• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün hasta olmam gerekiyordu içimde savaş veriyorum bir iki gün gecikir belki diyorum bi yandan da ya hamileysem sesleri yükseliyor
Benimde yarın olmam gerekiyor muhtemelen yarında olurum çünkü belirtiler adet geliyor diyor karnımda aşırı şişkinlik filan var inş sen hamilesindir canım

Olmadım çok heyecanlanıyorum :) Ama umudum kırılır diye iç sesimi susturmaya çalışyorum
susturma susturmaaa içinden nasıl geliyorsa öyle davran tatlı heyecanlar bunlarr miniğini kucağına aldığında daha büyük heyecanlar yaşayacaksin insallah :) umudunu da hiç kırma,kaybetme elbet bir gün o sıpalarr gelecek bizim kollarımıza o zaman acısını cıkarırızz tamam mı böyle motive et kendinii :)))

susturma susturmaaa içinden nasıl geliyorsa öyle davran tatlı heyecanlar bunlarr miniğini kucağına aldığında daha büyük heyecanlar yaşayacaksin insallah :) umudunu da hiç kırma,kaybetme elbet bir gün o sıpalarr gelecek bizim kollarımıza o zaman acısını cıkarırızz tamam mı böyle motive et kendinii :)))
Yaa ne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır olduu yarın sabahı zor edicem :) İlk işim tuvalete gidip test yapmak olcakkk tabi hasta olmazsam eğer inşallah olmam âmin :) Allahım umudumuzu boşa çıkarmasın kendime geldim teşekkür ederim ya :)

Yaa ne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır olduu yarın sabahı zor edicem :) İlk işim tuvalete gidip test yapmak olcakkk tabi hasta olmazsam eğer inşallah olmam âmin :) Allahım umudumuzu boşa çıkarmasın kendime geldim teşekkür ederim ya :)
insallah gelir kırmızılar ama çifftt olanlarr da bendee teyzee olurum :) senii cokk iyi anlıyorum güzel arkadaşım emin ol sabrımızın mükâfatını alırız bir gün test yap ama güzel bi sonuç cikmazsa sakın üzülme tamam mı sonraa hemenn banaa yazz:&

Var mı birşey ;??

Eklentiler

• Screenshot_20171213-200935.png
    Screenshot_20171213-200935.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 71
insallah gelir kırmızılar ama çifftt olanlarr da bendee teyzee olurum :) senii cokk iyi anlıyorum güzel arkadaşım emin ol sabrımızın mükâfatını alırız bir gün test yap ama güzel bi sonuç cikmazsa sakın üzülme tamam mı sonraa hemenn banaa yazz:&
Çok ama çok teşekkür ederim mutlaka yazicam buraya :) Allahım size güzel haber vermeyi nasip etsin buraya yazmak istiyorum teyze oluyosunuz diyeeee :))

Back