Yılbaşı hediyeleri burda

mysevercim duru nun elbisesini çok beğendim güle güle giysin kuzu,yasmincim çok zevklisin cnm...
senin donunda çok güzel pek janjanlı:))

mysever hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın..
kesene bereket yasmincim.seninde don zevkini gördük:)

He he he, ben dantelli severim.Kazma kocam da öyle.Bu donlardan giyemiyom ben.Giyince ben bile göremiyorum.O yüzden içimde uhde kalmış.Aldım Myseverimin küçük totosuna.Giysin serin serin:)))Güle güle giysin yavruşuda.Kocasının da gözleri bayram etsinyerimseniben

mysever güle güle kullanın cicilerinizi, don tam benlik genellikle bu markanın bu tarz donlarını kullanırım, bundan yoktu alayım eksik kalmasın, durunu ciciside harika bebeklerde bu elbiseler çok cici duruyor,
ama içinde bebişlerlede görelim lütfen

yasmincim eline emeğine sağlık canım güzel seçimler yapmışsın ve kesene bereket

azocum ekledim seni de yoksun piyasada,denizanacım tekrar koymuş resmi hala göremedinmi ?

yasmincim sen öyle dediğin için ben sana giyilebilir bişey aldım ,aslında çok kokoş tüllü ,zilli donlar varda :)) sen yok şişmanım yok şöyle böyleyim deyince bende o el kadarcık donlardan almak istemedim ,hoş kendimde giyemiyorum onlardan ..sana aile donu aldım :))):nazar:

azocum ekledim seni de yoksun piyasada,denizanacım tekrar koymuş resmi hala göremedinmi ?

yasmincim sen öyle dediğin için ben sana giyilebilir bişey aldım ,aslında çok kokoş tüllü ,zilli donlar varda :)) sen yok şişmanım yok şöyle böyleyim deyince bende o el kadarcık donlardan almak istemedim ,hoş kendimde giyemiyorum onlardan ..sana aile donu aldım :))):nazar:

Canım kullanışlı olsun daha iyi.Kocam yok piyasada zaten.Ben de aynalara küsmüşüm. Yani tilot bana hitap etse yeter.Ama bekarken ve ilk evlendiğimde dantel ve şeffaf donlar vazgeçilmezimdi.Şimdi ortada ne dantel, ne şeffaf don, ne küçük toto, ne de koca kaldı. Olsun be gülüm :nazar:

sağolun kızlar bizde hediyerimizi çok begendik yasmincimin kesesine bereket durucuk ve ben çok öpüyoruz sizi

ya çok tembelim ya hala seyranını beriline çıkıp da bişey bakamadım ama yarın ne olursa olsun bakıcam artık...

denizannem sağolasın ama ben hala göremiyom:KK43:
akşama artıkın bakarım napim..
eylülüm bizde msn de yasak işte malesef.
ondan mail atarsın demiştim ama dedim ya akşama bakarım artık.

zeynam hedayelerin yola çıktı şekeriiiiiimmm:eek:

Ya ben de hala kırmızı tülot bulamadım, nereden buluyorsunuz hayreeeetler içindeyim :) Bulduklarım da s beden :) Krikitos sana uymuyor sanırım S beden :)

hayır canım bana asla uymaz s beden kasma kendini benin uzunca bir süre kırmızı kilota ihtiyacım kalmadı hatta bundan sonra hiç giymesem daha iyi bize yaramıyor kırmızı donlar ayy ağlancak halime güler oldum :)

denizannem sağolasın ama ben hala göremiyom:KK43:
akşama artıkın bakarım napim..
eylülüm bizde msn de yasak işte malesef.
ondan mail atarsın demiştim ama dedim ya akşama bakarım artık.

zeynam hedayelerin yola çıktı şekeriiiiiimmm:eek:
:lepi: alkisalkisalkis

ben bulurum öle cicili şeyler yakısır benim seksi arkadaşıma :nazar:

mysever güle güle kullanın cicilerinizi, don tam benlik genellikle bu markanın bu tarz donlarını kullanırım, bundan yoktu alayım eksik kalmasın, durunu ciciside harika bebeklerde bu elbiseler çok cici duruyor,
ama içinde bebişlerlede görelim lütfen

yasmincim eline emeğine sağlık canım güzel seçimler yapmışsın ve kesene bereket
Kıs nerden gördün markayı ben göremedim :))

Ay benim aldığım markayıda beğenirsin inşallah.

Çok janjanlı deil ama yinede seveceğini düşünüyorum.

Sen şu adresi yolla bana özelden sonra yine araşırız biz.Bugün boş derste velim geldi lafa tuttu beni.

hayır canım bana asla uymaz s beden kasma kendini benin uzunca bir süre kırmızı kilota ihtiyacım kalmadı hatta bundan sonra hiç giymesem daha iyi bize yaramıyor kırmızı donlar ayy ağlancak halime güler oldum :)
Ay sana göre hamiş donları gördüm haftasonu :))
Ağlama ağlama hep gül.Bende yaza düşünüyorum.Bi aksilik olmazsa.Beraber kafayı yeriz :KK70:DDD

X