Siz bilirsiniz :)
Eleştiriye açık değilim deseydiniz konuyu okuyup yorum yapmakla upraşmazdım.
eski üyeyim, eleştiriye açığım beni bilen bilir.bombardımana tutulduğum konuda bile terbiyemi bozmayıp, sabırla cevap veririm.
burada sıkıntı olan nokta; sırf eleştirmek için, insanı üzen kısımları atlayıp sırf saldırı olsun diye bütünleme içerisinden cımbızla cümle çekilip sadece onun üzerinden yorum yazılması.
Fakir psikolojisi ne demek yahu? ne kadar yakışıksız, kaba bir tabir.. ne demek ki o?
bekaret konusu,söylemek zorunda değil falan.. yahu okusanıza tamamını?herşeyi paylaşıyorduk, demek ki arkadaşlığımız bunu kaldıracak boyuttaydı. yakın arkadaşınızın bir sırrını alakasız bir tipten duysanız kendi kendinize bana neden söylemedi ki diye sorarsınız. 2 x 2=4
selmanın yeni arkadaşlıklar kurması mı sorun?nerede yazmışım onu? yıllardır ikimiz de yapıyoruz onu zaten?o sorun değil ki?birbirimizle de tanıştırıyoruz yeni dostlarımızı da? siz konuyu okudugunuza emin misiniz?
sosyal medya konusu.. yakın arkadaşlarımın "bazı" gönderilerini beğenmem demişsiniz. hiçbir gönderisini begenmediğinizi düşünün? demek ki yakın arkadaşınız olarak görmüyorsunuz..zaten beğenmek zorunda diye yazmadım onu da, o beğeninin olmaması bazı şeyler hakkında ipucu verir bana göre.ki öyle zaten
"Kaldı ki gerçekten size tavır almış olsalar bile ne kaybedersiniz?" şu soruyu sormuş olmanız sebebiyle konuyu anlamamış oldugunuzu gördüm zaten.. benim için özel ve yakın dostumdu diyorum. benim zaten başka arkadaşlıklarım ve çevrem de var yurtiçi yurtdışı. sorun selma ile çok değer verdiğim dostluğumda yaşanan sıkıntılar..
Eleştiriye kapalı değilim, okumadan anlamadan yapılan saldırı amaçlı yorumlara tepki veriyorum her normal insan gibi. umarım bu kez anlamışsınızdır.