yılbaşıııııııııı :)))))))))))))))

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
kızlarr mrbbb...yılbası gelıyor malum nerelerde olacaksınız bakalımmm :))))))))))))
şahsen ben evde olucam gündüz de resmi tatil olduğu içinde dışarı çıkarım diyorum:)))))sizler neler yapacaksınız
:içelim::içelim::enbuyukkk:

bende hediye dağıtıom arkadaşlar evinizde pturp hediyelerinizi açabilirsiniz ... noel abbanın torunu geldi hanım......

Ben evimde olucağım,özel bir palnımda yok,zaten bu krizdede plan yapma gibi bir özelimde olamıyor..
En güzeli evimde tv karşısında yılbaşı programlarını izleyerek geçirmek!!
Daha güzeli varmı beee:lepi:

ben 26 yıldır olduğu üzre babamın doğumgünü olması dolayısıyla yine ve yine evdeyim maalesef'
evlendim barkalandım torun verdim şimdide torunumda olsun diyor bababam ama eşim zavallıcık bişi diemio ama çok istiyorum 1 yılbaşınıda dışarıda geçirmeyi yaaaaaaaaaaa......

tombala felan süper olur yaa arkadasm burda yılbası ağacı almıslar süslemısler felan tam moddalar görmeyın dısardada olacaklarmıs offfffff :))))))))))))

bende evde olacağım muhtemelen ama belki abimlere gidebilirim ogün bide sözlümün doğum günü onada sürpriz yapmak istiyorum bu haftasonu netlerşir herhelde şimdiden herkese önce sağlık,huzur,mutlu ,aşk dolu bir yıl ve bunların yanında ekonomik krizsiz bi yıl diliyorum.

Nerede olacam,sabah 08:30 dan akşam 17:00 a kadar okuldayım
Yol yaklaşık üç saat sürse saat sekiz olacak...
Gün bitti beaa

Evde olurum herhalde o saatten sonra...

geçen eşimi aramış brunei kralı hacı hassanal bolkiah
inna demiş bu sene bizdesiniz...
şimdi gitmesen hacıya ayıp olcak
büyük ihtimalle onlardayıs...............:roflol:

X