Yıldız Haritama Bakar mısınız ?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
fotoyu ekleyemedim.24.01.1992 doğum tarihim 22.00 dan sonra saattede doğmuşum .)Şimdiden teşekkür ederimmmm

ben bakıyorum yıldızname. online değil tabii ki. kendi yerim var istanbulda. isterseniz gelebilirsiniz.
çünkü uzun bi hazırlık süreci var haritayı çıkarmanın ve okumanın. ciddi bir emek istiyor ama çok isabetli bir yöntem uzun vade için. ayrıca yakın vade için de bir kahve falı ile birlikte çok daha iyi oluyor.

fotoyu ekleyemedim.24.01.1992 doğum tarihim 22.00 dan sonra saattede doğmuşum .)Şimdiden teşekkür ederimmmm

ben bakıyorum yıldızname. online değil tabii ki.
çünkü uzun bi hazırlık süreci var haritayı çıkarmanın ve okumanın.
ciddi bir emek istiyor ama çok isabetli bir yöntem uzun vade için.
ayrıca yakın vade için de bir kahve falı ile birlikte çok daha iyi oluyor.
kendi yerim var istanbulda. isterseniz gelebilirsiniz.

Anlaşılan bir sonraki konuşulacak konu ücret konusu olacak. Doğru mu anlamışım?

uzun zamanda edinilen bilgi ve tecrübe gerektiren bir iş yıldızname bakmak.
doğal olarak da bedava değil sevgili jeffi.
değerli ve işe yarayan bi şeyin bedava dağıtıldığı nerde görülmüş :) di mi ama...

uzun zamanda edinilen bilgi ve tecrübe gerektiren bir iş yıldızname bakmak.
doğal olarak da bedava değil sevgili jeffi.
değerli ve işe yarayan bi şeyin bedava dağıtıldığı nerde görülmüş :) di mi ama...

Gönlümü aldın bak şimdi :KK3: ne diyeyim, keşke İzmir'de olsaydın o zaman.

Gönlümü aldın bak şimdi :KK3: ne diyeyim, keşke İzmir'de olsaydın o zaman.

ne güzel. maksat gönüller hoş olsun di mi?
istanbula yolun düşerse beklerim. Xxxxxxxxxxxx bi kaç gün önceden bi haber edersen görüşebiliriz.
(aşağıdaki bu gülen suratları falan kullanmayı bilmiyom, yoksa bi şirinlik yapmak isterdim ben de :))

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel. maksat gönüller hoş olsun di mi?
istanbula yolun düşerse beklerim. xxxxxxxxxxxxxxxx bi kaç gün önceden bi haber edersen görüşebiliriz.
(aşağıdaki bu gülen suratları falan kullanmayı bilmiyom, yoksa bi şirinlik yapmak isterdim ben de :))

:KK42: görüşmek üzere

Son düzenleyen: Moderatör:
Burcun kova, satürn ile kavuşum durumunda bu da erken çocukluk döneminde zor bir süreç geçirdiğini gösteriyor bir şekilde hareket kabiliyetin sınırlandırılmış, evdeki kurallar olabilir ya da başka bir sebeple.Verdiğin saate göre 4. evde bir baskılanma şeklinde görünüyor eğer saat doğruysa aile ortamında bir baskı oluşmuş ama gene de senin parladığın yer aile ortamı. Onlardan kopman biraz zor gibi görünüyor. Transit satürn yükselen burcun teraziden geçiyor son bir iki senedir sebepsiz bi kilo verme durumu söz konusu olabilir. Ve sen bir şekilde kendini değiştirmiş olabilirsin imaj olarak filan. Yani kesinlikle iki sene önceki gibi değilsin. Zorlayıcı bir yenilenme dönemi gibi görünüyor tabi ben doğum yerini kayseri ve verdiğin saate göre aldım eğer farklıysa yorum da değişebilir. Merkür uranüs ve neptünle kavuşum halindeler bu da değişik fikirler yeni anlayışlar getirdiğini ve yazma kabiliyetinin yüksek olabileceğini gösterir.

yeriniz nerdedir ozel msj atarmısn taksimii neresii

Burcun kova, satürn ile kavuşum durumunda bu da erken çocukluk döneminde zor bir süreç geçirdiğini gösteriyor bir şekilde hareket kabiliyetin sınırlandırılmış, evdeki kurallar olabilir ya da başka bir sebeple.Verdiğin saate göre 4. evde bir baskılanma şeklinde görünüyor eğer saat doğruysa aile ortamında bir baskı oluşmuş ama gene de senin parladığın yer aile ortamı. Onlardan kopman biraz zor gibi görünüyor. Transit satürn yükselen burcun teraziden geçiyor son bir iki senedir sebepsiz bi kilo verme durumu söz konusu olabilir. Ve sen bir şekilde kendini değiştirmiş olabilirsin imaj olarak filan. Yani kesinlikle iki sene önceki gibi değilsin. Zorlayıcı bir yenilenme dönemi gibi görünüyor tabi ben doğum yerini kayseri ve verdiğin saate göre aldım eğer farklıysa yorum da değişebilir. Merkür uranüs ve neptünle kavuşum halindeler bu da değişik fikirler yeni anlayışlar getirdiğini ve yazma kabiliyetinin yüksek olabileceğini gösterir.

ayy çok doğru.imaj değişikliği oldu gerçkten çok farklı bir görnüm sağladım :) aşk konusunda iyi değilim güzel bir mutluluğu yakalyablcek miyim acaba.teşekkür ederim ellerine sağlık :)

ben bakıyorum yıldızname. online değil tabii ki. kendi yerim var istanbulda. isterseniz gelebilirsiniz.
çünkü uzun bi hazırlık süreci var haritayı çıkarmanın ve okumanın. ciddi bir emek istiyor ama çok isabetli bir yöntem uzun vade için. ayrıca yakın vade için de bir kahve falı ile birlikte çok daha iyi oluyor.

ebced diye birşey varmış .. o şekilde mi bakıyorsunuz?

sevgili hilari; bilgilerimi de yazamıyorum site kuralları gereği. geçen bi arkadaşa yazdım o yüzden bir hafta yasaklandım, giremedim siteye. siz bana özel mesajla bir adres verin ben oraya yazayım bilgilerimi en iyisi.

sevgili hilari; bilgilerimi de yazamıyorum site kuralları gereği. geçen bi arkadaşa yazdım o yüzden bir hafta yasaklandım, giremedim siteye. siz bana özel mesajla bir adres verin ben oraya yazayım bilgilerimi en iyisi.

Ben de adres ve fiyat rica ederim. Mesaj atiyorum size.

taksimde değilim. sitede yeni olduğum için özel mesaj da kullanamıyorum. ve site kuralları gereği burdan da özel iletişim bilgisi paylaşamıyorum. siz bana özel mesajla bir adres verirseniz ordan bilgilerimizi paylaşabilir ve buluşabiliriz.

X