Yıldızname..

benim bildigim suanki kendi burcumuz zaten cikmayacak bu hesaba gore bir yildiz cikacak karsimiza..cikan sonuca gorede yildiznameden yildizimizin neleri gosterdigine bakacaz tabi bu da arapca bilenler icin gecerli..

ewet modern astrolojiye göre cıkan burcunuz cıkmayacak sizi etki altında bırakan yıldız cıkacak buda ebced ilmi ile yapılıyor ve yorumlanıyor.ama burddaki hesap kesinlıkle yanlış.burdaki gibi olmuyor ve astrolojide gibi çıkan yıldıza göre hayatınız yada karateriniz yorumlanabiliyor.isimlerin arapça ve osmanlıca karsılığı bulunuyor önce yani anlayacağınız a=1 b=2 gibi birşey değil nerdeyse tüm nette yayılan giden bu bilgiler tamamen safsata,saçmalık tamamen yanlış.örnek vermek gerekirse duygu isminde "u" harfine karsılık vermiş ama arapcada yada osmanlıcada u diye birsey yoktur.u harfi vav ile desteklenir arapçası osmanlıcası olanlar daha ii bilirler.otomatık olarak yapmış olduğunuz tüm hesaplar yanlış isimlerin türkçe hesaplaması olmaz bu ilim arapca ve osmanlıca kullanılarak yapılıyor.

Konuyu açan benım benımde kafam karıştı :roflol:

hahahahahaha...gülmekten öldüm ya...:)))

çok yaşayın emi hahahaha....:)))

yıldızname hakkında biraz bilgim var buradaki gibi tr hrfleri ile kesinlikle olmaz o zaman fala girerki bu ebced mantığına tamamen ters...

ebced isimlerin tahlili olarak görülebilir. şimdi isimler gerçekci olmayan bir teknikle hesap edilirse sonuçta yanlış çıkacaktır...kızlar bu oyun değilki öle 2 hesapla bulalım yeni amerikayı...:))) durun size bir ebcedci bulayımda dudaklarınız uçukjlasın hahahahaha....:))

12 bölünce kalan sayı alınacak galiba.diyelimki 50 buldunuz 12 ye bölünce 2 kalır.2 de boğa dır gibi.

benimki bu şekilde doğru çıktı ama ailedeki diğer kişiler için tutmadı.

benimde 0 kalıo annem ve benim isimlerimz toplamı 36 12 ye bölünce 3 çıkıo kalanda 0 ..nolcak şimdi..?

niye canım sen yanlış anlamışsın 36 yı 12 ye bölünce 3 kalıyor yani 3=ikizler
ben yazıyı öyle anladım
hiç bir bölüde 0 çıkamazki (eğer o çıkan sayıyı 0 ile bölmüyorsan)

Çıkana nasıl çıkıyoo :uhm:

vallaha süper ben beğendim doğru çıktı benim burcum ikiz sonuçta 3,66666 çıktı
hatta sanıyorumki küsürat bile günlerle alakalı çünkü ben ikizler burcunun son günündeyim çıkan rakamda 4 de yani yengeç burcuna yakın

eşimin doğum tarihi yanlş yazılı nüfusta ama kayınvalidem hep der yazın doğdu temmuz galiba falan diye hesapladım 4,5 çıktı yani yengeç ama aslanada yakın tam ortada demekki eşimin gerçek doğum tarihi 7.ayın sonlarında

X