canım tekrar tekrar okuyorum inan yazılanları .. uzatmamam gerektiğinin farkındayım hepinizin kanasi o..eğer şuan daha sakinsem ve daha sabırlıysam inanın bu yazılanlar sayesindedi..
az önce size birdaha bu konuyu açmıcam dmiştim ya yüz yüze gelene kadar..ben yine dayanamadım ve telefonla aradım.
. FİRSTDAY cim senin şuan yazdığın msjı ben az önce uyguladım..telefonda okadar sakin konuştum ki ben bile tanıyamadım kendimisırnaşık şey gerçekten çok doğru ve güzel şeyler yazmışsın canım.hepiniz öyle..bende öyle davranmak istiyorum ama ah şu sinirim yok mu şu sabırsızlığım yok mu bana hayatımda okadar zarar verdi ki..neyse aradım az önce..benim asıl kızdığım şeyin o maili silmesi ve arkamdan gizli iş çevirir gibi davranması olduğunu iza ettim..çok incindiğimi ve akşam hiç uyuyamadığımı söyledim..tekrar cevap yazıp yazmadığını sordum.. o da az önce msn deydi msn de görüştük dedi..bende sakin bir şekilde ne konuştunuz peki dedim..önce dersten sonrada fenerbahçeden bahsettik dedi..hay allahım ne alakaysa..bende yaa öylemi filand edim..bukadar samimi olmanı istemiyrum dedim..baktım oda yumuşamaya başladı sırnaşık şey ben 4 yıl üniversitede okudum orada da kız arkadaşlarım oldu benden bi yanlış gördünmü filan dedi..görmedim aam kıskanç bir insaım biliyorsun filan dedim..çok samimi olmanı istemiyorum dedim..çok abarttın bu olayı bana güven biraz filan dedi..neyseki sinirlenmedim ve tatlı bir şekilde bağlandı..peki ben affettim mi unuttum mu olanları hayır tabi..ama içimde yaşıcam bazı şeyleri bu saatten itibaren..yani bu olayla ilgili olanları..birdaha açmıcam bu konuyu..gidiş hattına bakıcam..ama gözümüde üzerinden ve maillerinden ayırmıcam :dilcikar: bundan sonrada inşallah çok fazla kıskandığımı belli etmemeye çalıiıcam umarım başarabilirim..şuan çok daha sakinim ama aklıma geldikçe yine üzülüyorum fakat bunu ona yansıtmıcam..sizlere de tekrar tekrar teşekkürler kızlar inanın değişirsem eğer sizin sayenizde değişicem..