Yılın son sürprizi 😍

esmanurrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
89
64
3
24
Kızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorum Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum

Eklentiler

• IMG_8202.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_8212.png
    149,6 KB · Görüntüleme: 120
Maşallah hayırlı olsun canım darısı bana dua beklerim

Evet belirti hapşırmak beraberinde burun kanaması da olabilir korkmayın hormonlardan kaynaklı olan bir durum çok bir kanama olmuyor sümükle karışık geliyor bende öyle olmuştu bazende fazla olabiliyormuş

Evet belirti hapşırmak beraberinde burun kanaması da olabilir korkmayın hormonlardan kaynaklı olan bir durum çok bir kanama olmuyor sümükle karışık geliyor bende öyle olmuştu bazende fazla olabiliyormuş
Doğrudur burun akıntım yok ama günde 4-5 kere hapşırıyorum

Maşallah saglikla kucağınıza alırsınız inşallah

Ayy tebriklerr sağlıkla kucağınıza alın insallah

Sağlıkla kucağına al canım. Çok güzel bir çift çizgi

Adetiniz kaç gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…