorsun bunu diyebilirim sadece.. yani boşanacak bisey goremedim ben ortada ama bilmiyorum
İşediği yatağı temizleten bi adam dan bir ömür ne bekleyebilir; saygı yok, sevgi yok, destek yok, yok da yok. Kendimize değer vermeyi öğrenmeliyiz.
Ben de anlamadım, sağlık sorunundan dolayıysa neyse dicem ama ben işediğim yeri başkasına temizletmem eşim ayağım tuttuğu sürece.Yatağa neden işemiş ben onu anlamadım![]()
Kimsenin yuvasi dort dortluk degil elbet benim yuvamdada cok zorluklar aştım ben ve su an halen devam eden zorluklara karsi esim benim yanımda ve hic boyle değildi gemileri yakan bir adamdı cunku ben de dusundugum zaman benim de hatalarim oldigunu farkettim. Mesrla diyor ki yatak odasında oturuyorum yanina gelmiyorum diyor. Neden orda oturuyor? Gitsin oturma odasinda esiyle otursun kavga da çıkacaksa orda konusulsun ayri ayri oturmak vs inatlaşmaya luzum yok benim fikrim tbikiDaha beter bir durumda mi yaşıyorsunuz gerçekten merak ettim? Ne olur sorunu yanlış anlamayın gerçek bir soru
PekiKimsenin yuvasi dort dortluk degil elbet benim yuvamdada cok zorluklar aştım ben ve su an halen devam eden zorluklara karsi esim benim yanımda ve hic boyle değildi gemileri yakan bir adamdı cunku ben de dusundugum zaman benim de hatalarim oldigunu farkettim. Mesrla diyor ki yatak odasında oturuyorum yanina gelmiyorum diyor. Neden orda oturuyor? Gitsin oturma odasinda esiyle otursun kavga da çıkacaksa orda konusulsun ayri ayri oturmak vs inatlaşmaya luzum yok benim fikrim tbiki