- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
Yıllardır facebook intagramda birini gizli gizli takip ediyorum bir türlü vazgeçemiyorum bu huyumdan çok utaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar ileri gittim kardeşini karısını annesini off off
Yıllardır tek bir kişiye mi takıntılısın?Yıllardır facebook intagramda birini gizli gizli takip ediyorum bir türlü vazgeçemiyorum bu huyumdan çok utaniyorum
Platonik askKaç yaşındasınız?Sevgili miydiniz yoksa platonik aşık mısınız?
Fena âşık olmuşsun.O kadar ileri gittim kardeşini karısını annesini off off
Peki neden açılmadın yıllarca bekleyerek zamanından çalıyorsun. Hayat birini yıllarca sosyal medyadan takip edip takıntı yapmak için çok kısa. Seviyorsan konuş bence :)Platonik ask
Ya nasıl anlatayım eşimi seviyorum bazı sorunlarımız oldu o kişiyi takip etmek benim için bir kaçış galibaYıllardır tek bir kişiye mi takıntılısın?
Tatlım ben evliyimPeki neden açılmadın yıllarca bekleyerek zamanından çalıyorsun. Hayat birini yıllarca sosyal medyadan takip edip takıntı yapmak için çok kısa. Seviyorsan konuş bence :)
Ohooo buralar karışırYa nasıl anlatayım eşimi seviyorum bazı sorunlarımız oldu o kişiyi takip etmek benim için bir kaçış galiba
Evlisin bideYa nasıl anlatayım eşimi seviyorum bazı sorunlarımız oldu o kişiyi takip etmek benim için bir kaçış galiba
Karısını derken ? Evli adama mı takıntılısın yıllardırO kadar ileri gittim kardeşini karısını annesini off off
Yanlış diymiOhooo buralar karışır
Yok canım ne yanlışı. Sen evli o evliYanlış diymi
Dalga mı geçiyorsun, sosyal deney mi yapıyorsun? Evlisin ve evli adamı, eşini,annesini mi takip edip duruyorsun?Tatlım ben evliyim
Benim liseden tanıdığım biriydi lisede aşıktım sonra o ayrı kişiyle ben ayrı kişiyle evlendim sadece takip ediyorum öyle açılmak gibi niyetim yokKarısını derken ? Evli adama mı takıntılısın yıllardır
Bunları okumam…Peki neden açılmadın yıllarca bekleyerek zamanından çalıyorsun. Hayat birini yıllarca sosyal medyadan takip edip takıntı yapmak için çok
kısa. Seviyorsan konuş bence :)
karısını
Tatlım ben evliyim
O hesaplari sil kapat başka yerlerden de bakma unutursun ne diyelim ki yani.Yanlış diymi