Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Canım patlamış mısır benden sana bulaşmış sanırsamben kimim bu arada tanıdın mı
Ben kaçamakta yapmıyorum dikkat ediyrum spor yapıyorum ama yok ben 4 sene kick boks yaptıgım için kas heryerim ondan mı ki acep?
aaaa hoş geldin canım
Adını kilo ve boyunu yazman lazım listeye kaydolmak için
Bide devamlılık şart canım bize senin gibi azimliler lazım toparlanmak için
Patlamış mısır aylardır ilk defa yedim misafir geldi akşam yavrum
Baktım önümde sufle var patlamış mısır yiyim de kendimi kandırıyım dedim
BILEMIYORUM KI ben hep kacamakların kurbanı oldum ama senın kıckboks olabılır bılemedım
sabah: 1 dilim ekmek 1 peynirli yumurta ve 5 zeytin 1 nescafe
öğle : 1 kase çorba 1 bardak kefir
ara :1 bardak kefir
akşam : 1 kase çorba 1 bardak kefir
2 lt su ve 2 bardak yeşil çay
bu hafta kaçamaklarım yüzünden bugünü böyle geçirmeyi düşünüyorum . sizce bu sağlıksız mı ?
ben bozmadan devam edıyorum tabı dun oglen ve aksam makarna pılavı yedım salcalı
ve kızlar haftaya cuma gunu dıyetısyene gıtmeye baslıycam cok onerılen bırıydı yardımcı olabılecegını dusunuyorum ..
metebolızma yasım 6 ay oncesınde 45 yasında gıbı calısıyordu ve ben 25 yasındayım..
tahlıller vs sonucunda guzel bır lısteyle ayın 13unde baslamıs bulunucam paket program alıcam dıyetısyenden 10gunde bır kontrole gıdıcem lıstem yenılenecek ... 40 gun gıdıp paketı tekrar yenıleyıcem
Kızlarrrr nasıl gidiyor ben yzamadım birkaç gündür Moralim bozuk yedim durdum kilo da aldım tabi korkuyorum tartılmaya pazar tartılacam bakalım ne kadar almışım offf. O yüzden utandım da yazamadım iki gündür
bende artık yuz fılan kalmadı utanacak yıyom ıcıyom yazıyom cızıyom ...
uzulme bayram sonrası ıcın kararını al ılerle arkaya bakmıycaz artıkk lıstemı paylasırım bende sızlerle
Durdurun beni yahuuuuu Yeniden 80 e gelmişimdir bu gidişle başladığım kiloya geri döncem napsam da şu iştahımı kessem ben de mi diyetisyene gitsem acabaaa
vallahı canım bılemıyorum benımde ıstahım kesılmıyor ne kadar dıkkat etsemde kacamaklar vermemı engellıyor adaptasyon sorunu yasıyorum sanırım ...
uzman bır el lazım bana
dıyestısyen+ spor salonu olayına gırıcem ben hayırlısı dıyorum artık yılbasına kılolu gırmeye hıc nıyetım yok
Kaçamak yaptığımız için oluyo işte Şöyle bir ay dayansak baya kilo gider ama yokkk 2-3 gün geçiyor saldırıyorum yemeklere
sufleyı yıyememek nasıl bır duygudur cok ıyı bılırımmm
insanın içi acır resmen
evet o zamanlar 70 kilo idim ama sanki 60 gibi gösteriyordum sertleşmişti her tarafım
aslında vücutta ne kadar kas varsa o kadar çok kalori harcanır diye biliyodum benBen kaçamakta yapmıyorum dikkat ediyrum spor yapıyorum ama yok ben 4 sene kick boks yaptıgım için kas heryerim ondan mı ki acep?
ahhh ahhh ciğerim yandı resmen
Kaslar ağır tabi ozaman sen şimdide daha az gösteriyosundur Bi resim atsana canım merak ettim şimdikk
İsmim Fatoş;
Kısa bir özet geçeyim sizlere,nurseza ile arkadaşız zaten o biliyor :)
15/09/2009 yılında 95 kilo idim daha sonra farklı bir sitede zayıflama günlüğü açarak sırasıyla bu kiloları düştüm ve bu aşamaya geldim.en son 2kg alınca tekrar diyete başladım...Bu sefer kk'da günlük tutmaya devam edicem desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum....
xx/11/2012<<<79,6 Kg
15/02/2013<<<< 73,5 Kg
25/02/2013<<<72,0 Kg
21/03/2013<<<69,8 Kg
28/03/2013<<<70,6 Kg
15/04/2013<<<68,8 Kg
24/06/2013<<<66.5 kg
10/09/2013<<64,7
05/06/2014<<<<64,5
27/09/2014<<<<66,5
GÜNCEL DURUM
27/09/2014
Boy:1,76
Kilo:66,5
01/10/2014
KAHVALTI
1 Kase conflakes (Tarçın ve yulaf ilaveli)
ARA
4 Adet mısır patlağı
ÖĞLE
1 Tabak taze fasulye
3 Yk makarna
1 Kase yoğurt
ARA
1 Armut
AKŞAM
1 Kase peskutan Çorba(Ayran çorbası)
1 Tabak taze fasulye
3 Mandalina
canım eve gidince göndereyim beceremedim gitti burda
Kizlarr şuan istanbul otobusundeyim teldrn giriyorum o yüzden hepsini okuyamadim yazdıklarınizin. Bugun hic bozmadim ama yarin dedem kanseri yendiği icin Mevlüt yapicaz ve ben aylaarrr sonra ilk kez pilav yicem:/
Selam kızlar yoldayım o yüzden menümü yazıp kacicam.
Sabah menemen bir dlm peynir 2 zeytin bir dlm çavdar ekmeği
Öğle yarım susurluk tostu malum yol hali :) ayran
Arada 2 ceviz
Akşam tavuk suyuna çorba salata
Simdiden iyi bayramlaaaar
hele ben su dıyetısyene gıdeyım lıstemı alayım salonumada baslıyayım lısteyıde paylasırım bırlıkte baslarız senle uyman kaydıyla ?