- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
- Konu Sahibi Ozgurlestik
İşin içinden çıkamaz oldum 3 yıllık bir sevgilim var son 8 aydır birlikte yaşamaya başladık. Eski eşinden 8 yaşında çok tatlı kızı var. Her yılbası birlikte geçirmişler. Geçmişimizdeki bayram ve özel günleri hiç kutlayamadık hep kızıyla oldu ve eski eşiyle Yanyana oldu şimdiye kadar sorun değildi. Fakat ilk defa yılbasında beraber olma fırsatımız var bugun bana eski eşinin evinde yemek yicez kızım oyle istiyo dedi eski eşinin annesi ve babası ve kızkardeşi de evlerinde olucak. Yasaklar olmasına rağmen ben beraber yemek yeriz güzel bi sofra hazırlarım dedim ama o yemeğini orda yemek istiyor. Benimde moralim bozuldu haliyle. Ben insan değilmiyim neden yılbası yemeğini yanlız yemek zorundayım ailem şehir dısında yanlarına da gidemiyorum tehlike içeririm diye çalışıyoruz çünkü aktif. Yani yanlısmı düşünüyorum cezayı göze alıp eve 12 den sonra gelicek resmen. Çok kırıldım bir gün oncesi eski eşi ayarlayabilirdi Yılbası yemeğini. Neden sevgilisinde bir hayatı oldugunu kabul etmiyorlar anlamıyorum. Bu yıl pandemi derken evliliği seneye yaza erteledik. Artık evlilik için bile düşünüyorum ilerde beni yine boyle ozel günlerde bırakır diye. Eski eşi kızının benimle tanışmasını istemiyor. Babasından şiddetle gizlemesini istiyor pskolojisi bozulmasın diye. Yani kızı alıp beraber olmamızda olmuyor. Napıcam bu durumda. Tepkim ne olmalı sadece çok kırgınım ve moralim bozul düşünülmediğim için.
gelişme 10. Sayfada
gelişme 10. Sayfada
Son düzenleme: