- 10 Ağustos 2008
- 4.312
- 9
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mysever hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın..
kesene bereket yasmincim.seninde don zevkini gördük:)
azocum ekledim seni de yoksun piyasada,denizanacım tekrar koymuş resmi hala göremedinmi ?
yasmincim sen öyle dediğin için ben sana giyilebilir bişey aldım ,aslında çok kokoş tüllü ,zilli donlar varda :)) sen yok şişmanım yok şöyle böyleyim deyince bende o el kadarcık donlardan almak istemedim ,hoş kendimde giyemiyorum onlardan ..sana aile donu aldım :)))
:lepi: alkisalkisalkisdenizannem sağolasın ama ben hala göremiyom
akşama artıkın bakarım napim..
eylülüm bizde msn de yasak işte malesef.
ondan mail atarsın demiştim ama dedim ya akşama bakarım artık.
zeynam hedayelerin yola çıktı şekeriiiiiimmm
Kıs nerden gördün markayı ben göremedim :))mysever güle güle kullanın cicilerinizi, don tam benlik genellikle bu markanın bu tarz donlarını kullanırım, bundan yoktu alayım eksik kalmasın, durunu ciciside harika bebeklerde bu elbiseler çok cici duruyor,
ama içinde bebişlerlede görelim lütfen
yasmincim eline emeğine sağlık canım güzel seçimler yapmışsın ve kesene bereket
Ay sana göre hamiş donları gördüm haftasonu :))hayır canım bana asla uymaz s beden kasma kendini benin uzunca bir süre kırmızı kilota ihtiyacım kalmadı hatta bundan sonra hiç giymesem daha iyi bize yaramıyor kırmızı donlar ayy ağlancak halime güler oldum :)
ewet cnmcım tahmin ettiğin gibi pembekaydirigubbakcemile3 ya bu resimler bi turlü küçülmüyo nerde hata yapıyorum sen küçültebilirmisin cnmn
saphiracım ne beceriksizmişim anam ancak becerdim