• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldönümü hediyesi

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Kızlar sevgilim şuan asker de cuma günü dağıtım iznine gelicek pazartesi de bizim yıldönümümüz. :KK37:
Ben de çakmak almayı düşünüyorum ama üzerine ne yazdırsam bilemedim.:KK69:
Fikirlerinizi alabilir miyim? Hediye için de fikir verebilirsiniz teşekkür ederim :KK73::KK73:

Ay bu hediye konusu bana da hep sıkıntı olur.
Erkek için fazla seçenek de yok :(
Eşimin doğum gününe de 2 hafta kaldı şimdiden ne alıcam sıkıntım başladı.

Ben
Kızlar sevgilim şuan asker de cuma günü dağıtım iznine gelicek pazartesi de bizim yıldönümümüz. :KK37:
Ben de çakmak almayı düşünüyorum ama üzerine ne yazdırsam bilemedim.:KK69:
Fikirlerinizi alabilir miyim? Hediye için de fikir verebilirsiniz teşekkür ederim :KK73::KK73:
Ben yil donumumuz icin internette sevgiliye video var onu yaptirdim:) boyle bi mutluluk olamaz askimiza ask kattilar resmen.. Dogum gununde ise kendisi fenerbahceliydi feneriumdan tavla aldim fb ye ait ve saat aldim yilbasinda ise zippo cakmak almistim.. Bunlari aklinda bulundurabilirsin:)

Ben

Ben yil donumumuz icin internette sevgiliye video var onu yaptirdim:) boyle bi mutluluk olamaz askimiza ask kattilar resmen.. Dogum gununde ise kendisi fenerbahceliydi feneriumdan tavla aldim fb ye ait ve saat aldim yilbasinda ise zippo cakmak almistim.. Bunlari aklinda bulundurabilirsin:)

Takım takıntısı yok maalesef.
İşte çakmak alıcam ama üzerine ne yazdırmıştınız?

16 Eylül de bizim evlilik yıl dönümümüz ne yapacağım hiç bilmiyorum fikirleri olan varsa bir el atıversin bana :KK76:

Erkek arkadaşımın doğum günü var ve ben kocaman bir koli hazırladım ne bulursam attım içine..

-Tuttuğu takımın formasını
-Takip ettiği yabancı çizgi film karakterinin bulunduğu iki tane evde giyebileceği sweatshirtÜNÜ
-Bir tane eşofman altı
-Bir tane şık spor klasik karışım bir kol saati
-İki adet parfüm
-Rolon , deodorant , traş losyonu , traş bıçağı , tırnak makası vs bunların hepsinin olduğu bir kutu set düzenledim ..
-İç çamaşırı aldım, atler , boxer , çorap vs
-Duşta kullanması için lif takımı , kese seti , erkeklere özel duj jeli vs aldım
-Bir tanede Mektup yazdım

Koliye koydum hepsini =D

Ya bunlar olağan şeylerdi ama eskiyebilen şeyler , bende yeniledim
Kötü mü etmişim kız ?

Takım takıntısı yok maalesef.
İşte çakmak alıcam ama üzerine ne yazdırmıştınız?
Genelde erkek ortamında kullandiklari için fazla civik olsun istemedim bisey yazdirmamistim:) ama sonra o yazdirmak istedi ondan beklemistim ve yapti sağolsun:)

[QUOTEsaatigimasikk, post: 36846249, member: 607477"vermiştim) aerkek ortamında kullauuzundekiçin fazla civik olsun istemedim bisey yazdirmamistim:) ama sonra o yazdirmak istedi ondan beklemistim ve yapti sağolsun:)[/QUOTE]
Bi de saat almistim saat takintisi var baya da para vermistim:) ama ilk gordugundeki yuzundeki ifade her seye degerdi feda olsun:)

Erkek arkadaşımın doğum günü var ve ben kocaman bir koli hazırladım ne bulursam attım içine..

-Tuttuğu takımın formasını
-Takip ettiği yabancı çizgi film karakterinin bulunduğu iki tane evde giyebileceği sweatshirtÜNÜ
-Bir tane eşofman altı
-Bir tane şık spor klasik karışım bir kol saati
-İki adet parfüm
-Rolon , deodorant , traş losyonu , traş bıçağı , tırnak makası vs bunların hepsinin olduğu bir kutu set düzenledim ..
-İç çamaşırı aldım, atler , boxer , çorap vs
-Duşta kullanması için lif takımı , kese seti , erkeklere özel duj jeli vs aldım
-Bir tanede Mektup yazdım

Koliye koydum hepsini =D

Ya bunlar olağan şeylerdi ama eskiyebilen şeyler , bende yeniledim
Kötü mü etmişim kız ?

Çok düşüncelisin :KK55:

Genelde erkek ortamında kullandiklari için fazla civik olsun istemedim bisey yazdirmamistim:) ama sonra o yazdirmak istedi ondan beklemistim ve yapti sağolsun:)

Bende ön tarafa isim baş harfleri arkaya da tarih düşündüm ama saçma mı olur ki

Back