- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
Degilim, o da anladigim kadariyla 99.9% bostaSen evli degil miydin?
Ya da o evli degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degilim, o da anladigim kadariyla 99.9% bostaSen evli degil miydin?
Ya da o evli degil mi?
Dene bişey kaybetmez belki kazanırsın da adonis olmuş dedeniz e cok güldüm yaBeni tanimiyor bile! Cevap vermesi bile mucize. Adamcagz ne dusundu kimbilir!
Yemin ederim o kadar ulke gezdim dolastim bunun gibi dunyada yuruyen tanri gibi adam gormedim.Dene bişey kaybetmez belki kazanırsın da adonis olmuş dedeniz e cok güldüm ya
Ben en basta kendimi tanitmaliyim, guvenini kazanmaliyim. Saglam bir arkadaslik bana yeter omur boyu.Ooo abla hayırlı işler sevindim valla
Adam da bekarsa bir denerdim ben olsam, ne kaybederim ki. En kötü yollarım gitsin.
adamlar yolmak için midir bu da farklı bir bakış açısı katılmasam da yolana da saygım vardır ha haOoo abla hayırlı işler sevindim valla
Adam da bekarsa bir denerdim ben olsam, ne kaybederim ki. En kötü yollarım gitsin.
Hepimiz gençliğin bizden gideceğini yaşlanacağımızı biliyoruz. Gençlik meşru dairede harcanırsa boşa gitmez. İhtiyarlık zamanında,kabirde,ahirette getirisi olumlu yönde olur.Tesekkur alinti icin de benim arapcam yok, anlayamadim. Genclik neden uzuntu getirsin wow severim ben gencligi guzelligi, cok iyi seyler genclik guzellik dinamizm ama eksik tabi.
Kesinlikle marjinal degilim,, anlayamayacaginiz kadar cok muhafazakarim, ama otorite ve kural sevmem. insanlar beni yanlis anliyorlar.marjinal bir bayansınız hayat tarzınız bambaşka sizin o yüzden bence hala hisleriniz varsa ve hayatınızda da kimse yoksa ya da o adamla birliktelik yaşarsanız kimsenin hayatını bozmayacaksa neden olmasın deneyin derim hayat kısa
yok artık. her konuda bu kadar marjinalsin ama arada bir aşk mektupları atabileceğin bir ilişkiyle vakit harcıyorsun.bak buna gülerim işte.Ben en basta kendimi tanitmaliyim, guvenini kazanmaliyim. Saglam bir arkadaslik bana yeter omur boyu.
Hani arada bir ask mesktuplari atabilecgim.
Hersyin uzaktani iyidir bence.
Hepimiz gençliğin bizden gideceğini yaşlanacağımızı biliyoruz. Gençlik meşru dairede harcanırsa boşa gitmez. İhtiyarlık zamanında,kabirde,ahirette getirisi olumlu yönde olur.
Bela elem dediği ise meşru dairede harcanmayan gençliğin insana verdiği zarar,olumsuz getirilerinden bahsediyor.
Tabiki bu meşru daire inanca göre değişir.
Sizin konunuzla tam bir bağlantısı yok bu sözlerin. Dediğim gibi etiketi görünce bu cümleler geldi aklıma.
Materyal yoklugundan renkler soldu hic sorma...yok artık. her konuda bu kadar marjinalsin ama arada bir aşk mektupları atabileceğin bir ilişkiyle vakit harcıyorsun.bak buna gülerim işte.
ben senin aşk hayatını çok daha renkli düşünüyordum
yollarim demis yolarim dememis.adamlar yolmak için midir bu da farklı bir bakış açısı katılmasam da yolana da saygım vardır ha ha
dışarı çıkmak için hazırlanırken bir yandan da buraya bakıyordum yanlış okumuşumdur aceleden pardonnnnn kocamannyollarim demis yolarim dememis.
Ahahahaha...
Zaten sok olmustur attigim mesajlardan...Hala buraya konu açacak kadar birşey hissediyorsam yeni halini de tanımayı isterdim heralde. Eğer mantığıma uymuyorsa o zaman vazgeçerdim.
Beni de guldurdun guldurenin cok olsun!dışarı çıkmak için hazırlanırken bir yandan da buraya bakıyordum yanlış okumuşumdur aceleden pardonnnnn kocamann
çokk mersi sizin de olsun iyi günlerBeni de guldurdun guldurenin cok olsun!
Yolmak değil yollamak.adamlar yolmak için midir bu da farklı bir bakış açısı katılmasam da yolana da saygım vardır ha ha