• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldönümümüzde sevgilime nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Sevgilimle 1 ay sonra birlikte oluşumuzun 2. yılına giricez. :16: Hediye konusunda kafamda netleştirdiğim bazı şeyler var. Bu yüzden hediye konusunda öneri değilde sevgilime nasıl bi sürpriz hazırlayabilirim yani o gün için nasıl bi ortam,plan yapabilirim? Bu konuda fikirlerinize çok çok ihtiyacım var kızlar. Kaç gündür düşünüyorum ama birşey bulamadım :18: Sadece değişik birşey olsun istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürleeer :31:
:kkk:

Son düzenleme:
canım internette bir çok hoş sürpriz dolaşıyor onlara bakabilirsin.ben sevgilime çizgi roman yaptırmıştım çok öutlu olmuştu:) şimdi yılbaşına da kapsül ilaçların içini boşaltıp minik notlar yerleştircem ona vercem.kapsülleri açıp içindekileri okuyunca mutluluktan delirecek:)

çikolata yaptırabilrsn.sonraaa kendi ellerinle yaptığın birşeyler olabilir filan:)zamanında çok yaptım da şimdi hatırlamyrm:) ama nette bir sürü şey var yaf:)

tv gormuştum..
balonun uzerıne bırşeyler yazıp verebılırsın...
şoylekı..
balonu şişirdıkten sonra yazmak ıstedıgın sozlerı yaz sonrasında balonu sondur:)
hedıye olarak ver:)
gercı kucuk jestler arasına gırıyor bıraz ama olsun cam sakızı coban armaganı:))))

Back