- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
yok canım eşim karadenize hiç bi zaman sıcak bakmıyor, tarihli müzeli yer olması lazımTrabzon nasil fikir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım eşim karadenize hiç bi zaman sıcak bakmıyor, tarihli müzeli yer olması lazımTrabzon nasil fikir :)
termal = afyon diyorumArkadaşlar eşime yıllık izin vermişler malum hava şartları şöyle güzel müzesi olan termal otelli şehir tavsiyesi alabilir miyim? Çok canım sıkıldı yıllardır izinlerimizi denk getiremiyoruz..buda dert demeyin lütfen çünkü eşimin tatilleride hafta içide, ne hale getirdi hayat şartları....
termal = afyon diyorum
yok canım eşim karadenize hiç bi zaman sıcak bakmıyor, tarihli müzeli yer olması lazım
otelleri çok güzel turitik olarak da tarihi yerleri çoktur şöyle link veriyim oradan bakarsın canım http://www.iyigezmeler.com/afyon-gezi-rehberi/ ama şu an kar var kaplıca tatili yapsanız sadece iyi olur kaleye falan bu mevsimde çıkamazsınız meselavarmı gezilecek yeri peki ...
Trabzon tarihi değil mi ? Şaka yapıyosunuz heralde. Hiçbişey bilmeseniz Sümela dünya biliyor...
Buarada 3 yıldır çanta bile almıyorum vs diyodunuz şimdi tatil Plan'ı mı yapıyosunuz. Iyi tatiller :)
Valla hava bu kadar soğukken ben kesinlikşe antalya muğla gibi sıcak yerlere gidersim heralde:-:-D ama sapancada falan güzel spa termal oteller var. Birde orlarabakın.
Ne demek :-D bende severim hem ulaşımı kolay hem dağ orman içinde çok gÜel oteller var biraz araşyırın bütçenize hangisi uygunsa tercih edersiniz:-Dharikasın sapanca aklıma yattı :)
lütfen konularınızı ilgili bölüme açmaya dikkat ediniz.Arkadaşlar eşime yıllık izin vermişler malum hava şartları şöyle güzel müzesi olan termal otelli şehir tavsiyesi alabilir miyim? Çok canım sıkıldı yıllardır izinlerimizi denk getiremiyoruz..buda dert demeyin lütfen çünkü eşimin tatilleride hafta içide, ne hale getirdi hayat şartları....