Yıllardır kocası ablamla uyumuyor,çok sorunlar da var.acil yardım kızlar.bu evlilik kurtulurmu?

Bakıcı olayı çok mantıklı ama adam anasını evden göndermez hayatta..Zaten göndereceği bi yer de yok, kadın 75 yaşında nereye gidecek..??

75 yaşından önce nerede ise oraya

ha ile de onlarla yaşayacaksa da evde bunlara destek oluyor modunda değil o muhtaç olduğu için lütuf modunda

herkesin odası vs olacak

salon ortak alan kimse orada yatıp kalkmayacak vs vs

ben bakıcıyı kv çocuğa bakıyor diye düşündüğüm için demiştim

Ya evde sözünü dinletebilse, ablamı adam yerine koyup da kurallarını uygulayan bi kocası olsa bu dediklerin tamam ok..ama zaten sorun burda..adam hiç takmıyorki..ya 2 eşit insan gibi tartışamıyorlar bile, adam hemen delleniyor kapıları falan çarpmaya başlıyor.. bence tek çare boşanmak ama bebek olduktan ve biraz büyüdükten sonra tabi..bu sürece de nasıl katlanacak hiç bilemiyorum..

Ben ablanızla eşi arasındaki ilişki hakkında değil ablanızla oğlu arasındaki ilişki için yorum yapıcam.

7 yaşındaki çocuk hala annesiyle yatıyor anladığım kadarıyla kendi odası kendi yatağı yok. Bu asıl sorun bence , nerdeyse ergenliğe girecek bir çocuğun hala anneyle yatması o çocuk için ilerde çeşitli sorunlara yol açar. Acilen oğlunu kendi yatağında kendi odasında yatmaya alıştırmalı . O konu düzene girmeden eşi nasıl yatsın yanında yer yokki? Çocuğa çok üzüldüm ben bir an önce adım atmalı onun hayatını düzene sokmalı ablanız

Üst düzey bir yönetici demek??

O zaman evde eşine bağımlı kadınlarımıza benzer tepkiler verdiğinde hiç kızmayalım bence.

Eniştenizin annesi vefat ettiğinde ancak düzenleri değişir. Başka türlü bir değişim olması imkansız..

Yok yok o konu düşündüğünüz gibi değil..Çocuğun odası var ve kendisi kalıyor normalde..Ablama haftada 1-2 gün gelip seninle yatayımmı diye yealvarıyor, o da genelde haftasonları oluyor.O zaman beraber yatıyorlar.Ablama da çocuğa da arasıra beraber yatmak iyi geliyor..Düşünsenize ablam 11 senedir tek başına yatıyor zaten..
( Konuyu ilk anlatırken, odasında oğluyla yatıyor diye biraz mübalağa yapmışım, hep öyleymiş gibi yazmışım yani farkında olmadan..pardon )

Bir değişim ihtimali yok zaten..Adamın bence çocukluğundan gelen sorunları var, evliliklerinin ilk 3 ayından itibaren adam yatağını ayırmış zaten. Ama ablam da kabullenmiş, sorun etmiyordu bunu..Son 1 seneye kadar ablama karşı daha ilgiliydi, daha sevgi doluydu, çok bariz manyaklıkları yoktu..Ne olduysa şu son 1 senede oldu..

Ablan mutsuz falan degil. Duzenini boyle kurmus. Mutsuz oldugu bir sey varsa da kocaman kadin, duzeltmesini bilir yani. Ama cocuklarinin yaninda bu tokat meselesi hic olmamis yani.

Dik duracak

Çarparsa çarpsın kapıyı yani benim dediğim olacak olmazsa da Ada'm ile ilgili tüm ilişki kesilecek

Yemek çamaşır şu bu yok

Eve akşam gelince oğlanı alıp çıkıp gezecek uyku saatinde gelip yatacak sonra günlük hayat sonra devam

Ada'm yokmuş gibi yaşama provası yapsın

Ben yapardim bana sacma gelmiyor

yatak odalarına bir tv alın.... izleye izleye uyusun... 2. çocukta şimdilik beklesin bence...

Anlan melek gibi diyorsa melek gibidir. Sonuçta ondan iyi tanıyan yok ?

ablanız oğluna karşı çok büyük hata yapıyor
7 yaşında bir çocuğun annesiyle ve babasıyla yatması normal değil
yanında şiddeti hafife alması normal değil
o çocuğun psikolojisi bozuk yetişiyor
bari buradan yola çıkarak anlatın ablanıza

Mutlu bir evlilikte, tek çocuk yetiştirmenin zorluklarıni hem anne olarak tecrübe ettiğim, hem de çocuğumun yalnızlıktan nasıl sıkıldığını gördüğüm için bence hiç mantıksız değil.

İyi yetiştirilmiş, birbirine sevgiyle bağlı iki kardeşin ilişkisi insan için hem Çocuklukta, hem yetiskinlikte büyük destek.

Ben bosanmalarda en güzeli hiç çok yapmadan ama 1 çocuk varsa, kardeşi olduktan sonra ayrılmaktan yanayım.tabi erkek ekstra manyak değilse, ya da aldatma gibi affedilemez bir durum yoksa.

Etrafimda benim oğluma ilgilendiğim kadar çocuğuyla, oyunuyla ilgilenen anne görmedim. Çünkü ihtiyaçları yok.kardeşler karşılıyor bu ihtiyacı. Anneleri kızsa, diğer kardeşine anlatıyor. Biz oğlumla anne çocuk ilişkisinin ötesinde, ikili takım gibi olduk biraz, ortak oyun ve çizgi film izleme mesaimizden dolayi :)

Ama zor, her gittiğin yerde çocuk için aktivite arıyorsun, oyun arkadaşı arıyorsun. Çocuklu ailelerin yakınında durmaya çalışıyorsun. Eve gelen arkadaslara, çocukları varsa getirmelerini rica ediyorsun. Yoksa 4-5 tane 30 lu yaşlarında kadınla aynı masada eğlenmiyor işte 7 yaşında çocuk.

İki çocukla tam bir aile dengesi oluşuyor artık. Ayrılanlar da, 3 kişi birbirine destek. Ama öbür türlü bir anne bir çocuk, yipraticı Bile oluyor.

Aynı ablanın gibi 14 senedir ayrı uyuyan ve evliliğinde mutsuz bir arkadaşım var. Çocuklarıyla ayrı bir dünya kurmuş durumdalar şimdi. Her yerde beraber, çocuklar da artık 8-10 lu yaşlardalar. Kimselere ihtiyaç duymadan, hayatlarını yaşıyorlar. Evde kalsa çocuklar birbirini eglendiriyor, evde devamli bir şamata hali. Kafalarına esti mi hadi bugün piknikteyiz, bugün iftarda Eyüp deyiz durumundalar. Eşiyle de iletisimleri minimumda.

Bir de bunu bir anne bir çocukla düşünün. Diğeri kadar eğlenceli ve kuvvetli olabilirler mi?

Ablanın hamileliğine sevindim ben, oğlu için. Ama evliliğine de üzüldüm. Eşinin düzeleceğini hiç sanmıyorum. Umarım kendine ayrı bir hayat kurabilir.

düşünmem çünkü her bir çocuk o adamla ayrı bir bağ demek
çocuk olunca boşanınca her şey bitmiyor

Ablan statü olarak daha üst düzeyde olduğu için enişte hazmedememiş görünüyor, halbuki ablan ayrılsa çok daha Düzgün biriyle, güzel bi evlilik yapabilirdi, bu eziyeti niye çekiyor ki yazık

Keşke yeniden evlenmeyi düşünüp ikinci eşinden yapsaydı oğluna kardesi. Bu adam hiç haketmiyor ablanızı.
Bizim bi tanıdığımız abla vardı, çokta donanımlı doktordu kendisi. Eşinden bi halt olmayacağı baştan belliydi aslında, o da böyle çocuk yapmıştı, adamdan ayrıldı çocuk sahibi olmam benim için kar düşüncesindeydi, halbuki ben çok şaşırmıştım böyle bir adamdan nasıl çocuk yaptı diye. Herkesin farklı düşüncesi oluyor demekki.

Ablam zaten çocuğun yanında tokat olayı oldu diye kahrından ölecekti..Günlerce uyuyamadı..O ablamın değil, dingil kocasının hatası bir kere..ayrıca haftada bir gün anne ve oğulun birlikte yatmasında ben bir anormallik göremiyorum..belki ergenlikten sonra çocuk kendisi yatmak istemeyecektir yada evet ozaman uygun olmayacaktır belki ama şuanda daha 7 yaşında, ne sakıncası olabilir ki..ben pedagogların her söylediklerini birebir uygulamak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum..herkesin kendi dünyasına göre uyarlaması gereken doğrular var bence..çocuk konusundayım..

ohooo zaten hayatları böyle şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…