Yillar sonra ilk platonik askinizi internette buldunuz... Ne yaparsiniz?

Ahahaha o kadin mi asla....
Baska bir sey koyayim bi dakka.

Bende master yaptım.
Ama yanlış yazabiliyorum bazen yinede.
Her konuda her an mükemmel mi olmak zorunda master yapanlar

Gecmiste bir seyler paylastigim bir insana zaman gectikten sonra hic ilgi duymuyorum hatta o kisiden tiksiniyormusum gibi bir his oluyor. Kotu birsey yasamadigim halde boyle dusunuyorum gorunus olarakta bana artik cekici gelmiyor.
Bu sebeplerle hicbir zaman gecmiste tanidigim birine dönüsüm olmadi. Zamanlada o kisilerin eksiklerini hatalarini cok iyi gozlemlemis oldum.

Bende master yaptım.
Ama yanlış yazabiliyorum bazen yinede.
Her konuda her an mükemmel mi olmak zorunda master yapanlar
her konuda değil tabii ki ama bi yalnız kelimesini de yanlız yazmak bence evet abes bir durum. bu eğitim seviyesindeki bir insan için.

bir sure sonra herkesi duzeltme obsesifliginizden vazgecersiniz bu bir surec.
birakin herkes istedigi gibi yazsin yahu.. chill
yok ben kusur aramak için değil asla, kaldı ki burada böyle eleştirip açık arayan tiplere en çok ben sinir oluyorum.
geçen ki konundan kaynaklı espri mahiyetinde yazdım sadece. tabii ki, istediğin gibi yazabilirsin tatlım.

Gecmiste kalmis biri icin kilimi bile kipirdatmam.

Yillar once hissettiklerinizi bugun de ayni sekilde hissedeceginizi dusunmuyorsunuzdur umarim.

sinir olmak enrji ister ne geregi var , sinir olacagina birine asik olmayi dene...

Benim hicbir hatasini gozleme firsatim olmadi.
Sadece komsu oglunu cok sevdim. Uzaktan.
LOVE THY NEIGHBOUR.

Gecmiste kalmis biri icin kilimi bile kipirdatmam.

Yillar once hissettiklerinizi bugun de ayni sekilde hissedeceginizi dusunmuyorsunuzdur umarim.
mantıklı insanların böyle düşündüğünü düşünüyorum :)
duygusal insanlar geçmişte çok fazla yaşadıkları için, geçmiş duygularına da kolayca geri dönebiliyorlar. bir kıvılcım bile yetebiliyor hatta bazen. aradaki farkın bu olduğunu düşünüyorum

Hayal gucleri cok genis bence. :)

Ben mantikla duygusalligin kaosa cevirdigi bir ruha sahibim o zaman. Vay canina.

ben de geçmişte çok yaşıyorum da o yüzden konu cazip geldi.
yani yıllar önce aşık olduğum birine yeniden aynı şekilde sevgi duyabilirim. o potansiyelim var yani :)
Bence karsidaki cok kotu sekilde bagi koprmamaissa ask asla bitmez.
Omur boyudur.

ben de geçmişte çok yaşıyorum da o yüzden konu cazip geldi.
yani yıllar önce aşık olduğum birine yeniden aynı şekilde sevgi duyabilirim. o potansiyelim var yani :)

Zevklerim her gecen gun degisiyorken ayni insana yillar sonra ayni duygulari beslemek hic benlik degil. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…