• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILDA BİR GÜN :(

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :(

Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :KK43:
Haklısın. Kim olsa kırılırdı. Kırıldığını belli et, üzüldüğünü belli et. Ama fazla uzatıp aranızı sıkıtıya sokma.

Erkeklere sürekli söylrmek lazım pes etmeden ancak düzeliyorlar.😁😆

Erkekler bizim gibi degildir. Biz kac ay önceden pilan yapar hediye dusunuruz, onlar ya son gün, ya da dogum gununde alirlar. Bazilari da özel gunu hic umursamaz.
Eline o kadar para gecmesine ragmen bir sey almamasi gercekten çok ayip. Kred karti filan yok mu?
Yapmak isteyen sizin hesabinizdan para cekib hediye alip sonradan o parayi yerine koya da bilir.

Erkekler bizim gibi degildir. Biz kac ay önceden pilan yapar hediye dusunuruz, onlar ya son gün, ya da dogum gununde alirlar. Bazilari da özel gunu hic umursamaz.
Eline o kadar para gecmesine ragmen bir sey almamasi gercekten çok ayip. Kred karti filan yok mu?
Yapmak isteyen sizin hesabinizdan para cekib hediye alip sonradan o parayi yerine koya da bilir.
Biz olsak borc harc yine aliriz. Bana surpiz yapacakmista avans yatmamismis. Yazik dedim icimden. Insan bunu soylemeye utanir ya karisina. Onca aldigin paradan akil edip ayiramadiysan lafim yok

e yapacaktım mı dedi yoksa yarın için hazırlamış mı bir şey
hazırlanmışsa kutlayın yahu 1 gün için, olabilir böyle şeyler.
Aynen oyle dedi yapacaktim. Bide diyoki anlatayim mi ne YAPACAKTIM. hazirladim yaptim yok. YAPACAKTIM. Ben para varyabbankada deyince surprizi organize ettinkesin

Biz olsak borc harc yine aliriz. Bana surpiz yapacakmista avans yatmamismis. Yazik dedim icimden. Insan bunu soylemeye utanir ya karisina. Onca aldigin paradan akil edip ayiramadiysan lafim yok
Benim esim de hep son gun alir hediyesini. Son dogum gunumde oglen baktim hediye yok, bi kiyamet kopardim, hemen kostu tektas aldi getirdi )))))
Erkekler oyledir, bin kere hatirlatacaksin, trip atacaksin, hayati zindan edeceksin, anca duzelirler)))

Ben bu konularda biraz odunum. Benim yapacagim yorum sizi tatmin etmeyebilir.

Hayatımın hicbir doneminde dogum gunlerine veya ozel gunlere asiri anlam yukleyip cok ozel kutlamalar beklemedim.

Ha kutluyor muyuz kutluyoruz. esim sorar nereye yemege gidelim diye bende soyle güzel biryer acilmis cocuk parkida varmis derim tamam donustede pasta aliriz der esim. gider yemek yeriz donuste pastamizi alir eve geliriz evde keser yeriz biter gider.

esiminkinde disarida yemeyiz esim ev pasta boregini sever. ben evde borek kurabiye falan yaparim bazen aileleride cagiririz bazen cagirmayiz esim gider oglumla bir pasta getirir cay demleriz olur biter.

hediye kismina gelince zaten butceler ortak hayatım dogum gunun yakin ya gel senin su istedigini alalim dogum gunu hediyen olsun tamam hayatim seklinde olur genellikle.

hic bir zaman kutlanmadi hediye alinmadi diye uzuldugumu bilmem.

Bu demek degil normal olan benimkisi ama iste burada aglayanları gorunce tuhafıma gidiyor biraz.

zaten kendini ifade etmiş
neden yapamadığını söylemiş ve para teklifini kabul etmemiş bile
sende bu süprizin telafisini beklediğini söyle derim
önünüzde daha çok yıllar var takılmayın derim

Benim esim de hep son gun alir hediyesini. Son dogum gunumde oglen baktim hediye yok, bi kiyamet kopardim, hemen kostu tektas aldi getirdi )))))
Erkekler oyledir, bin kere hatirlatacaksin, trip atacaksin, hayati zindan edeceksin, anca duzelirler)))
Yarin surprizi varmis umarim bu aksam elinde en azindan 1 buket cicekle gelmeyi akil eder. Etmezse yarin yapacagi hicbiseyin kiymeti yok.

Haklısın seni çok iyi anlıyorum ama unutma bir insana sözlerden çok davranışlar ağır gelir.

Onun doğum gününde aynı vurdumduymazlığı ona yap.
Ben onun dogumgunu hediyesi 1 ay once verdim. Tuttuguntakimin formasini cok istiyodu. Gittim dunyanin parasini verdim aldim. Mutlu olsun diye onden verdim. Valla bravo bana. Bundan sonra da gorur

zaten kendini ifade etmiş
neden yapamadığını söylemiş ve para teklifini kabul etmemiş bile
sende bu süprizin telafisini beklediğini söyle derim
önünüzde daha çok yıllar var takılmayın derim
Evet etti ama kabul edilebilir mi asla. Nedeninni de acikladim bu ay cok ciddi para gecti eline. 1 hafta once kendine ust bas ayakkabi alacagina karisinin dogumgunune butce ayirsaymis.

Ben bu konularda biraz odunum. Benim yapacagim yorum sizi tatmin etmeyebilir.

Hayatımın hicbir doneminde dogum gunlerine veya ozel gunlere asiri anlam yukleyip cok ozel kutlamalar beklemedim.

Ha kutluyor muyuz kutluyoruz. esim sorar nereye yemege gidelim diye bende soyle güzel biryer acilmis cocuk parkida varmis derim tamam donustede pasta aliriz der esim. gider yemek yeriz donuste pastamizi alir eve geliriz evde keser yeriz biter gider.

esiminkinde disarida yemeyiz esim ev pasta boregini sever. ben evde borek kurabiye falan yaparim bazen aileleride cagiririz bazen cagirmayiz esim gider oglumla bir pasta getirir cay demleriz olur biter.

hediye kismina gelince zaten butceler ortak hayatım dogum gunun yakin ya gel senin su istedigini alalim dogum gunu hediyen olsun tamam hayatim seklinde olur genellikle.

hic bir zaman kutlanmadi hediye alinmadi diye uzuldugumu bilmem.

Bu demek degil normal olan benimkisi ama iste burada aglayanları gorunce tuhafıma gidiyor biraz.
Ne guzel bende saygi duyuyorum buna. Sizin tavrinizdq cok guzel.

Evet etti ama kabul edilebilir mi asla. Nedeninni de acikladim bu ay cok ciddi para gecti eline. 1 hafta once kendine ust bas ayakkabi alacagina karisinin dogumgunune butce ayirsaymis.

akıl edememiştir unutmuştur
takılmayın derim
ve neye kırıldığınızı söyleyin içinize atıp kendinize edersiniz
düğün üstü eşimin doğum günü unuttum
1 hafta sonra hatırladım:oha: düşün hatta söyledim
olsun bir şey olmaz dedi

Back