canım aslında yeliz öyle yazınca biraz tedirgin olduğum doğru.çünkü şuan tek umut ışığım doktor tedavisi biliyorsunuz..ben bundan 2 ay önce nörolojiye gitmiştim..aşırı derecede baş ağrılarım vardı..alnımda da hafif bir şişlik oluşmuştu..hemen özel bir hastaneye gittim.tomoğrafiden tutun tahlillere kadar herşey yapıldı..nöroloji doktoru bana bir çok sorular sordu bu tahliller yanında..çabuk sinirleniyormuyum,gürültüden rahatsız oluyormuyum herşeyi kafaya takıyormuyum vs gib sorular..bende ne alaka filan demiştim hatta kendi kendime ama hepside vardı bende zaten..sonuçları aldığımızda tomografide filan hiç birşey çıkmadı..yani baş ağrıların sebebi yok..sinüzit filan sanmıştım ama yokmuş..teşhis olarak doktor bana psikolojik kanısına varmıştı..ya tüm bu baş ağrıları ve başımdaki şişliğin olduğunu düşünmem ki o şişliği bile farketmedi yapısı öyle demişti benden başka farkeden de yoktu zaten ..bana bi ilaç verdi adı lustral belki duymuşsunuzdur..psikoljik rahatsızlığı olanlar için veriliyormuş..ilacı almıştım ama kullanmadım..baya oluyor zaten bu olay 2-3 ay sanırım..nöroloji doktoru ne anlar psikolojiden kullanmaam ben bunu demiştim..ozmaanlar sorunumun psikolojik olduğunun bukadar farkında değildim..ama şimdi ona hak verdim..hatta bana 1 ay sonra seni yine görücem demişti ama gitmedim tabi...6 ay kullanmaamı söylemişti o da..ama bayramdan sonra kesinlikle gidicem..şart oldu artık...demekki doktor ozamanlar doğru söylemiş senağlama