Yılbaşı hediyeleri burda

canım azocum çok teşekkür ederim kesene bereket
bu oğlumun cici hırkası

10122009080.jpg

buda tam zevkime göre donum :lepi:

10122009081.jpg

hhayatımm gule gule kullan yılbasında gıy donunu:)))

eyululumun elıne saglık

anıl pasamda gule gule gıysın

ayy nazlımelekcımm cumartesı gunu bende alıcam hedıyelerınızııı en kısa zamanda gonderırım

zeynacım donun cok guzel bende beyaz severımm sıyah hıc sevmemm

efemızın hedıyesıde cok guzelll gule gule gıysın

zeyna güle güle giysin efecik hırkasını senin don süper saflığın simgesiii:))
kesene bereket azocummm

ay kuzucuklarımın kıyafetleri süper olmuş yine Anıl'ıma ve Yiğit'ime çok yakışacak

sizin donlar da ayrı bir şahane sölemeden edemeyeceğim vallahi kaç gündür gözlerimiz bayram ediyor kaydirigubbakcemile2

Kızlar çok teşekkür ederiz.Biz de beğendik oğluşla.Aslında giydireim dedim oğluma ama uykusu gelmişti mızmızlandı.

Zeynam sizde güle güle giyinin, Efemin sırtında ,seninde dötünde paralansın ayy:))Azocumun da kesesine bereket.Benim aldığım verdiğim hedayeleri gördünüz.Tez zamanda bekliyoruz sizinkileri de:))

Sevgili organizatörüm, Eylül San arkadaşım dün işyerindeyken hediye eve geldi. Eşim açmış evde ben görmemiştim henüz.Akşam eve gidince gördüm.Zaten emindim güzel olduğuna.Teşekkür ederiz, beğendim.Tam takım almışsın.Ayrıca tilotta hoşumuza gitti:kedi:Kesene bereket canımopuyorumnanaktan.İşte fotolar...

10007312.jpg

10007322.jpg

10007332.jpg

İşte kırmızı tilotum.Bedeni falan da iyi.Az sonra üzerimde göreceksinizsırnaşık şey

http://img121.imageshack.us/img121/3158/10007552.jpg
yasmincim sizin hediyelerinizde çokgüzelmiş ne yakışır anıl paşama
eylülcümkesene bereket cnm

zeynacım beğenmene sevindim canım.
güle güle giyin, oğlunda sende..
yiğit oğlana busefer biraz az oldu ama kusura bakma:KK43:

yasmincim ve zeynoşum ciciler süper,donlar daha da süper kaydirigubbakcemile3güle güle iyi günlerde giyin

zeynacım beğenmene sevindim canım.
güle güle giyin, oğlunda sende..
yiğit oğlana busefer biraz az oldu ama kusura bakma:KK43:
AŞKOLSUN AZOCUM HEDİYENİN AZI ÇOĞUMU OLUR GÖNÜLDEN GELMİŞ O YETER BANAKESENE BEREKET YAVRUM
zeyna donun ve yıgıt efenın hırkası hayırlı olsun
ıyı ve neselı gunlerde gıyın
NE GİBİ NEŞELİ :jeyyar: yerimseniben

azocum kesene berket tatlım
zeynacım yiğido hırkasını güle güle iyi günlerde giysin
seninde donun gerçekten çok hoş :))
dikkatli kullan :))

zeynacım yiğit efe hırkasını güle güle giysin azocum kesene bereket..
seninde donun güzelmiş...iyi ve güzel günlerde pardon gecelerde kullan şekerim...:KK70:

yasmincim seninkini yeni gördüm tatlım sizde hediyelerinizi güle güle kullanın...
ne yapayım darkcım hatun azmaya müsait gibi göründü bakınız 2 mesaj üstte...kaydirigubbakcemile3

X