- 12 Haziran 2019
- 627
- 307
- 103
- 30
- Konu Sahibi zeynepkara
-
Öyle bi illet ki bu anksiyete kalp çarpıntısıyla ani korkuyla geliyo artık yapacağım evet o noktaya geldim diyor insan ve aşırı kaygılanıyorum. Balkondan atlama korkusu arabanın önüne kendini atma korkusu birine zarar veriirm korkusu,bunları biraz olsun aştım ama şimdi bu illet düşünce geldi. Size nasıl oluyordu ?Gerçekten istemiyorsunuz tamamen anksiyeteden kaynaklı.O kadar çok deneyimledim ki bunu.
Öyle bi illet ki bu anksiyete kalp çarpıntısıyla ani korkuyla geliyo artık yapacağım evet o noktaya geldim diyor insan ve aşırı kaygılanıyorum. Balkondan atlama korkusu arabanın önüne kendini atma korkusu birine zarar veriirm korkusu,bunları biraz olsun aştım ama şimdi bu illet düşünce geldi. Size nasıl oluyordu ?
İlac tedavisi gordum hiçbir halta yaramadı zaten ilaçlardan sonra bu kadar yogunlastı anksiyetemdevamlı kaygılısın, sadece konu değişiyor anksiyetede. uzmandan yardım almalısın
Allah allah psikiyatrist doğru ilacı tutturamadı mı acaba? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?İlac tedavisi gordum hiçbir halta yaramadı zaten ilaçlardan sonra bu kadar yogunlastı anksiyetem
ilk önce prozac kullandım zaten o beni mahvetti sonra lustrale geçtim sakinlestirdi oda ilac sadece uyusturuyo baska bi işe yaradıgı yok beyindeki düşünceler hep var hiç geçmiyoAllah allah psikiyatrist doğru ilacı tutturamadı mı acaba? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?
ilk önce prozac kullandım zaten o beni mahvetti sonra lustrale geçtim sakinlestirdi oda ilac sadece uyusturuyo baska bi işe yaradıgı yok beyindeki düşünceler hep var hiç geçmiyo
Öyle bi illet ki bu anksiyete kalp çarpıntısıyla ani korkuyla geliyo artık yapacağım evet o noktaya geldim diyor insan ve aşırı kaygılanıyorum. Balkondan atlama korkusu arabanın önüne kendini atma korkusu birine zarar veriirm korkusu,bunları biraz olsun aştım ama şimdi bu illet düşünce geldi. Size nasıl oluyordu ?
Ben eskisi gibi değilim Allaha şükür ama ara ara geliyor işte kendime telkin vermeye çalışıyorum devamlı. siz tamamen iyileştiniz mi.Ben de tıpkı böyle şeyler yaşıyordum.Kalp çarpıntısından çok bir gün kendime engel olamayıp kendime zarar vermekten korkuyordum.Şizofren miyim falan diye düşünüyordum hatta.Size verebileceğim tek tavsiye,kendinizi iyi olacağınıza inandırmaktır.
İlaçlar niye işe yaramaz anlamıyorum biraz iyi oluyorsun sonra yine hop aynı bu sefer başka rahatsızlığım mı var da geçmiyor dedirtiyor insana dün sabah korkudan tir tir titriyordum bugün de yataktan çıkamıyorum hiçbir şey yemek istemiyorumilk önce prozac kullandım zaten o beni mahvetti sonra lustrale geçtim sakinlestirdi oda ilac sadece uyusturuyo baska bi işe yaradıgı yok beyindeki düşünceler hep var hiç geçmiyo
Ben eskisi gibi değilim Allaha şükür ama ara ara geliyor işte kendime telkin vermeye çalışıyorum devamlı. siz tamamen iyileştiniz mi.
Ben de aynıyım sizin geçti mi nasıl geçti çok yoruldum beynimdeki düşüncelerdenBen de tıpkı böyle şeyler yaşıyordum.Kalp çarpıntısından çok bir gün kendime engel olamayıp kendime zarar vermekten korkuyordum.Şizofren miyim falan diye düşünüyordum hatta.Size verebileceğim tek tavsiye,kendinizi iyi olacağınıza inandırmaktır.
Nasıl oldunuz iyi misiniz çok kötüyüm beynimdeki düşünceler susmuyorBen eskisi gibi değilim Allaha şükür ama ara ara geliyor işte kendime telkin vermeye çalışıyorum devamlı. siz tamamen iyileştiniz mi.
En azından düşüncelerim gelse de aşırı endişe duymuyorum bende okb olarak kaldı intihar eder miyim düşüncesi beynimden gitmiyor hep orda arada bi geliyor bazen hep kalıyor bazen gayet iyi oluyorum. Siz nasıl oldunuz? Sizde ne gibi sıkıntılar var. Ne kadar oldu terapi ilaç tedavisiNasıl oldunuz iyi misiniz çok kötüyüm beynimdeki düşünceler susmuyor
Terapiye başlayalı 3 ay oldu ben de sizin gibi kendimi kaybedip kendime bişey yaparsam diye korkuyorumEn azından düşüncelerim gelse de aşırı endişe duymuyorum bende okb olarak kaldı intihar eder miyim düşüncesi beynimden gitmiyor hep orda arada bi geliyor bazen hep kalıyor bazen gayet iyi oluyorum. Siz nasıl oldunuz? Sizde ne gibi sıkıntılar var. Ne kadar oldu terapi ilaç tedavisi
Sonuç olarak hiçbirşey olmuyor biz kendi kendimizd yapıyoruz. izzet güllü videosu kitabı tavsiye ederim size. İyi geliyor insanaTerapiye başlayalı 3 ay oldu ben de sizin gibi kendimi kaybedip kendime bişey yaparsam diye korkuyorum
Bu akşam yine geldi kendime zarar verme isteği çok korktum bişey yaparsam diye siz ilaç kullanıyor musunuzSonuç olarak hiçbirşey olmuyor biz kendi kendimizd yapıyoruz. izzet güllü videosu kitabı tavsiye ederim size. İyi geliyor insana
Şuan lustral mi kullanıyorsun ben de o ilaca geçiş yapıyorum şuanilk önce prozac kullandım zaten o beni mahvetti sonra lustrale geçtim sakinlestirdi oda ilac sadece uyusturuyo baska bi işe yaradıgı yok beyindeki düşünceler hep var hiç geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?