Bilmiyorumki canm ama tam gnmde yumurtladım yumurtlamayı görmesem tamam ama günümde yumurtlamayıda gördümPco olunca pik çok oluyor. Var mı sizde?
Işte belki kistimsi bi oluşum vardır lh yükselten. Bi muayene olun. Hormonlara filan bakılsın.Bilmiyorumki canm ama tam gnmde yumurtladım yumurtlamayı görmesem tamam ama günümde yumurtlamayıda gördüm
Hamilelik olabilirmi acabaIşte belki kistimsi bi oluşum vardır lh yükselten. Bi muayene olun. Hormonlara filan bakılsın.
Bu net pikleri görünce yapılan gebelik testleri genelde pozitif olur. Negatif diyorsunuz. Pek sanmıyorum.Hamilelik olabilirmi acaba
Adetim geçmedi daha allahdan umut kesilmezBu net pikleri görünce yapılan gebelik testleri genelde pozitif olur. Negatif diyorsunuz. Pek sanmıyorum.
Böyle bakınca çift bi çizgiyi beyaz olarak görüyorum da ben ne anlama geliyor acaba2 3 gün daha gecsın bi daha gebelik testi yapın varsa vardır yoksa da bi kontrol amaçlı kadın doguma gıdın pko olanlar da oluyo bu durum
Okadar üzülüyorum ki herkes bu şeklde öğrenmiş hamileliğini sanki bn öğrenemeyeckmşm gibi negatif sonuçlardan skldımCanım bu hangi marka ovulasyon testi bende bi marka almıştım hep pozitifti bide şunu diyim pco ovulasyon testini etkilemez benim doktorum öyle demişti bazen çatlasada pozitif gösterebiliyormuş o yüzden bence test yapmayı bırak düzenli ilişki olduysa takılma adet zamanını bekle olmazsan test yaparsın zaten
Canım ne kadar süredir istiyosun bide dur bakalım daha adetin geçmemiş bi geçsin benim adetim 1 gün geçtiğinde bile silik çizgiyle öğrendimOkadar üzülüyorum ki herkes bu şeklde öğrenmiş hamileliğini sanki bn öğrenemeyeckmşm gibi negatif sonuçlardan skldım
Valla bayadır istiyoruzCanım ne kadar süredir istiyosun bide dur bakalım daha adetin geçmemiş bi geçsin benim adetim 1 gün geçtiğinde bile silik çizgiyle öğrendim
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah nasip etsin sizedeValla bayadır istiyoruzhayrlısı olsun dua edin lütfen bana
Amin canm rabbim herkesn gönlünden geçeni herkese hayrlısıyla nasip etsin inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah nasip etsin sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?