- 16 Mart 2011
- 78
- 60
- 38
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Kizlar cift cizgiyi gordum darisi isteyen herkese olsun insallah
Hayırlı olsun canım.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar cift cizgiyi gordum darisi isteyen herkese olsun insallah
Benimde yarın olmam gerekiyor muhtemelen yarında olurum çünkü belirtiler adet geliyor diyor karnımda aşırı şişkinlik filan var inş sen hamilesindir canımDün hasta olmam gerekiyordu içimde savaş veriyorum bir iki gün gecikir belki diyorum bi yandan da ya hamileysem sesleri yükseliyor
Tugbahls sen yanliş hatirlamiyorsam Uni Kölnde tedavi görmuştün degil mi Dr Rahimi de?
Adetim gecikmez hiç şaşmaz hatta o yüzden içim kıpır kıpır göğüs hassasiyeti dışında başka bir şey yaşamıyorumherhangi bi belirti oldumu ? adetin gecikir mi ? asıl sorular bunlar tatlım
Eczaneye gidiyorum şimdi sabaha test yapicam inşallah :)Eger adet donemin duzenli ise yarin sabah bir test yap canim insallah hamilesindir.
olmadın dimii halaaAdetim gecikmez hiç şaşmaz hatta o yüzden içim kıpır kıpır göğüs hassasiyeti dışında başka bir şey yaşamıyorum
Inşallah hepimiz çift çizgiyi en kısa zamanda görürüzBenimde yarın olmam gerekiyor muhtemelen yarında olurum çünkü belirtiler adet geliyor diyor karnımda aşırı şişkinlik filan var inş sen hamilesindir canım
Olmadım çok heyecanlanıyorum :) Ama umudum kırılır diye iç sesimi susturmaya çalışyorumolmadın dimii halaa
susturma susturmaaa içinden nasıl geliyorsa öyle davran tatlı heyecanlar bunlarr miniğini kucağına aldığında daha büyük heyecanlar yaşayacaksin insallah :) umudunu da hiç kırma,kaybetme elbet bir gün o sıpalarr gelecek bizim kollarımıza o zaman acısını cıkarırızz tamam mı böyle motive et kendinii :)))Olmadım çok heyecanlanıyorum :) Ama umudum kırılır diye iç sesimi susturmaya çalışyorum
Yaa ne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır olduu yarın sabahı zor edicem :) İlk işim tuvalete gidip test yapmak olcakkk tabi hasta olmazsam eğer inşallah olmam âmin :) Allahım umudumuzu boşa çıkarmasın kendime geldim teşekkür ederim ya :)susturma susturmaaa içinden nasıl geliyorsa öyle davran tatlı heyecanlar bunlarr miniğini kucağına aldığında daha büyük heyecanlar yaşayacaksin insallah :) umudunu da hiç kırma,kaybetme elbet bir gün o sıpalarr gelecek bizim kollarımıza o zaman acısını cıkarırızz tamam mı böyle motive et kendinii :)))
insallah gelir kırmızılar ama çifftt olanlarr da bendee teyzee olurum :) senii cokk iyi anlıyorum güzel arkadaşım emin ol sabrımızın mükâfatını alırız bir gün test yap ama güzel bi sonuç cikmazsa sakın üzülme tamam mı sonraa hemenn banaa yazz:&Yaa ne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır olduu yarın sabahı zor edicem :) İlk işim tuvalete gidip test yapmak olcakkk tabi hasta olmazsam eğer inşallah olmam âmin :) Allahım umudumuzu boşa çıkarmasın kendime geldim teşekkür ederim ya :)
Amin canim cok tesekkurlerHayırlı olsun canım.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Pardon canim ya karıştırmışım seniYok canim bursada tedavi gordum sadece
Çok ama çok teşekkür ederim mutlaka yazicam buraya :) Allahım size güzel haber vermeyi nasip etsin buraya yazmak istiyorum teyze oluyosunuz diyeeee :))insallah gelir kırmızılar ama çifftt olanlarr da bendee teyzee olurum :) senii cokk iyi anlıyorum güzel arkadaşım emin ol sabrımızın mükâfatını alırız bir gün test yap ama güzel bi sonuç cikmazsa sakın üzülme tamam mı sonraa hemenn banaa yazz:&
hadi güzel bi haber ver ayağını sürü bakalım bizede yolu açmış oll :)Çok ama çok teşekkür ederim mutlaka yazicam buraya :) Allahım size güzel haber vermeyi nasip etsin buraya yazmak istiyorum teyze oluyosunuz diyeeee :))
Bir iki gün bekle bakalım inşllah bu ay olur :)Kizlar bugun regl gunumdu. Olmadim. Artik oyle umutsuz hissediyorumki kendimi test bile yapmadm
Tek çizgiyi gördüm ama içimden hâlâ bi ses bu ay oldu diyor adet de olmadım karnım falan da şiş değil nolcak acabahadi güzel bi haber ver ayağını sürü bakalım bizede yolu açmış oll :)