Yilbasi , kaynana :)

Elini sağlık çok güzel olmuş.

seni davet etmedi mi? o ailesiyle geciriyorsa seni de çağırabilirdi

tek olamayacakki kızı var.. hiç söylemedi bile nişAnlım annesine belkide kadın bişey demez bilmiyorum.. yada nişanlım huyunu biliyor boşuna söylemedi anlamadım.. biz bu konuyu 2 ay önce konuştuğumuzda yılbaşında çıkamam annem kırılır demişti ..bende senle isterim başbaşa olmak ama hiç ayrı geçirmedik dedi.. benim mantığıma ters oğlu çıktı diye bi annenin küsmesi mantığıma ters yani

Kusura bakmayın da siz yumurta kabuğundan mı çıktınız?
Sizin aileniz üzülmeyecek mi?
Ailesi onun bir nişanlısı olduğunu, birlikte baş başa zaman geçirmek isteyeceğinizi düşünemiyor mu?
Nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince biz her akşam beraberiz yılbaşında, bayramda, seyranda, doğum günlerinde onlarla olmak isteyecek.

Ben sana söyleyeyim evlenince hayatım her gün başbaşayız artık, bugünü de ailemle geçirelim diyecek bak görürsün
valla inanırım şöyle bi bakarsak..yani çok değişikler aşırı hatta değişikler mesela annesi odada oturuyor televizyonu var bilgisayarı falanda var odasında bizde annenisyle oturuyoruz onlara gittiğimde sonra sıkılıyorum kaç saat oturabilirim ki annesiyle biz salona geçiyoruz beraber nişanşımla oturalım konuşcaklarımız oluyo tek kalalım diye paattt 10 dk sonra anneside geliyor bizle oturuyor.. normalde aslaa ve aslaaaa kışın salonda oturmaz annesi biz salonda oturunca pat geliyor böyle her dakka her sanye bizle olmak istiyor

nişanlım istemese bile ben biliyorum ki kayınvalidem arıcak hergün ve nişanlıma hastayım çok kötüyüm vs die konuşup bizi hergün kendilerine çekecek.. ama burdaki şey annesinin olgun davranış göstermemesi nişanlımında aşırı anneci olması hata.. annen küssün çıktın diye kaç gün küscek ya evlatlıktanmı reddedcek seni? annen istediği kadar çıkma desş kız değilsin yaşında değilsin aklına koysan çıkarsın yani .. bunlar bence danışıklı dövüş

Siz kendi aileniz ile neden geçirmiyorsunuz ?
Yani onlar üzülmez mi,Ben olsam şu durumda kutlama olacak ise kendi aileciğimi tercih ederdim.
Nasılsa ilerle eşimle geçirecek birçok zamanım olacak tabi herkesin düşüncesi :)

Neden bir de iyi tarafından bakmıyorsunuz ,
Yani kadın belkide evine gittiğiniz için sizi yanlız bırakmak istemiyor,yabancı kalmayın gibi
Gelini yanında diye sohpet amaçlı kalıyor ve mutlu oluyor.Olamazmı ?
Sizde konuşacaklarınızı dışarıda cafe veya telde konuşun ,
Netice kadın onu görmeye gittiğinizi düşünüyor sizinle kalmaktan zevk alıyor

ailenle geçir sende.. senin için fedakarlık yapmıyorsa sen neden aileni ona tercih edip fedakarlık yapıyosun anlamadım

Ohooo ben nazmi cekicem evlenincedr oglum bizi unuttu demesin diye hep onlarda oturalim grce uyumaya eve gidelim yetrrki kv alinmasin
daha şimdiden naz mı çekicem diyosan işin iş valla. evlenince neler yaşayıp neler yutacaksın.. mutlu bir evliliğinin olması için bazen feragat etmen de gerekir naz çekmen de aşırıya kaçmamak kaydıyla. nişanlın evlenince başbaşa olucaz nişanlıyken bu yıl da ailemle olayım demiş, daha evli değilsiniz ki bunda ne absürtlük var anlamadım

absürt olan annesinin çıkarsak kırılcak olması bana değişik geldi neden alınıyor ki ne saçma alıncak kırılcak ne var bunda

İyide ben anlamıyorum ki bu annem alınır babam alınır sözlerini ? Bizim ailemiz neden alınmıyor aceba.Neden yani bu insanlar cokmu anlayışsız yda nisanlınızın işine böylemi geliyor bilemedim bunda alınacak nevarki siz nisanlısınız tabiki gezeceksiniz özel gnleri başbaşa yaşayacaksınız benim nisanlılık dönemimde esim böyle deseydi çok sinirlenirdim. Belki dedigi iyi bişey ama bencillik sende her sene ailenle geçiriyosun sonucta nısanlın var artık o çyle düsünüyorsa bende kendi ailemle geçircem derim. Evlenince bilemem ama yinede smdi böyleyse evlililiginizdeki haliniz pek iç açıcı gelmedi bana..

dün konuştuk daha dedi ki küsmez ama 28 yıldır hep onlarla geçirdim şimdi çıkarsak kırılır alınır hayatım dedi eee evlenincede alınır çıakrsak dedim hayır dedi evlendiğimizde ikimiz bir aile olcaz senle kimse alınamaz çünkü onlardan çıkıyorum ve ben aile kuruyorum benim ailem sen oluyosun dedi

absürt olan annesinin çıkarsak kırılcak olması bana değişik geldi neden alınıyor ki ne saçma alıncak kırılcak ne var bunda

çünkü her sene birlikte kutluyorlarmış ve bir gelenek haline gelmiş. kırılması biraz saçma ama senin annen kırılacak bi anne olsa sen de hassas davranmak isterdin. erkek anneleri böyle. evleneince dizinin dibinde otur demiyorum ama nişanlı iken daha ilk yılbaşında böyle olsun diye rica etmiş anlayış da gösterebilirsin bence, inada bindirsen iki taraf da birbirine gıcık olur

zaten tamam dedim evleninceye kadar böyleyse tamam sorun yok görcez evlenince bakalım..

sende ailenle geçir canım ben ailemle geçirmiştim nişanlıyken o kendi akrabalarının yanına gitmişti

İyi misin sen? Sen de git kendi ailenle kutla

Çok doğru söylüyorsun.bende nişanlıylen kayınvalidemlerle geçirdim evlendikten sonra da her yılbaşı onlarla birlikte geçirdim. Koca alıştı maalesef

e sizin aileniz ne olcakmış bu arada. Bence herkes kendi ailesiyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…