• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine anksiyete bozukluğumu yaşıyorum

Şuan lustral mi kullanıyorsun ben de o ilaca geçiş yapıyorum şuan
Evet lustral kullanıyorum 50 mg di 25 e düşürdü doktorum. kendim baş etmeye çalışıyorum ara ara banada geliyorlar bazen cok korkuyorum bazen iyiyim. Görmezden geleceksiniz bu hastalıgı zor evet ama tek çözümü bu

Evet lustral kullanıyorum 50 mg di 25 e düşürdü doktorum. kendim baş etmeye çalışıyorum ara ara banada geliyorlar bazen cok korkuyorum bazen iyiyim. Görmezden geleceksiniz bu hastalıgı zor evet ama tek çözümü bu
Siz mi istediniz düşürmesini bu sabah yine geldi düşünce sizi depresyona sokuyor mu o düşünceler yataktan kalkmak istemiyorum ben

Siz mi istediniz düşürmesini bu sabah yine geldi düşünce sizi depresyona sokuyor mu o düşünceler yataktan kalkmak istemiyorum ben
Ben bu sıkıntıyı mayıs ayından beri yaşıyorum. O zamanlar sizinn gibiydim yataktan cıkmak istemiyordum kimseyle konuşmak istemiyordum kendimi ruhen cok berbat hissediyordum ama benim o zaman balkondan atlama birilerine zarar verme korkum vardı şiddetli bi şekilde. doktora gittim işte ilactan sonra toparlamaya başladım. Sonra intihar eder miyim korkum başladı hepsinin nedeni belli aslında anksiyeteye bağlı okb. kontrole gittim Doktor bana iyiisn dedi düşürelim böyle devam et bi sure dedi düşüncelerim gelse de aşırı endise uyandırmıyor bende artık kontrol edebilmeyi ögrendim

Ben bu sıkıntıyı mayıs ayından beri yaşıyorum. O zamanlar sizinn gibiydim yataktan cıkmak istemiyordum kimseyle konuşmak istemiyordum kendimi ruhen cok berbat hissediyordum ama benim o zaman balkondan atlama birilerine zarar verme korkum vardı şiddetli bi şekilde. doktora gittim işte ilactan sonra toparlamaya başladım. Sonra intihar eder miyim korkum başladı hepsinin nedeni belli aslında anksiyeteye bağlı okb. kontrole gittim Doktor bana iyiisn dedi düşürelim böyle devam et bi sure dedi düşüncelerim gelse de aşırı endise uyandırmıyor bende artık kontrol edebilmeyi ögrendim
Aynı dedikleriniz bana da oldu sanki yapacakmış heh şimdi yapıcam galiba moduna giriyordum o da beni depresyona sokuyordu

Aynı dedikleriniz bana da oldu sanki yapacakmış heh şimdi yapıcam galiba moduna giriyordum o da beni depresyona sokuyordu
Evet kesinlikle anksiyete bozukluğundan kaynaklı bir durum bu asla yapmıyorsunuz zaten buna emin olabilirsiniz doktora gidin ilaç işe yarıyor ama cok agır ilaclar fazla yan etki yapıyor.

Evet kesinlikle anksiyete bozukluğundan kaynaklı bir durum bu asla yapmıyorsunuz zaten buna emin olabilirsiniz doktora gidin ilaç işe yarıyor ama cok agır ilaclar fazla yan etki yapıyor.
Doktora gidiyorum tedavim var zaten lustral ağır bir ilaç değil ki

Benimde ilaç kullandığım zaman ilk ilaca başladığım zaman yoğun ağlama ve intihar düşüncelerim vardı.Akşamları özellikle korku kaplıyordu her yanımı.Kendimi namaza ve kurana verdim.Saffat suresi ve isra suresi okuyorum.Yatmadan önce amenerrasulu 7 kez felak,nas,Ayet-el Kürsi,ihlas okuyorum.Faydasını görür gibiyim.Allah bu hastalığı çeken cemi cümlemizin yardımcısı olsun.Ama biz vücudumuzu ne kadar dinledikçe,en ufak aklımızdan geçirince sanki gerçekten bi sorun varmış gibi belirti veriyor beynimiz.Hiç aklımızdan geçirmememiz lazım

Evet annem kullanıyor lustral 50 mg nin yarısını.Akşamları remedon kullanıyor.Dideralde kullanıyor çeyrek.58 yaşında olmasına rağmen psikiyatrik rahatsızlığı dışında hiçbir hastalığı yok çok şükür🤲🏻

Lustral değil evet başka ilaçlardan bahsediyorum ben lustralle iyi oldum prozac hep delirtti beni en son lustrale gectik o iyi geldi. Bu işin tek çözümü gormezden gelmek ama biz bunu yapamıyoruz
Aynen öyle görmezden gelmek çok zor kafaya takıyoruz bana da inşallah lustral iyi gelir şuan 50 mg alıyorum

Aynen öyle görmezden gelmek çok zor kafaya takıyoruz bana da inşallah lustral iyi gelir şuan 50 mg alıyorum
Gelir inşallah ama sadece ilaca bağlı kalmayın zorla cıkın dısarı zorla birşeyler yapın kitap okuyun yürüyün gezmeye gidin zamanla kendinizi daha iyi hissediyorsunu

Gelir inşallah ama sadece ilaca bağlı kalmayın zorla cıkın dısarı zorla birşeyler yapın kitap okuyun yürüyün gezmeye gidin zamanla kendinizi daha iyi hissediyorsunu
Evet yapmaya çalışıyorum ama bir düşünce geliyor çok saçma bir düşünce ve çok korkuyorum

Evet yapmaya çalışıyorum ama bir düşünce geliyor çok saçma bir düşünce ve çok korkuyorum
Olsun gelsinn herşey gelebilir her düşünce gelebilir ne kadar korkarsan tepki verirsen o kadar esiri olursun dusuncelerinin dedigim gibi devamlı cık dısarı gez kafanı dagıtmaya calıs birgünde düzelmez zaten zaman lazım ama sonuc olarak geçiyor Allahın izniyle

Bende de kendime cocuklara zarar verme korkusu var 7 yıldır eziyet ediyor bana yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum korkusu çok fena yapıyor depresyon panik atak da yapıyor sizin gectimi acaba

Back