- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
O zaman seni de ekliyorum canımKatılırım tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman seni de ekliyorum canımKatılırım tabii
adessa01 canim sana okuyalım bu gece diger arkadaşımız yok sen 250 Kevser suresi okursun niyetini edip kalanını da biz
Kocasininprensesi93 2500 tane Kevser suresi
Mucizemm222 250 tane kesver suresi
@ogrtmnhnmm 250 Kevser suresi
Not: Abdestli okursak daha iyi olur
Diğer arkadaşlarımız da cevap verince ekleriz bu gecelik böyle olsun olur mu
Anladım canımİnşallah250 tane canım 2500 yazmışım yanlışlıkla 1000 tamamliycaz inşallah
İyi akşamlar canım hos geldin aramiza olucak inşallahİyi akşam kızlar bzimde bu ay 1 sene oldu bebiş isteyeli
Hoşbuldum canım. Zamanı var demekten başka bişey gelmiyor zaten elden hayırlısı olsun hepimiz içinİyi akşamlar canım hos geldin aramiza olucak inşallah
Öyle canım dua edicez bol bol herşey Allah tan doktora gittin mi pekiHoşbuldum canım. Zamanı var demekten başka bişey gelmiyor zaten elden hayırlısı olsun hepimiz için
İlk düşünmeye başladığımız zaman gitmiştim kontrollerimde sıkıntı çıkmadı arada normal muayeneyede gittim eşin 1 sene dolunca gitsin demişti dr bu koronadan dolayı gidemedi.Öyle canım dua edicez bol bol herşey Allah tan doktora gittin mi peki
İnşallah eşinde de birşey yoktur canım tez vakitte bebeğine kavuşursunİlk düşünmeye başladığımız zaman gitmiştim kontrollerimde sıkıntı çıkmadı arada normal muayeneyede gittim eşin 1 sene dolunca gitsin demişti dr bu koronadan dolayı gidemedi.
Amin canım allahım kimsenln kucağını boş bırakmasın. Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallahbu arada dua grubunuza bende katılabilirimİnşallah eşinde de birşey yoktur canım tez vakitte bebeğine kavuşursun
Olur canım yarin seninde alırım bekli birbirimize dualarımız kabul olurAmin canım allahım kimsenln kucağını boş bırakmasın. Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallahbu arada dua grubunuza bende katılabilirim
Agzina yuregine saglik canim bende okudum 250 sure allah kabul etsin insallahBen adessa01 arkadaşımız için. 250 kesver suresi okudum Allah kabul etsin inşallah kucağını tez vakitte bebekle doldursun
Amin canım benim inşallah hayırlı haberini duyarız bu ayAgzina yuregine saglik canim bende okudum 250 sure allah kabul etsin insallah