yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bu gün de elim boş dönüyorum,yine kime çıktığımı bulamadım mafoldumben
benimki de ser verdi sır vermedi he kaydirigubbakcemile2

sevgi,saygı+anlayış bunlar çok önemli.

valla o kadar çok bahsettin ki haline üzülüp arıcam nerdeyse masummasala kim çıktı diye kaydirigubbakcemile3

bu gün de elim boş dönüyorum,yine kime çıktığımı bulamadım mafoldumben
benimki de ser verdi sır vermedi he kaydirigubbakcemile2

masumum boşver yahu öğrenince heyecanı kalmıyo böyle süpriz olcak işte sen kendin den sık sık söz et arkadaş elbet görür seni kaydirigubbakcemile5

masumum boşver yahu öğrenince heyecanı kalmıyo böyle süpriz olcak işte sen kendin den sık sık söz et arkadaş elbet görür seni kaydirigubbakcemile5

e tabi sen bulmuşsun kendininkini rahatsın kaydirigubbakcemile2

ben de benım kını arıyorum ama benımkınden de tık yok ,şüphelendığim var teee basından berı ama bakalım :eek:

siz hediyelerı aldınız mı kızlar ,ben bana cıkan kısıye hedıyesını aldım,umarım begenır ,kendısıni pek tanıtmadı malesef,cok zorlandım ama umarım begenır.:1rolleyes:

Son düzenleme:
buldum gibi aslında ama emin değilim biraz daha ipucu verse anlarım heralde.:lepi:

olsun bak en azından şüphelendiğin biri var kaydirigubbakcemile3
ben bir kaç küiye çıkmışım gibi geliyor bana,eleyemedim bir türlü =)

bence sana ait yorumda yapılmıştır kesinde sen kendine kondurmuyosundur masumum bende ipucunu tolayark buldum o muhterem şahsiyeti:)

ben de benım kını arıyorum ama benımkınden de tık yok ,şüphelendığim var teee basından berı ama bakalım :eek:

siz hediyelerı aldınız mı kızlar ,ben bana cıkan kısıye hedıyesını aldım,umarım begenır ,kendısıni pek tanıtmadı malesef,cok zorlandım ama umarım begenır.:1rolleyes:

bende aldım hediyesini arkadaşımın =) sadece kırmızı donu kaldı,onuda alsam herşey tamam :icecream:

istege baglı alınıyor canım ,ben mesela almayacagım yerimseniben

nese kızlar bana feci uyku bastırdı size iyi sohbetler ben yatar yarın gece buluşuruz yine aynı mekanda öptüm sevgiyle kalın.opuyorumnanaktana.s.

bence sana ait yorumda yapılmıştır kesinde sen kendine kondurmuyosundur masumum bende ipucunu tolayark buldum o muhterem şahsiyeti:)

sadece beni anlatan birşey yok,okudum tüm yazıları,evli,çocuklu,istanbul da yaşayan,topice fazla uğramayan tariflere uyuyorum ama =)
acaba bunlardan hangisiyim kafamçokkarıştı

X