- 13 Mayıs 2024
- 855
- 2.002
Kendiniz yaptığınız hatanın bedelini ön yargı ile ödediniz farkındaysanız. Kimse sizin yazdıklarınız ya da beyan ettiklerinizden farklı bir şey söylemedi. Kendiniz yazmışsınız siteye 25 yaş diye, çocuklarınızın yaşını siz yazmışsınız. Rica ediyorum bu konuyu bu kadar uzatmayın zaten diğer arkadaşta 'öyle zannettim çünkü sen öyle yazmışsın' dedi ve konuyu kapattı. Hala bağırmaya devam eden sizsiniz ne yazık ki.Ben üslupsuzluk yapmadım öyle bir yazıyorsun ki yeni gelen insanlar bana yazdıgını anlayıp onlar da yanlış anlıcak burda bana yardımcı olsana sen gidip başkasını ne diye tartışıyorsun konuyu oku bilgin varsa bana yardımcı ol boşver kim ne yazdıysa yazmış
ALLAH'IM SEN ANORMAL MİSİN KARDEŞİM BEN 14 DİYE BİŞİ YAZDIMMI BEYİN NAMINA BİŞİ YOK SENDE BİDE YORUM YAZİYORSUN YAV BEN 14 DE EVLENDİM DİYE BİŞİ YAZDIMMI SEN KONUYU OKUYUP YARDIMCI OLACAĞINI AMACIN NE SAÇMA SAPAN MATEMATİK ÖĞRETMENİNİ GÖRSEM ANLADIN SEN ya BEN 18 DE EVLENDİM NE ALAKA 14 NEEE BU YORUM HANGİ BEYİN İLE YAZDIN yav sorsana bir sor kaç da evlendin de ÇOKMU ZOR SORMAK EVLİLİK YAPIMI SORMADAN ETMEDEN YAZİYORSUN KAFANA GÖRE MANYAK
Şuan bende 14 yaşında bir çocuğun evlendirildiğini görsem deliye dönerim hatta konu sahibide görse bence oda aynı şekilde deliye döner ama kadının zaten en zor zamanı şuan en destek olunacak zaman köstek olmayada gerek yok