yine aynı hüsran yine aynı hata

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Yapmayacağım diyorum ama gene hadi diyorum . Ortak arkadaş vasıtası ile görüştürme hikayesi

Ortak arkadaşımız önerisi ile beyefendi face ekledi beni .. Daha sonra aradı bululaşım diye

O hafta programım vardı .Bir dahaki haftaya olsun dedim. Sonra program değişti . Ben dedim tamam pazar günü görüşelim.

Biz yeni atanmış öğretmenlerizi. İl merkezine inip eksiklerimizi tamamlıyoruz .Cumartesi o da ev eşyaları almaya gitmiş. Arayarak bildirdi. Daha rahat zamanda görüşelim .
Pazar günün iptal edeceğini söyledi . Çünkü o akşam arkadaşı gideceği ilçeye araçla çıkacakmış . Yani dağlık bir bölge inmesi çıkması zor merkeze ...

Sonra akşam aynı alışveriş merkezinde karşılaştık . Mağazada görmüş .Aradı seni gördüm senmisin diye sonra bulunduğum yer e geldi ayaküstü konuştuk .Durumu sürekli açıkladı üstüne basa basa .. Sonra el sıkıştık gitti .. haftaya görüşürüz dedik.

Ama perşembe oldu halen aramadı haftasonu için . Son gün yarın ama bekledikçe kendimi kötü hissediyorum.Sonuçta face defalarca fotoğrafım o kadar çok ki her açıdan . Pek de farklı değilim .

Face ekleyen o ..Telefon ile arayıp konuşan o ..Daha sonra bende aradım süreç o şekilde gitmişti program yapılmıştı ama bulunduğumuz ilçeden ilçeye geçmek zor gerçekten araç az oluyor . Aynı ildeyiz ama farklı ilçelerdeyiz.. Ama aramızda dağlar var

İşte insan aramayınca üzülüyor. Gururu inciliyor . Hep böyle mi olmak zorunda fiziğim , giyimim gayet iyi elim yüzün düzgün zaten biz arkadaş olarak aynı memkeletli olarak görüşmek amacıyla başladı hikaye ama daha sonraki süreç böyle ilerleyince .... işte insan yine hata eksik nerede diyor :(

Yapmayacağım diyorum ama gene hadi diyorum . Ortak arkadaş vasıtası ile görüştürme hikayesi

Ortak arkadaşımız önerisi ile beyefendi face ekledi beni .. Daha sonra aradı bululaşım diye

O hafta programım vardı .Bir dahaki haftaya olsun dedim. Sonra program değişti . Ben dedim tamam pazar günü görüşelim.

Biz yeni atanmış öğretmenlerizi. İl merkezine inip eksiklerimizi tamamlıyoruz .Cumartesi o da ev eşyaları almaya gitmiş. Arayarak bildirdi. Daha rahat zamanda görüşelim .
Pazar günün iptal edeceğini söyledi . Çünkü o akşam arkadaşı gideceği ilçeye araçla çıkacakmış . Yani dağlık bir bölge inmesi çıkması zor merkeze ...

Sonra akşam aynı alışveriş merkezinde karşılaştık . Mağazada görmüş .Aradı seni gördüm senmisin diye sonra bulunduğum yer e geldi ayaküstü konuştuk .Durumu sürekli açıkladı üstüne basa basa .. Sonra el sıkıştık gitti .. haftaya görüşürüz dedik.

Ama perşembe oldu halen aramadı haftasonu için . Son gün yarın ama bekledikçe kendimi kötü hissediyorum.Sonuçta face defalarca fotoğrafım o kadar çok ki her açıdan . Pek de farklı değilim .

Face ekleyen o ..Telefon ile arayıp konuşan o ..Daha sonra bende aradım süreç o şekilde gitmişti program yapılmıştı ama bulunduğumuz ilçeden ilçeye geçmek zor gerçekten araç az oluyor . Aynı ildeyiz ama farklı ilçelerdeyiz.. Ama aramızda dağlar var

İşte insan aramayınca üzülüyor. Gururu inciliyor . Hep böyle mi olmak zorunda fiziğim , giyimim gayet iyi elim yüzün düzgün zaten biz arkadaş olarak aynı memkeletli olarak görüşmek amacıyla başladı hikaye ama daha sonraki süreç böyle ilerleyince .... işte insan yine hata eksik nerede diyor :KK43:

Kac yasinda bu adam

kendi üzerine alınma aklında başkası vardıysa cesaret edememiş olabilir.. başka sebepler de olabilir bence kendini kötü görme ne kadar tanıyor ki hem seni..

demekkiiiii,

beyaz ekrandan ilişki kurmadan önce,gözler bırbırıne degeceek..

galiba öyle olmalı ama gurbet ellerde insan memleketli diye görüşelim dedim söz vermiştim bir daha yapmayacağım diye ama bende hoşlandım kişiden tabi mantıklı geldi bir çok şey..

Hemen pes etme belki bi yogunlugu var,bisey oldu..arar bence..olmadi arkadas gibisiniz zaten daha ortada bisey yok sen ara nasilsin diye...

Bu saaten sonrada ararsa sen gorusme...

bu erkekleri anlamıyorum çözemiyorum başta kendi aradı güzel güzel konuştuk niye canlı kanlı sadece 5 dk konuştuk ya ve çok güzelde görüştük yüzüme baktı sıkıca el sıkıştı açıklama yaptı sürekli

BIKTIM ARTIK BIKTIM BU DURUMDAN

Hemen pes etme belki bi yogunlugu var,bisey oldu..arar bence..olmadi arkadas gibisiniz zaten daha ortada bisey yok sen ara nasilsin diye...

evet arkadaş gibiyiz gurbette aynı memleketli
gurur yaptım işte o iptal etmişti randuvuyu ben üstelemek istemiyorum artık içimden gelmiyor planı kendi bozduysa ayarlamalı diye düşünüyorum

evet arkadaş gibiyiz gurbette aynı memleketli
gurur yaptım işte o iptal etmişti randuvuyu ben üstelemek istemiyorum artık içimden gelmiyor planı kendi bozduysa ayarlamalı diye düşünüyorum
Sizi tanistiran kisinin agzini bi yoklasan o bilir belkii

Bekle biraz bazen erkekler istese de günlük hayattaki meşgalelerini önce halletmek isteyebiliyorlar.
Sırada bekleyen bi dünya görücün yoksa aramasını bekle ;)

Sizi tanistiran kisinin agzini bi yoklasan o bilir belkii

sorarsa aynen cevap vereceğim : görüşmek istemedi diye gene gururum kırıldı ya yani ne bekliyor konuşmak için ki aynı meslekdaşız bunun için adrian lima olmak gerekiyor . Nasıl bir beklenti bu ??? Çok üzülüyorum artık çok

Bekle biraz bazen erkekler istese de günlük hayattaki meşgalelerini önce halletmek isteyebiliyorlar.
Sırada bekleyen bi dünya görücün yoksa aramasını bekle :KK66:

Halletsin bakalım . Nasip kısmet umarım sıradakini geçmek zorunda kalmam.

Kac yasinda bu adam

: )

Heh ,geldin sen dağılıyoruz ..:eek:

Baslamıs gene yasın kac diye : )

Konu sahibesi adam yeni atanmıs, düzenini kurmaya calısıyordur, bir hafta sonu var, onda da evinin eksigini tamamlıyordur, sen de yeni atanmıssın, aklın fikrin neyde, sen de aynını yap bir. İkincisi memleketlin sonucta orada böyle birinin varlıgı senin acından iyi, ama böyle bu sekil bakma. Yani bir seyler olsun diye...Gerek yok, yeni atanmıssın tadını cıkarsana az...Kolay mı atanmak...

: )

Baslamıs gene yasın kac diye : )

Konu sahibesi adam yeni atanmıs, düzenini kurmaya calısıyordur, bir hafta sonu var, onda da evinin eksigini tamamlıyordur, sen de yeni atanmıssın, aklın fikrin neyde, sen de aynını yap bir. İkincisi memleketlin sonucta orada böyle birinin varlıgı senin acından iyi, ama böyle bu sekil bakma. Yani bir seyler olsun diye...Gerek yok, yeni atanmıssın tadını cıkarsana az...Kolay mı atanmak...

evet haklısın . Atanmak çok zor oldu . Yeni duzen kurmak falan .Erkekler daha yavaş bu konuda belki de ..
Ben hoşlandım aceleci davranıyorum belki de duygusal bakıyorum . Sağolun bu açıdan bakmamıştım .
Aslında yakında seminerler başlayacak . Hafta sonları dolu olacak . Hatta kendi demişti seminerlar başlamadan görüşelim diye .
Birde 2 hafta sonra kar iner buralara ulaşım da zorlaşır .
Nasip kısmet artık .

sorarsa aynen cevap vereceğim : görüşmek istemedi diye gene gururum kırıldı ya yani ne bekliyor konuşmak için ki aynı meslekdaşız bunun için adrian lima olmak gerekiyor . Nasıl bir beklenti bu ??? Çok üzülüyorum artık çok
Yaa umut vermek gibi olmasin ama bence onemli bisey olmustur arar diye bi his var icimde..he bide su var karsilasmadan once hergun konustuysaniz o zaman beklemeyin bile aramasini..ama 2-3gunde bi konustuysaniz bi umut haftasonuda geldi arar o zaman...

Back