Bu diyeti yapıyorum 2. Haftam çok kolay ve zorlamıyor cips çikolata yemiyorum zaten migdem yanıyor yersemŞimdi ablacım, mesele yazdıklarında saklı. İnsan evladı aç kalamaz, aç kalarak kilo verme fikrini kaldır at kesinlikle. 1 gün aç durursun, 2. gün durursun 3. gün açlık başına vuru ekmek pizza makarna dolapta ne varsa ne yoksa dizer saldırırsın.
ben hayatboyu sağlıklı kilodaydım, sırlarını yazayım ksıaca:
- Marketten abur cubur almam. Haftada 1 kez haftasonu çikolata alırım
Sen de kola, cips, paketli şeyler yiyorsan yeme. Onun yerine canın tatlı çektiğinde bir muz dilimle, bir incir dilimle üstüne tarçın serp mesela. Snack/tatlı olarak meyve ye.
- Normal miktarlarda ve sağlıklı şeyler yerim. Misal öğlende ızgara balık/köfte yanına salata, bir miktar da karbonhidrat olur. Ölesiye /çatlayasıya kadar yemem asla hem ağırlık çöküyor hem de midem kötü oluyor.
- Geç saatlerde yemek yemem, yeme işini genelde 8de kapatırım.
- Et yemeklerini öğlende yerim, gün içinde sindirmek için midemin daha çok vakti oluyor.
- Kahvaltıda tok tutucu bir şeyler yemek istersen domates, peynir, zeytinin yanına ufak bir kase yulaf ekle. Yulafa ben soya sütü katıyorum, biraz kakao serperim içine de çilek veya sevdiğim meyve ne varsa onu koyarım.
- Çok yiyorum diyorsan öğünlere kalorisi az ama mide doldurucu şeyler ekle, misal çorba ve salata. Yağsız tatsız tutsuz salata yapma, lezzetli salata yap. ben mesela marul koyarım, bazen havuç ve kereviz rendelerim, bazen roka koyarım.. artık evde ne varsa. Dolabımda her zaman yeşillik vardır.
- Spor haftada 4 gün yaparım. 1 gün ağırlık çalışma, 2 gün düz koşu, 1 gün de yoga. Sen de seveceğin spor seçip yap, bitse de gitske modunda olduğun sporu yapma.
- Genel olarak 80-20 kural yapıyorum, haftanın 5 günü yani haftaiçinde sağlıklı ve düzgün besleniyorum. Kalan 2 günde de ne istersem onu yiyorum:) Sürekli sağlıklı beslenmek sıkıcı, arada sırada pizza da gerek:)
Son olarak bunu izle:
70kilo mu verdi kaç kiloydu ayolTüp mide ameliyatı kalıcı çözüm değil benim de arkadaşım oldu ilk yıl çok iyi verdi ama şimdi eski düzenine döndü, normal yiyor. Tekrar kilo aldı 70 kg vermişti 25 geri aldı.
Şimdi ablacım, mesele yazdıklarında saklı. İnsan evladı aç kalamaz, aç kalarak kilo verme fikrini kaldır at kesinlikle. 1 gün aç durursun, 2. gün durursun 3. gün açlık başına vuru ekmek pizza makarna dolapta ne varsa ne yoksa dizer saldırırsın.
Sen de kola, cips, paketli şeyler yiyorsan yeme. Onun yerine canın tatlı çektiğinde bir muz dilimle, bir incir dilimle üstüne tarçın serp mesela. Snack/tatlı olarak meyve ye.
- Normal miktarlarda ve sağlıklı şeyler yerim. Misal öğlende ızgara balık/köfte yanına salata, bir miktar da karbonhidrat olur. Ölesiye /çatlayasıya kadar yemem asla hem ağırlık çöküyor hem de midem kötü oluyor.
- Et yemeklerini öğlende yerim, gün içinde sindirmek için midemin daha çok vakti oluyor.
- Kahvaltıda tok tutucu bir şeyler yemek istersen domates, peynir, zeytinin yanına ufak bir kase yulaf ekle. Yulafa ben soya sütü katıyorum, biraz kakao serperim içine de çilek veya sevdiğim meyve ne varsa onu koyarım.
- Çok yiyorum diyorsan öğünlere kalorisi az ama mide doldurucu şeyler ekle, misal çorba ve salata. Yağsız tatsız tutsuz salata yapma, lezzetli salata yap. ben mesela marul koyarım, bazen havuç ve kereviz rendelerim, bazen roka koyarım.. artık evde ne varsa. Dolabımda her zaman yeşillik vardır.
- Spor haftada 4 gün yaparım. 1 gün ağırlık çalışma, 2 gün düz koşu, 1 gün de yoga. Sen de seveceğin spor seçip yap, bitse de gitske modunda olduğun sporu yapma.
- Genel olarak 80-20 kural yapıyorum, haftanın 5 günü yani haftaiçinde sağlıklı ve düzgün besleniyorum. Kalan 2 günde de ne istersem onu yiyorum:) Sürekli sağlıklı beslenmek sıkıcı, arada sırada pizza da gerek:)
Son olarak bunu izle:
++++++++++ 10 binŞimdi ablacım, mesele yazdıklarında saklı. İnsan evladı aç kalamaz, aç kalarak kilo verme fikrini kaldır at kesinlikle. 1 gün aç durursun, 2. gün durursun 3. gün açlık başına vuru ekmek pizza makarna dolapta ne varsa ne yoksa dizer saldırırsın.
Son olarak bunu izle:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?