Yıllar sonra

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu post açmayalı selam vermek istedim hayırlı akşamlar.

:) sizede iyi aksamlar efenim, sizleri burda gormek ne guzel:))

Hoşgeldiniz de
Dert alanı olduğu için konu taşınır

Kk değişik bi yer çok girince milletin derdinden dertleniyorsun girmeyeyim biraz diyorsun girmeyince de özlüyorsun
Tam öyle degil aslında benim burda bir gecmisim var. Ona istinaden geldim yâda sohbet için bilmiyorum ama en çokta sert yorumları okumayı ozledim

Tam öyle degil aslında benim burda bir gecmisim var. Ona istinaden geldim yâda sohbet için bilmiyorum ama en çokta sert yorumları okumayı ozledim

Sert yorumları özlediyseniz en sert hoşgeldiniz benden olsun, bdvye her aklımıza gelen konuyu açmak konu dışı uyarısı alma sebebidir ve hoşgeldiniz :)))

Sert yorumları özlediyseniz en sert hoşgeldiniz benden olsun, bdvye her aklımıza gelen konuyu açmak konu dışı uyarısı alma sebebidir ve hoşgeldiniz :)))
İlk günden ceza verdiniz ya hoş geldin partisi gibi oldu ne demişler özlenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır .

Evet geri gelmezsin sanmıştım :)) hoş geldin (:

İlk günden ceza verdiniz ya hoş geldin partisi gibi oldu ne demişler özlenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır .
:-)
Herşey bıraktığım gibi, hiç değişmemiş demeniz, size KK'nin sıcaklığını yeniden yaşatabilmek adına üstümüze düşeni yaptık:KK8:

Hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz :KK68:

:-)
Herşey bıraktığım gibi, hiç değişmemiş demeniz, size KK'nin sıcaklığını yeniden yaşatabilmek adına üstümüze düşeni yaptık:KK8:

Hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz :KK68:
Ayy Allah'ım nasıl mutlu oldum .ben ya bırakır mıyım bir tutkudur kk

Ayy Allah'ım nasıl mutlu oldum .ben ya bırakır mıyım bir tutkudur kk
Bırakmayın diye sizi ban bağıyla bağladık :))) biliyorsunuz bir kere banlanınca alışkanlık yapar :KK70:

Latife yapıyorum umarım haddimi aşmıyorumdur, şaka bir yana iyi yaptınız dönmekleHoppa

Bırakmayın diye sizi ban bağıyla bağladık :))) biliyorsunuz bir kere banlanınca alışkanlık yapar :KK70:

Latife yapıyorum umarım haddimi aşmıyorumdur, şaka bir yana iyi yaptınız dönmekleHoppa

önemli olan dozunda birakmak

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X