Yıllardır geçmeyen vajinal mantar ve BV çözümleri

Merhaba kızlar son durumlarınız nedir acaba? sanırım ben de şekeri süt ürünlerini komple kesicem. Fitiller o anlık yok ediyor tekrar ediyor. Floramızı sağlıklı tutmak lazım probiyotik ve vitamin takviye alsamda beslenmemi düzeltmezsem sonuç alamayacağım sanırım. Bir kere bulaştımı gitmek bilmiyor. Kuru temizde tutuyorum özellikle şekerli bir şey içersem ya da yersem coşuyor. Doktora sarımsağı sormadım zaten cesaret edemem. Sirkeyle bile içerisini yıkama yakar tahriş olur diyor. Günlük pedlerde akıntıyı arttırıyormuş kullanmıyorum artık. Az da olsa hep var. Borik asitli yıkama suyu rahatlatıyor. Okuduğum kitapta borik asitin hücreleri öldürdüğü yazıyor yani yararlı bakterilerde ölüyormuş. Jen gunter/ vajina kitabı adı. Kendi doktorum asidik olduğunu iyi olduğunu söylüyor. Son çare yinede veriliyormuş. Bağışıklığı hep güçlü tutmak lazım. Fitille ilaçla nereye kadar. Vajinamız nemli ıslak olduğundan mantarlar en çok ıslak ortamları severmiş zaten ekstra inatçı çıkıyor.

Merhaba elinize sağlık çok güzel anlatmışsınız. aynı şikayetler bende de var. Şuan nasılsınız?Neler kullandınız

Merhabalar bende de 5 ay önce başladı, hala birçok tedaviye rağmen yanma geçmiyor. Bende kaşıntı vs yok ama vajina iç kısımda sürekli bir yanma ile yaşıyorum. Regl döneminde rahatlıyorum sanki. Koku vs hiç olmadı. Kaşıntı da yok. Ama şu yanma geçmiyor. Bir ara geçti diye düşünsem geri başlıyor. Son doktor kontrolünde gözle muayene de doktor sandığımdan daha iyi dedi. Kuruluk var sanki dedi ve estrıol krem verdi, vagı flora verdi. İdrar kültüründe bakteri cıktı, zaten idrara sık cıkma gibi sıkıntım da vardı. Pyeloseptyl kullanıyorum. İnanın artık neresi yanıyor algılamakta sıkıntı çekiyorum. Gece vagi flora koydum baya da ittim iç kısma. Sabah ermiden öylece çıkmış. Bu kuruluk olduğunu mu gösterir. Akıntı da yok uzun süredir. İnanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Daha önce içtiğim ilaç diyet onlardan bahsetmiyorum bile...

Bi ara popo kısmında da yanma vardı. Onu diyetle bitkisel tedavi ile şuan çözdüm. Testlerde yapıldı. Vajinal kültür, smer, ayrıntılı kan, idrar. Hepsi temizdi
Demir eksikliği çıktı ilaç kullandım o dönen azcık kesildi yanma.

Merhaba bendede bir kaç aydır ilişki esnasında kurulukta yanma var kendi akıntım önceki gibi değil

Eşimle tedavi gördük ama benim afedersiniz özel bölge klitoris üzeri beyaz beyaz oluyr ilişkide acı

Eşimle tedavi gördük ama benim afedersiniz özel bölge klitoris üzeri beyaz beyaz oluyr ilişkide acı
Mantar tekrarlıyor demekki. Yaptıklarımı yazayım. Sabahları defne tohumu ezip suyla içtim. Bol sarımsak, sirkeli salatalar. Hindistan cevizi yağı tatlı kaşığı ile günde birkaç kez. Birde ağızdan prebiyotik takviye. Fitil kullandım birde

Merhaba uyguladı mı acaba faydası nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…