Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlemişim buraları:) sizede iyi aksamlar efenim, sizleri burda gormek ne guzel:))
Derdim benimde burdan ayrı kalmakHoşgeldiniz de
Dert alanı olduğu için konu taşınır
Daha sık gel ozletme kendini:)Özlemişim buraları
Bundan sonra gelirim gibi geliyor. Sanki yani tam emin olamadım. Kullanmaya kullanmaya unutmusumDaha sık gel ozletme kendini:)
Tam öyle degil aslında benim burda bir gecmisim var. Ona istinaden geldim yâda sohbet için bilmiyorum ama en çokta sert yorumları okumayı ozledimKk değişik bi yer çok girince milletin derdinden dertleniyorsun girmeyeyim biraz diyorsun girmeyince de özlüyorsun
Aynen öyle vallahaKk değişik bi yer çok girince milletin derdinden dertleniyorsun girmeyeyim biraz diyorsun girmeyince de özlüyorsun
Gitme ozaman kalTam öyle degil aslında benim burda bir gecmisim var. Ona istinaden geldim yâda sohbet için bilmiyorum ama en çokta sert yorumları okumayı ozledim
Kısmet işteGitme ozaman kal![]()
Tam öyle degil aslında benim burda bir gecmisim var. Ona istinaden geldim yâda sohbet için bilmiyorum ama en çokta sert yorumları okumayı ozledim
İlk günden ceza verdiniz ya hoş geldin partisi gibi oldu ne demişler özlenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır .Sert yorumları özlediyseniz en sert hoşgeldiniz benden olsun, bdvye her aklımıza gelen konuyu açmak konu dışı uyarısı alma sebebidir ve hoşgeldiniz :)))
Neden geri gelmem sandinizEvet geri gelmezsin sanmıştım :)) hoş geldin![]()
İlk günden ceza verdiniz ya hoş geldin partisi gibi oldu ne demişler özlenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır .
Ayy Allah'ım nasıl mutlu oldum .ben ya bırakır mıyım bir tutkudur kk
Herşey bıraktığım gibi, hiç değişmemiş demeniz, size KK'nin sıcaklığını yeniden yaşatabilmek adına üstümüze düşeni yaptık
Hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz![]()
Bırakmayın diye sizi ban bağıyla bağladık :))) biliyorsunuz bir kere banlanınca alışkanlık yaparAyy Allah'ım nasıl mutlu oldum .ben ya bırakır mıyım bir tutkudur kk
Bırakmayın diye sizi ban bağıyla bağladık :))) biliyorsunuz bir kere banlanınca alışkanlık yapar
Latife yapıyorum umarım haddimi aşmıyorumdur, şaka bir yana iyi yaptınız dönmekle![]()