- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Ahahaha o kadin mi asla....Bende yaşınızı merak ediyorum ne yalan söyleyim bide nickiniz çok değişik
Şöyle değişiklik yapın nick profil bizi şaşırtın profile çok hoş bi bayan ABD başkanının hanımın resmini koyun mesela
Bende master yaptım.ay çok tatlısın.
ama yanlız değil. yalnız olacak sayın yüksek lisans mezunu hanımefedi.
o değil de, tamam bakışı açımı değiştirip hemen özüme dönüyorum ve kk dertlerinden biri olan evlenip, çocuk doğurma moduna geçiyorum. peki yaşım ilerledi diyorsun, çocuk olayını düşünmüyor musun?
Aa niyeki çok hoş bi bayan halbukiAhahaha o kadin mi asla....
Baska bir sey koyayim bi dakka.
her konuda değil tabii ki ama bi yalnız kelimesini de yanlız yazmak bence evet abes bir durum. bu eğitim seviyesindeki bir insan için.Bende master yaptım.
Ama yanlış yazabiliyorum bazen yinede.
Her konuda her an mükemmel mi olmak zorunda master yapanlar
bir sure sonra herkesi duzeltme obsesifliginizden vazgecersiniz bu bir surec.her konuda değil tabii ki ama bi yalnız kelimesini de yanlız yazmak bence evet abes bir durum. bu eğitim seviyesindeki bir insan için.
yok ben kusur aramak için değil asla, kaldı ki burada böyle eleştirip açık arayan tiplere en çok ben sinir oluyorum.bir sure sonra herkesi duzeltme obsesifliginizden vazgecersiniz bu bir surec.
birakin herkes istedigi gibi yazsin yahu.. chill
Gecmiste kalmis biri icin kilimi bile kipirdatmam.
Yillar once hissettiklerinizi bugun de ayni sekilde hissedeceginizi dusunmuyorsunuzdur umarim.
sinir olmak enrji ister ne geregi var , sinir olacagina birine asik olmayi dene...yok ben kusur aramak için değil asla, kaldı ki burada böyle eleştirip açık arayan tiplere en çok ben sinir oluyorum.
geçen ki konundan kaynaklı espri mahiyetinde yazdım sadece. tabii ki, istediğin gibi yazabilirsin tatlım.
Benim hicbir hatasini gozleme firsatim olmadi.Gecmiste bir seyler paylastigim bir insana zaman gectikten sonra hic ilgi duymuyorum hatta o kisiden tiksiniyormusum gibi bir his oluyor. Kotu birsey yasamadigim halde boyle dusunuyorum gorunus olarakta bana artik cekici gelmiyor.
Bu sebeplerle hicbir zaman gecmiste tanidigim birine dönüsüm olmadi. Zamanlada o kisilerin eksiklerini hatalarini cok iyi gozlemlemis oldum.
mantıklı insanların böyle düşündüğünü düşünüyorum :)Gecmiste kalmis biri icin kilimi bile kipirdatmam.
Yillar once hissettiklerinizi bugun de ayni sekilde hissedeceginizi dusunmuyorsunuzdur umarim.
Bende master yaptım.
Ama yanlış yazabiliyorum bazen yinede.
Her konuda her an mükemmel mi olmak zorunda master yapanlar
mantıklı insanların böyle düşündüğünü düşünüyorum :)
duygusal insanlar geçmişte çok fazla yaşadıkları için, geçmiş duygularına da kolayca geri dönebiliyorlar. bir kıvılcım bile yetebiliyor hatta bazen. aradaki farkın bu olduğunu düşünüyorum
Ben mantikla duygusalligin kaosa cevirdigi bir ruha sahibim o zaman. Vay canina.mantıklı insanların böyle düşündüğünü düşünüyorum :)
duygusal insanlar geçmişte çok fazla yaşadıkları için, geçmiş duygularına da kolayca geri dönebiliyorlar. bir kıvılcım bile yetebiliyor hatta bazen. aradaki farkın bu olduğunu düşünüyorum
ben de geçmişte çok yaşıyorum da o yüzden konu cazip geldi.Hayal gucleri cok genis bence. :)
Hayal gucu fazla genis insanlarla berebaerim ve ayni dertten muzdaribim.Hayal gucleri cok genis bence. :)
Bence karsidaki cok kotu sekilde bagi koprmamaissa ask asla bitmez.ben de geçmişte çok yaşıyorum da o yüzden konu cazip geldi.
yani yıllar önce aşık olduğum birine yeniden aynı şekilde sevgi duyabilirim. o potansiyelim var yani :)
bence sen çok duygusalsın.Ben mantikla duygusalligin kaosa cevirdigi bir ruha sahibim o zaman. Vay canina.
ben de geçmişte çok yaşıyorum da o yüzden konu cazip geldi.
yani yıllar önce aşık olduğum birine yeniden aynı şekilde sevgi duyabilirim. o potansiyelim var yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?