• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine adet oldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayatla içiçe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hayatla içiçe

Ziyaretçi
herkese günaydın .hayırlı ramazanlar hepinize kızlar. ben cumartesi günü yine adet oldum.çok kötü ya.öff.valla oturdum iki saat ağladım .içimde yine de bir umut vardı.ufakta olsa.belki bu ay diyordum ama olmadı.bebeğim yine gelmedi.moralim bozuk.bu ay doktora gitmicem .ekim ayına kalıcak aşılamam .allah büyüktür.belki bir sonraki ay olur.bebeğini seven anneleri görüyorum içim gidiyor onlara.hep ağlamk geliyor içimden ama sıkıyorum kendimi.allahım bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün.amin... hepinize sevgiler.a.s.

tatlım ağlayacak bişey yok hayırlısı olsun hem sevinmelisin ki adet görebilen normal bi kadınsın ya göremeyenler ne yapsın?herşeyde vardır bi hayırrrr....kurban olduğum allah en kısa zamanda hepimizi hayırlısıyla anne yapar inşallah....

Canım Benim bu hayırlı günlerde tüm anne adaylarının istedikleri gerçekleşir.Hiç umudunu kaybetme ..Allah hepimize hayırlı ve öncelikle sağlıklı evlat nasip eder

heray düzenli adet oluyomusun peki

herkese günaydın .hayırlı ramazanlar hepinize kızlar. ben cumartesi günü yine adet oldum.çok kötü ya.öff.valla oturdum iki saat ağladım .içimde yine de bir umut vardı.ufakta olsa.belki bu ay diyordum ama olmadı.bebeğim yine gelmedi.moralim bozuk.bu ay doktora gitmicem .ekim ayına kalıcak aşılamam .allah büyüktür.belki bir sonraki ay olur.bebeğini seven anneleri görüyorum içim gidiyor onlara.hep ağlamk geliyor içimden ama sıkıyorum kendimi.allahım bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün.amin... hepinize sevgiler.a.s.

canım üzme kendini elbet birgün bizimde sağlıklı bebeişlerimiz olacak hayırlısı ne diyelim Rabbim en kısa Zamanda nasib eder inşallah....:teytey:a.s.

canım benım bende senın gıbı yapıodum ama atık aglamıyorum:1no2: cunku bu rabbımıze ısyandır:çok üzgünüm: dusunsene adet goremeyen bırsuru ınsan var mutlaka rabbım bırgun hepımızın yuzunu guldureceka.s ımtıhan dunyasındayız kımıne evlat verır anneye babaya ası olur kımnıde ıste bızım gıbı ımtıhan eder
SABRET:1hug::lepi:

ilginize teşekür ederim arkadaşlar.evet her ay düzenli adet görüyorum.ama tedavi görüpte hala bişey olmayınca moral sıfır oluyor.bu ay tedaviye gitmek istemiyorum.ağustos da dinlendim.eylül dede dinlenmek kendi haline bırakmak istiyorum.hayırlısı artık ne diyim.bugünlerde moralim bozuk diye bi durgunluk var üzerimde.elimde değil kızlar.en kısa zamanda allah hepimizin yüzünü güldürsün.amin...

canım yaa bende adet oldum bugün ama aglamadım çok kötü bi durum rabbim ramazamda duamızı kabul eder inş da bebişimiz lur hayırlısı ile

okudukca kalbim sıkıştı birden benim gibi bissürü insan varmış diye allah bu mübarek günlerin hatırına isteyen herkese sağlıklı bebişler versin benim adetime daha var belki bi umut olmam inşallah

of ya yine adet oldum artık kafaya takmayacam.hepimiz için hayırlısı........

bende düzenli adet oluyorum fakat 3 aydır istediğimiz halde gebe kalamadım :( bende bugün adet oldum :( Allaha dua et ve bence bi tatile çıkın çoğu gebelikler tatilde kalıyor kafa rahat olduğu için belkide bizde olmazsa tatile çıkıcaz

Back