Yılbaşı hediyeleri burda

beğenip beğenmediğin hakkında yorum yapmamışsın ,sadece teşekkür etmişsin sanırım hoşuna gitmedi ..:gitme:

waayy anam herkezcikler hediyelerini yolladı tilotlarla foto bilem çekindi biz daha bişeycik alamadık yarın kocişimle gidicez agorayada alıcaz bakalım cuma veririm kargoya ben ama pazartesi ulaşır sanırım darkçım sen bana ev adresini verdiysen tatlım evde biri olacak mı iş adresi senin için daha kolay olmazmıydı?

mysevercim yeni cicilerinizi güle güle giyin..
kızlar ne güzel donlar bulmuşunuz yavs.. pembiş pembiş çok şeker yasminimin kesesine bereket....

lavişim aldığım bir donla kaldım tatlım dün avmye gittik ama oğlanlar durmayınca doğru dürüst bişeyler alamadan çıktım ama en kısa zamanda kızının cicisinide alıp göndereceğim..
ha bu arada benim aldığım donda kırmızı değil ama kırmızıya yakın bir renk.. ben aldığımda daha yeni yıl konsepti uygulanmaya başlanmamıştı..

ay kaç akşamdır anca evden girdimde eylül gacısının donunu gördüm..
çok hoşmuş:)))

beğenip beğenmediğin hakkında yorum yapmamışsın ,sadece teşekkür etmişsin sanırım hoşuna gitmedi ..:gitme:

Sevgili organizatörüm, Eylül San arkadaşım dün işyerindeyken hediye eve geldi. Eşim açmış evde ben görmemiştim henüz.Akşam eve gidince gördüm.Zaten emindim güzel olduğuna.Teşekkür ederiz, beğendim.Tam takım almışsın.Ayrıca tilotta hoşumuza gitti:kedi:Kesene bereket canımopuyorumnanaktan.İşte fotolar...

İşte kırmızı tilotum.Bedeni falan da iyi.Az sonra üzerimde göreceksinizsırnaşık şey

http://img121.imageshack.us/img121/3158/10007552.jpg

güle güle giysin anılımız , kesene bereket eylülüm..

don pek benim tarzım değil ama neyseeeee kaydirigubbakcemile3

kızlar giremiyorum kaç gündür
burayı da atmalamışım.
bebişlerin kıyafetleri pek de güzel güle güle iyi günlerde giysinler
anaların donlarına da laf sölemicem
üzerinizde paralansın :)))

güle güle giysin anılımız , kesene bereket eylülüm..

don pek benim tarzım değil ama neyseeeee kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler Andişim, don güzel yaw.Fırfırlı üstü.Beğenme sen anam , benim işimi görür. Ayrıca kocam da etkilendi söylemesi ayıptır:kedi:

Yasmıncım Çok gÜzel hayatım cıcılerınız gÜle gÜle gıysın anıl bey
eylÜl senınde kesene bereket hayatım
yasmın aynen lelalın lafını sÖyleyeceĞım''kırmızı kÜlotun Üzerınde paralansın'':))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…