- 24 Temmuz 2012
- 609
- 1.051
- 333
- Konu Sahibi Maverick54
Merhaba kizlar
Kac gündür cok canim sıkkın. Bir hafta kadar önce Instagramda keşfette muzisyenanne nin tesadüfen bir yazisini gördüm. 10 aylik ogluyla ilgili. Acil kalp nakli olmasi gerekiyormuş. Biraz baktim inceledim konuyu ve kartal bebegin o masum resimleri yok mu, o masum bakislari beni bitirdi resmen. Günlerdir uyku uyuyamiyorum desem yeridir. Benimde bir evladim var ve hamileyim. Hamilelik hormonlarininda etkisiyle mi bilmiyorum ama bu bebek beni cok cok etkiledi. Esim kac kez beni aglarken yakaladi. O da yeter artik diyor, Allah yardimcilari olsun diyor ama bn dayanamiyorum. Geceleri uyanip instagrama bakiyorum, sabah uyanip ilk isim bir gelisme var mi diye bakmak oluyor ama maalesef git gide daha kötü haberler gelmeye basladi. Bugün yardim kampanyasi baslattilar. Zaten valilikten izin bekliyorlardi. Cok fazla parayada ihtiyaclari var. Elimden bisey gelmez ama herkes ünlüleri etiketliyor fotonun altina. Bnde en fazla öyle yapabilirim sanirim. Ve en büyük yardim dua. Allah sifalar versin yavruya. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Icim icimi yiyor uygun kalp bulunabilecek mi diye. Cünkü en büyük sorun bebek olmasi ve bebek kalp naklinin yaygin olmamasi. Normalde cocuklarla ilgili kötü bir haberi izleyemem hemen kanal ceviririm. Biri bana anlatsa nolur tamm anlatma derim. Ama bunu ögrenmis bulundum ve cok icim aciyor![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Kac gündür cok canim sıkkın. Bir hafta kadar önce Instagramda keşfette muzisyenanne nin tesadüfen bir yazisini gördüm. 10 aylik ogluyla ilgili. Acil kalp nakli olmasi gerekiyormuş. Biraz baktim inceledim konuyu ve kartal bebegin o masum resimleri yok mu, o masum bakislari beni bitirdi resmen. Günlerdir uyku uyuyamiyorum desem yeridir. Benimde bir evladim var ve hamileyim. Hamilelik hormonlarininda etkisiyle mi bilmiyorum ama bu bebek beni cok cok etkiledi. Esim kac kez beni aglarken yakaladi. O da yeter artik diyor, Allah yardimcilari olsun diyor ama bn dayanamiyorum. Geceleri uyanip instagrama bakiyorum, sabah uyanip ilk isim bir gelisme var mi diye bakmak oluyor ama maalesef git gide daha kötü haberler gelmeye basladi. Bugün yardim kampanyasi baslattilar. Zaten valilikten izin bekliyorlardi. Cok fazla parayada ihtiyaclari var. Elimden bisey gelmez ama herkes ünlüleri etiketliyor fotonun altina. Bnde en fazla öyle yapabilirim sanirim. Ve en büyük yardim dua. Allah sifalar versin yavruya. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Icim icimi yiyor uygun kalp bulunabilecek mi diye. Cünkü en büyük sorun bebek olmasi ve bebek kalp naklinin yaygin olmamasi. Normalde cocuklarla ilgili kötü bir haberi izleyemem hemen kanal ceviririm. Biri bana anlatsa nolur tamm anlatma derim. Ama bunu ögrenmis bulundum ve cok icim aciyor
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)