Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ben kaçamakta yapmıyorum dikkat ediyrum spor yapıyorum ama yok ben 4 sene kick boks yaptıgım için kas heryerim ondan mı ki acep?

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım :KK55:

aaaa hoş geldin canım :KK60:
Adını kilo ve boyunu yazman lazım listeye kaydolmak için
Bide devamlılık şart canım bize senin gibi azimliler lazım toparlanmak için :KK51:

Canım patlamış mısır benden sana bulaşmış sanırsam:KK53:ben kimim bu arada tanıdın mı:KK59:

Patlamış mısır aylardır ilk defa yedim misafir geldi akşam yavrum
Baktım önümde sufle var patlamış mısır yiyim de kendimi kandırıyım dedim :KK70:

aaaa hoş geldin canım :KK60:
Adını kilo ve boyunu yazman lazım listeye kaydolmak için
Bide devamlılık şart canım bize senin gibi azimliler lazım toparlanmak için :KK51:

Patlamış mısır aylardır ilk defa yedim misafir geldi akşam yavrum
Baktım önümde sufle var patlamış mısır yiyim de kendimi kandırıyım dedim :KK70:

sufleyı yıyememek nasıl bır duygudur cok ıyı bılırımmm :confused:

insanın içi acır resmen :KK53:

sabah: 1 dilim ekmek 1 peynirli yumurta ve 5 zeytin 1 nescafe
öğle : 1 kase çorba 1 bardak kefir
ara :1 bardak kefir
akşam : 1 kase çorba 1 bardak kefir
2 lt su ve 2 bardak yeşil çay
bu hafta kaçamaklarım yüzünden bugünü böyle geçirmeyi düşünüyorum . sizce bu sağlıksız mı ?

İyi menü canım kefir iyi bir protein kaynağı :KK66:

ben bozmadan devam edıyorum tabı dun oglen ve aksam makarna pılavı yedım salcalı :KK57::KK57::KK57:

ve kızlar haftaya cuma gunu dıyetısyene gıtmeye baslıycam cok onerılen bırıydı yardımcı olabılecegını dusunuyorum ..

metebolızma yasım 6 ay oncesınde 45 yasında gıbı calısıyordu ve ben 25 yasındayım..

tahlıller vs sonucunda guzel bır lısteyle ayın 13unde baslamıs bulunucam paket program alıcam dıyetısyenden 10gunde bır kontrole gıdıcem lıstem yenılenecek ... 40 gun gıdıp paketı tekrar yenıleyıcem :KK54:

45 miiii :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Benimki 90 dır o zaman
Git canım git sen listenide paylaş bizde bakalım nasıl geri geliyor metabolizma yaşı ....

Kızlarrrr nasıl gidiyor ben yzamadım birkaç gündür:KK43: Moralim bozuk yedim durdum kilo da aldım tabi korkuyorum tartılmaya pazar tartılacam bakalım ne kadar almışım offf. O yüzden utandım da yazamadım iki gündür:KK43:

Canım üzülme toparlamaya bak hergün yeni bir gün dün kaçamak yapmış olabilirsin ama
Bugünde yaparsan daha kötü olur unutma
Hergün menü yaz etkili oluyo yesende yaz sen ok :KK66: boşlamak yok burayı :KK4:

bende artık yuz fılan kalmadı utanacak :KK70: yıyom ıcıyom yazıyom cızıyom ...

uzulme bayram sonrası ıcın kararını al ılerle arkaya bakmıycaz artıkk lıstemı paylasırım bende sızlerle

ne güldüm kız :-):-):-) sen bu ara iyisin maşallah
Ben bugün neler yedim öğlen yazınca şokkk :KK57: olacaksınız :KK61:

Durdurun beni yahuuuuu :oops: Yeniden 80 e gelmişimdir bu gidişle başladığım kiloya geri döncem napsam da şu iştahımı kessem ben de mi diyetisyene gitsem acabaaa

Canım dikkat etmeye başla hemen :KK67:

vallahı canım bılemıyorum benımde ıstahım kesılmıyor ne kadar dıkkat etsemde kacamaklar vermemı engellıyor adaptasyon sorunu yasıyorum sanırım ...

uzman bır el lazım bana

İştahh iştahhhh :stop: bendede aynı sorun :KK53::KK53:

dıyestısyen+ spor salonu olayına gırıcem ben hayırlısı dıyorum artık yılbasına kılolu gırmeye hıc nıyetım yok :KK62:

Kaçamak yaptığımız için oluyo işte:KK43: Şöyle bir ay dayansak baya kilo gider ama yokkk 2-3 gün geçiyor saldırıyorum yemeklere

Aynen canım herşey irade sabredelim kurtulalım şu kilolardan :KK34:

sufleyı yıyememek nasıl bır duygudur cok ıyı bılırımmm :confused:

insanın içi acır resmen :KK53:

ahhh ahhh ciğerim yandı resmen :confused::confused:

evet o zamanlar 70 kilo idim ama sanki 60 gibi gösteriyordum sertleşmişti her tarafım

Kaslar ağır tabi ozaman sen şimdide daha az gösteriyosundur Bi resim atsana canım merak ettim şimdikk :KK53:

İsmim Fatoş;
Kısa bir özet geçeyim sizlere,nurseza ile arkadaşız zaten o biliyor :)
15/09/2009 yılında 95 kilo idim daha sonra farklı bir sitede zayıflama günlüğü açarak sırasıyla bu kiloları düştüm ve bu aşamaya geldim.en son 2kg alınca tekrar diyete başladım...Bu sefer kk'da günlük tutmaya devam edicem desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum....

xx/11/2012<<<79,6 Kg
15/02/2013<<<< 73,5 Kg
25/02/2013<<<72,0 Kg
21/03/2013<<<69,8 Kg
28/03/2013<<<70,6 Kg
15/04/2013<<<68,8 Kg
24/06/2013<<<66.5 kg
10/09/2013<<64,7
05/06/2014<<<<64,5
27/09/2014<<<<66,5

GÜNCEL DURUM
27/09/2014
Boy:1,76
Kilo:66,5 :KK12:

ben de sanırım yeme konusunda hiç irade yok diğer her konuda var mesela sigara içmiycem dedimmi içmiyorum
yani herşey oluyoda yemiycem deddimmi daha çok yiyorum ben aç olmasamda yiyorum :KK23:

01/10/2014
KAHVALTI
1 Kase conflakes (Tarçın ve yulaf ilaveli)
ARA
4 Adet mısır patlağı
ÖĞLE
1 Tabak taze fasulye
3 Yk makarna
1 Kase yoğurt

ARA
1 Armut
AKŞAM
1 Kase peskutan Çorba(Ayran çorbası)
1 Tabak taze fasulye

3 Mandalina

İsmim Fatoş;
Kısa bir özet geçeyim sizlere,nurseza ile arkadaşız zaten o biliyor :)
15/09/2009 yılında 95 kilo idim daha sonra farklı bir sitede zayıflama günlüğü açarak sırasıyla bu kiloları düştüm ve bu aşamaya geldim.en son 2kg alınca tekrar diyete başladım...Bu sefer kk'da günlük tutmaya devam edicem desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum....

xx/11/2012<<<79,6 Kg
15/02/2013<<<< 73,5 Kg
25/02/2013<<<72,0 Kg
21/03/2013<<<69,8 Kg
28/03/2013<<<70,6 Kg
15/04/2013<<<68,8 Kg
24/06/2013<<<66.5 kg
10/09/2013<<64,7
05/06/2014<<<<64,5
27/09/2014<<<<66,5

GÜNCEL DURUM
27/09/2014
Boy:1,76
Kilo:66,5 :KK12:

Canım maşallah sana :) Bu arada ayrı günlüklerimiz yok hepimiz burdayız
Hergün menüler yazılıyor Pazar sabahı tartılıyoruz
Şart şurt yok devamlılık sadece
Yazdım belkide hatırlamıyom

01/10/2014
KAHVALTI
1 Kase conflakes (Tarçın ve yulaf ilaveli)
ARA
4 Adet mısır patlağı
ÖĞLE
1 Tabak taze fasulye
3 Yk makarna
1 Kase yoğurt

ARA
1 Armut
AKŞAM
1 Kase peskutan Çorba(Ayran çorbası)
1 Tabak taze fasulye

3 Mandalina

Özlemişim kusursuz menüleri :KK66:

canım eve gidince göndereyim beceremedim gitti burda

Bekliyorum canım :KK66:

Kizlarr şuan istanbul otobusundeyim teldrn giriyorum o yüzden hepsini okuyamadim yazdıklarınizin. Bugun hic bozmadim ama yarin dedem kanseri yendiği icin Mevlüt yapicaz ve ben aylaarrr sonra ilk kez pilav yicem:/

Kizlarr şuan istanbul otobusundeyim teldrn giriyorum o yüzden hepsini okuyamadim yazdıklarınizin. Bugun hic bozmadim ama yarin dedem kanseri yendiği icin Mevlüt yapicaz ve ben aylaarrr sonra ilk kez pilav yicem:/

Selam kızlar yoldayım o yüzden menümü yazıp kacicam.
Sabah menemen bir dlm peynir 2 zeytin bir dlm çavdar ekmeği
Öğle yarım susurluk tostu malum yol hali :) ayran
Arada 2 ceviz
Akşam tavuk suyuna çorba salata

Simdiden iyi bayramlaaaar

Allah kabul etsin cnm fazla yeme ama :KK66:
iyi yolculuklar :KK55:

Selam kızlar yoldayım o yüzden menümü yazıp kacicam.
Sabah menemen bir dlm peynir 2 zeytin bir dlm çavdar ekmeği
Öğle yarım susurluk tostu malum yol hali :) ayran
Arada 2 ceviz
Akşam tavuk suyuna çorba salata

Simdiden iyi bayramlaaaar

iyi menü cnm yol haline rağmen :KK54:

hele ben su dıyetısyene gıdeyım lıstemı alayım salonumada baslıyayım lısteyıde paylasırım bırlıkte baslarız senle uyman kaydıyla ?

Ben de eve koşu bandı alcam veya spor salonuna yazılcam bayram dönüşü ikisinden birini kesin yapıcam sen de listeni benle paylaşşşşşş bakalım beraber deniyelimm

Kızlarrr bayramda da yazcammmmm bırakmıcam burayı pazar da kilomu bildircem bakalım. Yarın yola çıkıyorm ailemin yanına. Baklavayla tatlıyla falan çok aram yok zaten o yönden şanslıyım :KK1: Hepinize iyi bayramlar şimdiden:KK45:

X