kızlar herkese öncelikle merhaba diyorum. ben eşimle evlendiğimden beri her doğum gününde doğum gününü kutlarız akşamlar eş dost vs.. ama ben özellikle her doğum günü 24 martın ilk dakikalarında hep aynı süprizi yaparım.. aslında süpriz de değil... her defasında bu defa yapmaz der ama yaparım.. bu gün gece yine süpriz peki pastasından alcam..kaydirigubbakcemile5
hani marketlerde satılıyorya. peki.. delikafadulden
süsü mumu içinde oluyor... işte ondan...
doğum günü itibariyle onun üzerine süslerini ekleyip mumu yakıyorum ve ta ta ta taaaammmm :roflol::roflol::roflol:
iyiki doğdun kociş...:dance::dance::dance:
hep seviniyor aşkım :asigim: hiç bozuntuya vermiyor koca adam kafamçokkarıştı 30 bitiyor artık :1rolleyes:
bu sene ek olarak şu yapışkanlı kağıtların üzerine sevgi aşk sözcükleri yazdım onlarıda duvara yapıştırcam tek tek kaydirigubbakcemile3
sizin eşleriniz için doğum günlerinde veya özel bir gününüzde sürekli yaptığınız birşey var mı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok hoş aslında aynı şeyi yapıyor olmanız eşinizi hala ilk günkü gibi sevip deger verdıgınızı işaret ediyor..zaten alışmış olmalı bi sene yapmasanız hayal kırıklıgı olusur:roflol: ama hep aynı seyın olması biraz monotonluk yaratacagından bu sene ek olarak kagıtlara bişiler yazmanız bence de çok güzel olmuş eşinizin de dogum gününü kutlamış olalım .hep birlikte olmanız dileğiyle ... ( eliştirmen gibi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3)
çok hoş aslında aynı şeyi yapıyor olmanız eşinizi hala ilk günkü gibi sevip deger verdıgınızı işaret ediyor..zaten alışmış olmalı bi sene yapmasanız hayal kırıklıgı olusur:roflol: ama hep aynı seyın olması biraz monotonluk yaratacagından bu sene ek olarak kagıtlara bişiler yazmanız bence de çok güzel olmuş eşinizin de dogum gününü kutlamış olalım .hep birlikte olmanız dileğiyle ... ( eliştirmen gibi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3)
öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim. birinin konuyu okuması hoşuma gitti... gece kıza mama yaptım 4 de o zaman astım sabah uyku sersemi istediğim gibi olmaz diye düşündüm. birde benden önce kalkarsa görsün eşim diye banyonun heryerine yapıştırdım.. ağzı kulaklarında geldi.. bende sevindirik oldum... akşam üfleyemedik çünkü kızımında uyanık olmasını istedim.. babasıyla bi üfff deyişi var görmeliydiniz.. herşeye değer...
monotonluk derken akşama da başka bi hediye benim :asigim: paket yapcam kendimi :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim. birinin konuyu okuması hoşuma gitti... gece kıza mama yaptım 4 de o zaman astım sabah uyku sersemi istediğim gibi olmaz diye düşündüm. birde benden önce kalkarsa görsün eşim diye banyonun heryerine yapıştırdım.. ağzı kulaklarında geldi.. bende sevindirik oldum... akşam üfleyemedik çünkü kızımında uyanık olmasını istedim.. babasıyla bi üfff deyişi var görmeliydiniz.. herşeye değer...
monotonluk derken akşama da başka bi hediye benim :asigim: paket yapcam kendimi :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
rica ederim :1rolleyes: banyoya not asma he yaa benim de hep hayalimde vardır şu not işi evlenince kaydirigubbakcemile3 böyle dogum günü kutlamasıyla insan dogduguna daha cok sevınır:roflol: inş o da ince düşünür senın dogum gununea.s.
iyi oluyor tavsiye ederim.. uyku sersemi baya bi okumak için uğraştı baya yazıp yapıştırmıştım. ama size tavsiyem yazılarını önceden yazın. sadece yapıştırmak yarım saatimi aldı. üzerlerine yazısını daha önceden yapmıştım.a.s.
rica ederim :1rolleyes: banyoya not asma he yaa benim de hep hayalimde vardır şu not işi evlenince kaydirigubbakcemile3 böyle dogum günü kutlamasıyla insan dogduguna daha cok sevınır:roflol: inş o da ince düşünür senın dogum gununea.s.
pek zannetmiyorum. geçen doğum gününde heyide almadı bana senağlama bende ona almadım. takım beğendim. beraber bakalım dedi. saat alıyım sana dedim saatim var dedi. kızdım bende almadım delikafadulden bugün almaya gidicez birşey mani olmazsa