• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yillar sonra ilk platonik askinizi internette buldunuz... Ne yaparsiniz?

Dene bişey kaybetmez belki kazanırsın da adonis olmuş dedeniz e cok güldüm ya :KK70:
Yemin ederim o kadar ulke gezdim dolastim bunun gibi dunyada yuruyen tanri gibi adam gormedim.
Yazik olmus gercekten.
Anldigim kadaryla hayat onu cok fazla hirpalamis.

Ama durus, pozlar, mimikler... ayni. Pek bir gururludur bu arkadas.

marjinal bir bayansınız hayat tarzınız bambaşka sizin o yüzden bence hala hisleriniz varsa ve hayatınızda da kimse yoksa ya da o adamla birliktelik yaşarsanız kimsenin hayatını bozmayacaksa neden olmasın deneyin derim hayat kısa

Ooo abla hayırlı işler sevindim valla :KK53:

Adam da bekarsa bir denerdim ben olsam, ne kaybederim ki. En kötü yollarım gitsin.
Ben en basta kendimi tanitmaliyim, guvenini kazanmaliyim. Saglam bir arkadaslik bana yeter omur boyu.
Hani arada bir ask mesktuplari atabilecgim.
Hersyin uzaktani iyidir bence.

Tesekkur alinti icin de benim arapcam yok, anlayamadim. Genclik neden uzuntu getirsin wow severim ben gencligi guzelligi, cok iyi seyler genclik guzellik dinamizm ama eksik tabi.
Hepimiz gençliğin bizden gideceğini yaşlanacağımızı biliyoruz. Gençlik meşru dairede harcanırsa boşa gitmez. İhtiyarlık zamanında,kabirde,ahirette getirisi olumlu yönde olur.
Bela elem dediği ise meşru dairede harcanmayan gençliğin insana verdiği zarar,olumsuz getirilerinden bahsediyor.
Tabiki bu meşru daire inanca göre değişir.

Sizin konunuzla tam bir bağlantısı yok bu sözlerin. Dediğim gibi etiketi görünce bu cümleler geldi aklıma.

marjinal bir bayansınız hayat tarzınız bambaşka sizin o yüzden bence hala hisleriniz varsa ve hayatınızda da kimse yoksa ya da o adamla birliktelik yaşarsanız kimsenin hayatını bozmayacaksa neden olmasın deneyin derim hayat kısa
Kesinlikle marjinal degilim,, anlayamayacaginiz kadar cok muhafazakarim, ama otorite ve kural sevmem. insanlar beni yanlis anliyorlar.
Birliktelik = stress bence. Freebird serbestligini de hic sevmem.
Ah bu dunyada birlik ve beraberligin kurallari yeniden yazilsa, herseyden once insandir onemli olan, duygulardir.

Ben en basta kendimi tanitmaliyim, guvenini kazanmaliyim. Saglam bir arkadaslik bana yeter omur boyu.
Hani arada bir ask mesktuplari atabilecgim.
Hersyin uzaktani iyidir bence.
yok artık. her konuda bu kadar marjinalsin ama arada bir aşk mektupları atabileceğin bir ilişkiyle vakit harcıyorsun.bak buna gülerim işte.
ben senin aşk hayatını çok daha renkli düşünüyordum :KK70:

Hepimiz gençliğin bizden gideceğini yaşlanacağımızı biliyoruz. Gençlik meşru dairede harcanırsa boşa gitmez. İhtiyarlık zamanında,kabirde,ahirette getirisi olumlu yönde olur.
Bela elem dediği ise meşru dairede harcanmayan gençliğin insana verdiği zarar,olumsuz getirilerinden bahsediyor.
Tabiki bu meşru daire inanca göre değişir.

Sizin konunuzla tam bir bağlantısı yok bu sözlerin. Dediğim gibi etiketi görünce bu cümleler geldi aklıma.

Tercume icin cok tesekkur, simdi anladim, cok ilginc bir alintiymis. Emeginize saglik.
Etikete kendim de hala guluyorum, ama bu adamcagiz o kadar sevimli ki, kiyamam o dedeye.

yok artık. her konuda bu kadar marjinalsin ama arada bir aşk mektupları atabileceğin bir ilişkiyle vakit harcıyorsun.bak buna gülerim işte.
ben senin aşk hayatını çok daha renkli düşünüyordum :KK70:
Materyal yoklugundan renkler soldu hic sorma...

Hala buraya konu açacak kadar birşey hissediyorsam yeni halini de tanımayı isterdim heralde. Eğer mantığıma uymuyorsa o zaman vazgeçerdim.

Hala buraya konu açacak kadar birşey hissediyorsam yeni halini de tanımayı isterdim heralde. Eğer mantığıma uymuyorsa o zaman vazgeçerdim.
Zaten sok olmustur attigim mesajlardan...
Bir insan onlarca yil onceki askini nasil dile getirebilir, getiriyorsa, bu gecerli bir sebeb midir?

adamlar yolmak için midir bu da farklı bir bakış açısı katılmasam da yolana da saygım vardır ha ha
Yolmak değil yollamak.

Pilav ablanın değişik değişik konularından sonra bunu görünce gülme geldi bana istemsiz. Sizin de böyle duygularınız var mıydı pilav abla, erkek düşmanı sanıyordum ben sizi.

Ilahi kizlar ask bahane mektup yazmak sahane.
Adaminiza mektup yazin, icinzii dokun.
Ruhunuz sifa bulur emin olun.
Gecenin ucunde kalkip yazdigim onlarca mektup var.
Onu ulastirmak istemek bile hayat enerjisi veriyor.
Bence insanlar diger insanlar icin varlar.
Sevgi cok cok muhim bir konu, yasamak ve hissetmek onceligimiz olmali.

Back