- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
Hey izzy bu nasil olmus aklimda hep yakisikli adamlar,,,,, videosu da iyidir tavsiye ederim.Aa niyeki çok hoş bi bayan halbuki
Tamam ama Nickide unutma ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey izzy bu nasil olmus aklimda hep yakisikli adamlar,,,,, videosu da iyidir tavsiye ederim.Aa niyeki çok hoş bi bayan halbuki
Tamam ama Nickide unutma ama
onu bunu bırak tatlım ya, biz ne zaman evlenip çocuk doğurcazZevklerim her gecen gun degisiyorken ayni insana yillar sonra ayni duygulari beslemek hic benlik degil. :)
Evet bu diğerinden iyi olmuşHey izzy bu nasil olmus aklimda hep yakisikli adamlar,,,,, videosu da iyidir tavsiye ederim.
onu bunu bırak tatlım ya, biz ne zaman evlenip çocuk doğurcaz
Wow olmus birseyler icerde desenizie.2 yıl önce kızımı parka götürürken önümden geçti oralı olmadım bir şey yapmama gerek kalmadı :)
Yasasin bekarlik....
....mi acaba.
Once dogurun gerisi onemli degiil.onu bunu bırak tatlım ya, biz ne zaman evlenip çocuk doğurcaz
bak orası çok doğru. başımıza gelecekleri aslında her gün okuyoruz :) ama yine de Allah korusun.Ahaha :) Yalnizlik bir omur boyu. :)
Hem bu foruma takilip evlilige cesaret etmek mumkun mu?
Yok ya ne olacak bitmiş gitmiş diyebiliyorumda hala bekar olmasına özendim biraz yalan söleyemem :)Wow olmus birseyler icerde desenizie.
Cok aci.
bak orası çok doğru. başımıza gelecekleri aslında her gün okuyoruz :) ama yine de Allah korusun.
buna beraberligi de ekleyebilirsiniz efenim. Hic bir sey garantili degil, imzali imzasiz.Evlilik ile mutluluk arasinda pozitif bir iliski olmadigi icin evlilik fikri artik cok uzak bana. Umarim senin icin guzel seyler olur. :)
O zaman siz de donun bekar hayatiniza...Yok ya ne olacak bitmiş gitmiş diyebiliyorumda hala bekar olmasına özendim biraz yalan söleyemem :)