kızlar herkese öncelikle merhaba diyorum. ben eşimle evlendiğimden beri her doğum gününde doğum gününü kutlarız akşamlar eş dost vs.. ama ben özellikle her doğum günü 24 martın ilk dakikalarında hep aynı süprizi yaparım.. aslında süpriz de değil... her defasında bu defa yapmaz der ama yaparım.. bu gün gece yine süpriz peki pastasından alcam..kaydirigubbakcemile5
hani marketlerde satılıyorya. peki.. delikafadulden
süsü mumu içinde oluyor... işte ondan...
doğum günü itibariyle onun üzerine süslerini ekleyip mumu yakıyorum ve ta ta ta taaaammmm :roflol::roflol::roflol:
iyiki doğdun kociş...:dance::dance::dance:
hep seviniyor aşkım :asigim: hiç bozuntuya vermiyor koca adam kafamçokkarıştı 30 bitiyor artık :1rolleyes:
bu sene ek olarak şu yapışkanlı kağıtların üzerine sevgi aşk sözcükleri yazdım onlarıda duvara yapıştırcam tek tek kaydirigubbakcemile3
sizin eşleriniz için doğum günlerinde veya özel bir gününüzde sürekli yaptığınız birşey var mı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hani marketlerde satılıyorya. peki.. delikafadulden
süsü mumu içinde oluyor... işte ondan...
doğum günü itibariyle onun üzerine süslerini ekleyip mumu yakıyorum ve ta ta ta taaaammmm :roflol::roflol::roflol:
iyiki doğdun kociş...:dance::dance::dance:
hep seviniyor aşkım :asigim: hiç bozuntuya vermiyor koca adam kafamçokkarıştı 30 bitiyor artık :1rolleyes:
bu sene ek olarak şu yapışkanlı kağıtların üzerine sevgi aşk sözcükleri yazdım onlarıda duvara yapıştırcam tek tek kaydirigubbakcemile3
sizin eşleriniz için doğum günlerinde veya özel bir gününüzde sürekli yaptığınız birşey var mı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey