Yıllardır kocası ablamla uyumuyor,çok sorunlar da var.acil yardım kızlar.bu evlilik kurtulurmu?

Siz niye karisiyorsunuz ki? Ablaniz halinden memnun ki 2. Cocugu yapmak istiyor bu adamdan. Tokadi yiyor hala onu savunuyor. Bisey olur onlar yine iyi olurlar (zaten simdi de iyiler) siz kotu olursunuz.

Niye karışmayayım ablam o benim, canımın içi..
kimseyle paylaşamıyor ama her an mutsuz, ben hissediyorum..

Eşinden tokat yiyip affeden var mı? Bu nasıl bir psikoloji sadece onu anlamak istiyorum artık..

Var tabii. Sanane kocam degil mi dover de sever de diyorlar. Siz iyisi mi karismayin. Ablaniz cahil evden cikmayan bir hayati olmayan biri olsa tamam ablanizi koruyun sahip cikin derdim. Ama burda durum cok farkli. Ablaniz memnun. Yoksa 2. Cocuk istegi neden?

Net, siz kotu olursunuz.

Hiç bir şey yapamazsın inan bana
Ablan gibi kocasına toz kondurmayan kadınlara çözüm yok
Kocamdır başımda dursundan başka derdi yok ablanın
Sigara bağımlılığı gibi kendisi istemedikçe bir şey yaptıramazsın

Herzaman soylerim bir el adami vardir birde ev adami vardir.babamdan cok iyi bilirim bu durumu.evde coluguna cocuguna karisina insan gibi davranmayan adam disarda millet sevse ne olur.

Bebeğe yazık olmuş
Eğitimi, sosyal çevresi hiç bir şey katmamış ablana, kendisini geliştirememiş maalesef
Doğumdan sonra da boşanmayacak inan bana
Kendini üzme ve sorunlarından uzak dur, sonra ayırmaya çalışan kötü kardeş olursun

Mutsuz bir kadin mutsuz bir evlilikte 2. cocuk istemez.

2. çocuğu oğluna kardeş olması için istiyordu..Biz çok iyi anlaşıyoruz, bizim gibi bir kardeşi olsun, hayatta yalnız kalmasın diye istiyordu..bunca yıldır eşi istemiyordu, anca ikna etti hamile kaldı ama eşiyle herşey daha da kötü oldu..
Adam bildiğiniz ruh hastası ya..Bir de okadar çok seveni var ki, tam bir beyefendi derler onun için..Ah ah

ben analdim ablani ikinci çocuk sevdasini
yani iyi yapmis demeyelimde kendi tercihi diyelim
bence bosanacak

Eşinden tokat yiyip affeden var mı? Bu nasıl bir psikoloji sadece onu anlamak istiyorum artık..
Anlayamazsın maalesef. Önce bir manyağı seviyorum zannetmen, erkeksiz yaşayamayacağına inanman, onsuz olursan hayatının mahvolacağını düşünmen falan lazım.

kafama takılan bir soru var,
mutsuz giden bir evlilikte sırf çocugunuz yalnız kalmasın diye kardeş yapmayı düşünürmüydünüz?
çocuk biraz ele gelincede 2 çocugumu alır gider boşanırım mantığıyla
bu hanımın ablası gibi

kusura bakmada bu nasıl bir evlilik. adam resmen annesiyle salonda uyuyor bu kvde hic mi oğlum git eşinin yanında yat demiyor?
cinael ilişki için odaya giriyor ve hu kvde bunu anlamıyormu?! iğrenc ya nerden bakarsan bak. ama ablan boşanmaz boşuna yorma kenni bazı kadınlar nedense boşanmıyor

çok güzel bir soru oldu..okuyan cevaplayabilir mi lütfen..

mutsuz giden bir evlilikte sırf çocugunuz yalnız kalmasın diye kardeş yapmayı düşünürmüydünüz?
çocuk biraz ele gelincede 2 çocugumu alır gider boşanırım mantığıyla

Ben okurken Saf cahil evhanımı imajı çizdim kafamda yatakodasına tv alsın çeksin dursun ya seviyor dayağı

artık ikinci de olmuş

hazır hamile iken çözüm belli

kv ye naş diyecek

evli evine köylü köyüne

madem işi gücü var

eve bakıcı bulacak

hem büyüğü alışır bebeğe kadar hem bebek doğunca bakar vs vs

sonra eşine diyecek ki

oğlan büyüdü

aile prototipi var bunu bozmamak lazım

basit kurallar içinde ev hayatı devam etmeli

yeme içme yatma kalkma duş vs düzen olacak

Ablanıza eşinden boşanırken yardım edebilirsiniz ancak. Bir de 2. çocuğu asla ama asla yapmamasını sağlayarak büyüüüüük bir sevaba girebilirsiniz.

Bir insanın en büyük düşmanı yine kendisiymiş. Ablanız bu eziyete gönüllü olduğu sürece yapabileceğiniz hiçbir şey yok ne yazık ki. Başlıktaki sorunuza cevap verecek olursam ortada kurtulacak bir evlilik yok, berbat bir ev arkadaşı var. Sürer mi, adam bıkana kadar sürer.

NOT: Türkiye de ne kadar mazoşist kadın olduğunu görünce şaşırıyorum. (Yaşdan, sosyal statüden ve ekonomik durumdan bağımsız) Bu konuyla ilgili sosyolog arkadaşla beraber tez hazırlamayı düşünüyorum.

Bakıcı olayı çok mantıklı ama adam anasını evden göndermez hayatta..Zaten göndereceği bi yer de yok, kadın 75 yaşında nereye gidecek..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…