- 15 Mart 2019
- 1.275
- 4.068
- Konu Sahibi baypatininannesi
Tesekkür ederim, büyük istigfar falnda Cekerdim ama diyorum ya öyle haldeyimki hersey zor geliyor...Estağfirullah el aziym el kerim , de okuyabilirsiniz bol bol...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim, büyük istigfar falnda Cekerdim ama diyorum ya öyle haldeyimki hersey zor geliyor...Estağfirullah el aziym el kerim , de okuyabilirsiniz bol bol...
Bana da zor geliyor ...ben de yeni basladim 3 4 gun once...Tesbih falan kullanmadan sayıyi da saymadan dudagizi da kıpırdatmadan kalbinizden sürekli tekrarlayın. Ben öyle yapıyorum. En kolayı böyle buldum. Tekrar alışmaya calisiyorum.Tesekkür ederim, büyük istigfar falnda Cekerdim ama diyorum ya öyle haldeyimki hersey zor geliyor...
Allah kolaylik versin InsAllah devami gelir birakmazsinizBana da zor geliyor ...ben de yeni basladim 3 4 gun once...Tesbih falan kullanmadan sayıyi da saymadan dudagizi da kıpırdatmadan kalbinizden sürekli tekrarlayın. Ben öyle yapıyorum. En kolayı böyle buldum. Tekrar alışmaya calisiyorum.
Yüzünüzün ve vücudunuzun güzelleşmesini istiyorsanız Ya Cemil Ya Musavvir zikrini 1000 kere yada ikisinin ebcedinin toplamı kadar yapın derim.Ya Cemil sadece sizi güzelleştirmez hayatınızı da güzelleştirir,dilekleriniz çok çabuk olmaya başlar.Ya Musavvir dişi enerjinizi en yükseklere çıkarır,eğer kadınsal hormonsal bir sorununuz varsa regl sorunu yaşıyorsanız düzenler,kadınlarla sürekli sorun yaşıyorsanız komşularınızla,arkadaşlarınızla,kaynanızla hepsini düzeltir.
hepsini okumak.olumsuz etkilermis canim Zuzu öyle dedi en fazla 3 taneB Bluemiracle12 Allah bin kere razı olsun. Ne kadar güzel bilgiler paylaşmışsın bizlerle.
Bu mesajlardaki tüm esmaları bahsettiğin etkiler için ayrı niyetlerle okuduğumuz zaman herhangi bir sorun olmaz değil mi? Bazı arkadaşlar olumsuz etki yaşadıklarından da bahsetmişler de.
B Bluemiracle12 Allah bin kere razı olsun. Ne kadar güzel bilgiler paylaşmışsın bizlerle.
Bu mesajlardaki tüm esmaları bahsettiğin etkiler için ayrı niyetlerle okuduğumuz zaman herhangi bir sorun olmaz değil mi? Bazı arkadaşlar olumsuz etki yaşadıklarından da bahsetmişler de.
Merhabalar.Epeydir foruma girmiyordum,dün girdim birazını okudum,bugün topiğinizin tamamını okudum,hepinizin yorumlarına bayıldım,gerçekten yorumlarınız ne kadar güzel,hem kişisel gelişim ve esmaül hüsna ile çalışmalarla ilgili.Yıldızınızı yükseltmek istiyorsanız Ya Rafiu Ya Nur esmasını sabah ezanından sonra yada gece 1000 kere okumalısınız,eğer sert etkili hava yada ateş grubu burçlarındansanız 21-30 gün sonra,yada su ve ay grubu burçlarındansanız 2 hafta yada 10 gün sonra yıldızınız yükselip pırıl pırıl parlamaya başlarsınız.Ya Rafiu auranızı tüm kötü enerjilerden,bedduaların enerjilerinden,büyü ve nazar enerjilerinden temizler ve yükseltir,Ya Nur esmasıda yıldızınızı dişi yapıp nazara yada kötü enerjiye uğramanıza engel olup yıldızınızı dişi yapar ve bir müddet sonra çok güzelleşmeye başlarsınız,maddiyatınız artar,ev hanımıysanız eşinizin maddiyatı işi gücü çok iyi olur.
Ya Latif esmasını zikrettiğimde resmen kabz yaşıyorum daralıyorum bunalıyorum,amaaa 21 gün sonra acaip derecede mucizeler yaşıyorum bunları yazmadım galiba,o zikrettiğim 21 gün resmen çok bunalımlı süreç,o yüzden ya latif'i pek zikretmiyorum,ama bir yerim ağrıdığında 129 kere zikretip elime üfleyip ağrıyan yerime elimi dokundurduğumda ağrım tamamen geçiyor. Bence sağlık üzerinde çok etkili.
Allah izin vermedikçe ve buyur etmedikçe ismini zikrettirmezmiş.Siz şanssız olsaydınız bu sayfayı keşfetmiş olamazdınız,ama yıldızınız düşükse 1000 kere Ya Rafiu zikredin,1 hafta sonra yıldız gibi parlayacaksınız.Isterseniz Ya Rafiu Ya Nur olarak zikredin ebced değerlerinin toplamıyla (351+256).
Ayetel kursi son ayet
Ve huvel aliyyul azim ( o yücedir büyüktür azametlidir )
Her gün sadece 100 kere okuyarak ve en az 40 devam ederek
Hayırlı olan ve birbirinizi çok sevip çok aşık olacağınız eşinizi bulabilirsiniz bu âyet muhtesemdir ben bir çok sırrına vakıf oldum fakat 100 den fazla okumayın herkes kaldiramayabilir..
Her güzelliğin bir zorluğu vardır bu ayetin zor olan kısmı ise
Karşılaştığınız her kes sizi cok sever karşı cinsten olanlar yanınızda ayrılmak istemez hem cinsiniz ise çok kıskanır
Güzellikleri ise
Sizi her kötülükten 99 gün korur
Dinç uyanirsin iz
Rüyalarıniz değişir
Doğruyu yanlısı anlarsınız
Kendinizi çok iyi hissedersiniz
Soyleyebileceklerim bu kadar
Ben denedim hemde hayatımda aşk istemediğim bir zamanda neden denedim nama öneren birinin sırlarınin muhteşem olduğunu söyledi sırf sırlarını öğrenmek için okudum ve elbette haklıymış bana çok şey kazandırdı her neyse aradan 1.5 ay geçti eskiden tanıdığım biri ile karşılaştım arabadan inip bana baktığı an resmen aşık oldum ondada aynı şey olduğuna emindim üstelik 5 dk.öncesinde hiç böyle bir şey yasaycağıma inanmazdim ve zamanla tıpkı hayalindeki gibi biri olduğunu görmeye başladım aradan tam 1 yıl geçti nisanlandik kismetse 3 5 aya düğünümuz olacak..
Bu ayeti ilişkisi veya evli olanda okuyabilir
Fakat eğer kötü şeyler yaşamaya başlarsınız bilinki o kişi sizin için hayırlı değildir
Evli bir arkadasıma okutturdum eşiyle arası çok kotuydu masallah şimdi çok çok iyiler ve arkadaşım aramızın duzelmesinin yani sıra kendimi çok iyi hissediyorum dedi..