- Konu Sahibi Yinemipilav
-
ben de kendisini hep gözümde marjinal feminist hatta sıkı bir aktivist olarak canlandırıyordum hep hayallerimi yıktı neyse hayırlısı olsunYolmak değil yollamak.
Pilav ablanın değişik değişik konularından sonra bunu görünce gülme geldi bana istemsiz. Sizin de böyle duygularınız var mıydı pilav abla, erkek düşmanı sanıyordum ben sizi.
Yasim ondan kucuk. emekli falan da degilim ne yaptiniz bizi iyitten yasli mi sandiniz...
Ahahhaaa, ben, evde oturmak?.,,,Yaslisin sen otur evinde. Yaslilar asik olmaz.Kardesi varsa ben alayim.
Ahahhaaa, ben, evde oturmak?.,,,
yok ne yazik ki, oglunun da basi bagli ve kendine fazla benzemiyor.
Ama abisinin oglu cok yakisikli ve free.
Yakinda bir site acacagim ve KK nin yanliz hanimlarini yurt disi potansiyel damatlarla tanistiracagim.Bilgileri ozelden alayim.
Yakinda bir site acacagim ve KK nin yanliz hanimlarini yurt disi potansiyel damatlarla tanistiracagim.
Bu iste para var gibi.
ay çok tatlısın.Yakinda bir site acacagim ve KK nin yanliz hanimlarini yurt disi potansiyel damatlarla tanistiracagim.
Bu iste para var gibi.
Bende yaşınızı merak ediyorum ne yalan söyleyim bide nickiniz çok değişikHanimlar biraz algi degisikligine ihtiyaciniz var ne yaslisi ne emeklisi ne robtou yahu....insaf
peki.. yanniz.ay çok tatlısın.
ama yanlız değil. yalnız olacak sayın yüksek lisans mezunu hanımefedi.
o değil de, tamam bakışı açımı değiştirip hemen özüme dönüyorum ve kk dertlerinden biri olan evlenip, çocuk doğurma moduna geçiyorum. peki yaşım ilerledi diyorsun, çocuk olayını düşünmüyor musun?
Neyi problem ederler ?Simdi iletisim halindeyiz, kendimi tanittim, tam bir yetiskin gibi karsiladi.
Ama arkadaslik icin bile olsa ailesi ve arkadaslri nasil karsilar bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?