yıldönümü hediyesi

08deniz

07.08.2012 :)
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
77
2
16
Artvin
bir ay sonra evlilik yıldönümüm var kocama ne hediye alsam yaaa lütfen yardım edin :)

bir ay sonra evlilik yıldönümüm var kocama ne hediye alsam yaaa lütfen yardım edin :)

huyuna suyuna göre değişir ama bu hedie konusu :) benmkine bi şişe chivas alsam, bana tekrar aşık olur :D bir daha ne zamn ona chivas alırımın heyecanı ile yaşar :D

huyuna suyuna göre değişir ama bu hedie konusu :) benmkine bi şişe chivas alsam, bana tekrar aşık olur :D bir daha ne zamn ona chivas alırımın heyecanı ile yaşar :D

ya saat takmayı sevmiyor ki alayım diğer aklıma gelen herşeyi de aldım çok çaresizim ilk yıldönümümüz bu yüzdn özel olsun istiyorum

vakkoda internet sitesinde %50 indirim var bak oradan bisey al

ayrica simdi bilemedikki esin neden hoslanir..

İkiniz için anlamı olan bir şey alabilirsin. En basiti İlk gittiğiniz sinema filminin dvdsi vs. gibi...

4 yıllık bi beraberliğimiz vardı nedir herseyi almışım eşime bi de bu ilk evlilik yıldönümümüz ve çok zor evlendik o yüzden güzel birsey istiyorum orjinal fikirlere ihtiyacım var :) bebeğim de var bu yüzden çok beni oyalayacak birsey yapamıyoru fazla vakit harcamayacagım birsey lazım bebeğim çok huzursuz sürekli aglıyo bi de uysal olsa bırak kaynanaya cık istediğini ya da pek olmuyor bu :)

Back