Ya Vedud esmasını çok uzun okuyamadım,hep 1 ay bile dolmadan bıraktırıldım,Allahu teala nasip etmezse saati vakti gelmezse okutmazmış.Ya Kerim esmasını çok zikrettim tam 5 ayı bulmuştur,5 ay sonra bende etkilerini görmeye başladım,evime aşırı bolluk ve bereket geldi,eşim normalde de cömerttir daha da cömert oldu.Işlerimiz çok açıldı,sanki her yerden bereket yağıyordu;bu esma ayriyetten kadınlara çok mutluluk veren esmadır,kendim çok mutlu hissediyordum,eşimde kendini çok mutlu hissediyordu.Kim hanede esma zikrederse o etkileri sadece okuyan kişi değil ev halkıda yaşarmış.5 ay sonrada işlerimiz çok daha açıldı,tavsiye ederim.Ya Rezzak da mutluluk ve rahatlık veren bir esma.Ya Fettah aşırı özgüven artıyor,kendinizde çekingenlik çok utangaçlık varsa bu özellikleri kaldırıyor üzerinizden ,çok arak oluyorsunuz çok.Ben normalde öyle çok konuşkan ve girişken çok hoş sohbet değilimdir,yolda tanıdıklarımı gördüğümde yanlarına gidip nasılsınız,iyimisiniz ne yapıyorsunuz diye rahatça özgüvenli bir şekilde konuşmaya başlamıştım;ben bu özelliği Ya Cebbar zikrindede yaşamıştım bir farkla Ya Cebbar da kendimi aşırı mükemmel çok üstün görmeye başlamıştım.Ya Cebbar esmasında insanlar acaip çekiniyorlar sizden sanki korkuyorlar gibi,o yüzden bırakmıştım.Ya Vedud esmasında kısa da olsa okuduğumda günde 1000 okuyordum çok mutluydum çok huzurluydum,kendimi bile çok seviyordum,her baktığım yerde tefekkür ediyordum,saatlerce bitkilerle konuşuyordum,normal yeşil bir ot gözüme rengarenk geliyordu,birde aylarca okusam ne olurdu ki?