- 7 Haziran 2019
- 116
- 70
- 18
- 38
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum