yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ben kırmızı don almadım ama bu arapların cok sevdıgı harıka bır mavı ton var.arabistandan gittigi belli olsun diye o renkte bir gecelikte aldım hediyelerimin yanında.umarım begenir.

kaydirigubbakcemile3 siz daha neler neler aldıgımı bir duysanız.umarım arkadasımda aldıklarımı cok begenır..

bak senden şüpheleniodum bennn zaten, bunları okuduktan sonra şimdi emin olmak istiorumdelikafadulden

ya ben kime cıktım yaaaaaaaa.kimsede uzak dıyarlardan bahsetmıyor. mafoldumben

Hayır benım çekılın yaaalaelaelaelaelae:bbo:şutarafagitti

Hen ben kumsala arkadaslık teklıfı ettım ohhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

kumsall bensemde çaktırma, yok yok sen değilsin de heyecanı kaçmasın:roflol:

bebetom, benim olucak kumsall tamammıı :mymeka: :roflol:

kumsall bensemde çaktırma, yok yok sen değilsin de heyecanı kaçmasın:roflol:

bebetom, benim olucak kumsall tamammıı :mymeka: :roflol:

Yok ya banene banene olmıcak ışte çekıl aradan parazıt yapma yaamafoldumben:eek:lmaz:

Bana vurdun olemı ben sana şımdı gösterırım:mymeka:delikafadulden

sen çekil aradan benim o :dilcikar:

hem kumsall bana arkadaşlık teklif etmişti çekiliş zamanı, benim jeton şimdi düştü delikafadulden :roflol:

şansını başka kumsallarda ara bebetomm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geceliği duydun için gitti tabi :jeyyar:
üstünde de görmek isteriz magic hanım buyrunnnnnnnnn

sen çekil aradan benim o :dilcikar:

hem kumsall bana arkadaşlık teklif etmişti çekiliş zamanı, benim jeton şimdi düştü delikafadulden :roflol:

şansını başka kumsallarda ara bebetomm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 cok hossunuz yaaa.güldürdünüz beni aksam aksam.zaten moralımde cok bozuktu iyi oldu.
bu arada he yok magıclove sen degılsın canım heyecanı kacmasın
oldumu canım kaydirigubbakcemile3

OH oh Magıc kıskan çatla kabul etmışşşşşşşşş çekılmem ben :eek:lmaz:lülülülülülü

fisfisfisooooo sohbet tam gaz devam ediyor...gündüz çok yoğun oluyorum ya okuldu ,bankaydı falan bakamadım......bana ipucu yok mu?

kaydirigubbakcemile3 cok hossunuz yaaa.güldürdünüz beni aksam aksam.zaten moralımde cok bozuktu iyi oldu.
bu arada he yok magıclove sen degılsın canım heyecanı kacmasın
oldumu canım kaydirigubbakcemile3

:roflol:
bebeto sen evli barklı kadınsın bir sürü geceliğin vardır bu kızcağız nişanlı tamam mı geceliği falan yok yazık çeyizine koycak, çekil sen kenara hihoyyyt

X