- 21 Mayıs 2024
- 89
- 64
- 3
- 24
- Konu Sahibi esmanurrrr
-
Maşallah hayırlı olsun canım darısı bana dua beklerimKızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorumAllahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum
Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da ve dileyen herkese duam her daim sizlereMaşallah hayırlı olsun canım darısı bana dua beklerim
Çok çok teşekküüürrr ederiiiiimmayyyyy maşalallah maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin kuzum benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınNe güzel ya maşallah darısı başımıza sağlıcakla gelsin inşallah
Evet belirti hapşırmak beraberinde burun kanaması da olabilir korkmayın hormonlardan kaynaklı olan bir durum çok bir kanama olmuyor sümükle karışık geliyor bende öyle olmuştu bazende fazla olabiliyormuşKızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorumAllahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum
Doğrudur burun akıntım yok ama günde 4-5 kere hapşırıyorumEvet belirti hapşırmak beraberinde burun kanaması da olabilir korkmayın hormonlardan kaynaklı olan bir durum çok bir kanama olmuyor sümükle karışık geliyor bende öyle olmuştu bazende fazla olabiliyormuş
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Doğrudur burun akıntım yok ama günde 4-5 kere hapşırıyorum
Çok teşekkür ederiiimSağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Tebrik ederim. Bana da dua et lütfen hamislerin duası kabul olur ama hamilelik için değil başka bir şey
Teşekkür ederim kuzum darısı isteyen dileyen herkeseMasallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Maşallah saglikla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorumAllahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum
Amin tatlım çok teşekkür ederimMaşallah saglikla kucağınıza alırsınız inşallah
Ayy tebriklerr sağlıkla kucağınıza alın insallahKızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorumAllahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum
Adetiniz kaç gün geciktiKızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorumAllahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?