Yılbaşı hediyeleri burda

Anacım donu heryerde görüyolar.Buraya giren erkekler hiç çarşı pazar gezmiyolarmı? Hem sütlü leğen ve mangayı giyip satan onlar değil mi?Diyelim ki hiç görmediler.Tilota bakıp SaphişeŞeniz aşık mı olacaklar heee:)))

Evet canım bunu düşünmemeiştim.Ama ne bilem düşünsene bakacaklarınıve hayal edeceklerini.Iyyyyyyyyk

Kızlar tokaları bana gönderin ben oğluşuma takayım.Daha bir ay olmadı saçını kestireli çok cabuk uzuyo ya.Hakketten bizim Kasım erkek bebeklerinin saçları çok.Bu arada tüm hediyleri çok beğendim güle güle kullansın bebeişler.

ay ne güzel hediyeler onlar yaa güle güle giyin artık alanlarında kesesine bereket ben kacırdıgım için cekilişi sadece burdan görmekle yetinecegim artık ama feci de kıskandım yaniii özellikle o müthiş donu

Ooooo hediyeler resimlenmiş bile ne güzel.SAphiracım beğenmene çok sevindim canım.Donun dantelleri çok belli olmamış bide giyip koysaydın dermişim:))) Kız donu niye koydun buraya erkeklerde girmiyo mu
canımcım bende aynı şekilde düşünmüştüm ve donu koymamıştım.daha öncede yazdığım gibi burası kapalıyken diğer siteye koydum resimleri,o gün yoğun istek üzerine tekrar resim çektim,pc ye yükledim,imageshacta hazırladım ve siteye donu koydum :KK70: yani anla isteğin yoğunluğunu.valla eşim görse kızardı yani ona rağmen koydum artık napiim :kedi::kedi::kedi:
Anacım donu heryerde görüyolar.Buraya giren erkekler hiç çarşı pazar gezmiyolarmı? Hem sütlü leğen ve mangayı giyip satan onlar değil mi?Diyelim ki hiç görmediler.Tilota bakıp SaphişeŞeniz aşık mı olacaklar heee:)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehe yasmincim içinemi doğdu o rengi çok sevdiğim valla benim camasırlarımın %90ı o renk ii secmişsin heh bu gece giyim bari bakalım kocişte begencekmi::p ebatlarıda ii cnm biraz buyuk ama olsun seneyede giyer daha ii valla tokalarımıza kadar düşünmüşsün ver ne kadar benim kızımda saç olmasada ben varya daha hamileyken bir sürü toka almıştım ama kuzum 1 yasına geldi hala toka yuycak kadar sacı yokyerimseniben çok sagol tatlım bu gece ekliycem mutlaka resimleri
donun regini hemen tahmin edeyim canım pembe gönlüm sende yerimsenibenzemuszemus

yazdıklarınıız okurken koptum burda resmen deli şeyler ya neler yazmışsınız :roflol: güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.

eylülücüm melis ece'm güle güle iyi günlerde giysin inşallah cnm çok beğendim.senin tacına ve donuna da bayıldım canım.ayıptır söylemesi donun üstünde paralansın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yasminciğimin kuzuma hediyesi

0000001gs.jpg

buda benim donum
0000002bb.jpg

çok sağol tatlımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tatlım kuzucuğun hediyesini göremiyorum senin don da çoook büyük oldu.sen çıtı pıtı bi hatunsun büyük gelmesin sana :roflol: bu arada tahmin ettiğim gibi pembe :roflol:

ewet cnmcım tahmin ettiğin gibi pembekaydirigubbakcemile3 ya bu resimler bi turlü küçülmüyo nerde hata yapıyorum sen küçültebilirmisin cnmn

ay akşam kaan anca 11 de uyudu ve ben kk ya girip bakamadım fotolar..
meraktan çatladım.
biri bana donu mail atsın.
bukadar konuşulmuş:)
zeynadan beklerim zaten böle muzip şeyleri..
bende canım akşam donunu aldım.
bugün öğleden sonra eşim gönderecek..
ama adresini kaybetmişim yaaa..
bidaha özelden atabilirmisin sana zahmet..
görmezsen yazdığımı tel.ararım artık öğlen..

kızlar hediyeler süper güle güle kullanın alanların keseleriner bereket.... darkçım 3 defa özelden mesaj yazıyom ulaşmıyo sanırım biraz öncede yazdım canım bana adresini ne renk seversin kızın ve kendin için yazıver tatlış

yasminciğimin kuzuma hediyesi

0000001gs.jpg

buda benim donum
0000002bb.jpg

çok sağol tatlımopuyorumnanaktan
elbiseniz çok güzelmiş güle güle giysin..kuzucuk..donunda güzelmiş kardeş güle güle giy..

ön sayfalarda eylülün donu konuşulmuş ama ben fotosunu göremedim..açılmadı..o kadar konuşulduğuna göre çok güzel.anlaşılan...eylülcüm güle güle giy canım donunu sırtında paralansınn:jeyyar::jeyyar:
melisecede cicilerini güle güle giysinn

mysever kuzucuğun ve sen cicilerinizi güle güle giyinin tatlım..çok güzeller..
yasmin seninde kesene bereket:)))

durunun cicileride gelmiş çok güzel mysevercim güle güle kullansın duru hanım benim kızımında saçı çok az bende toka takamıyorummm:KK43:((
senin tangan da çok hoş canım güle güle giyyyy

eylülüm sonbaharım ve myseverim hediyeleriniz bir harika zevkli zeynamı ve yasminimi tebrik ediyorum bu seçimlerinden dolayı ama farkında mısınız donlara o kadar takıldıkki çocukların cicileri gölgede kaldı ama gerçeten donlar çok tatlı yaaa kaydirigubbakcemile3

ay artık çok heveslendim ben bir tur daha atayım çarşıyı belki piroşuma uygun şeyler gelmiştir, bir de don seçeyim janjanlı kaydirigubbakcemile3

yasmincim güzel seçiminden dolayı seni tebrik ederim ,ayrıca mysevercim güle güle giysin kızın ..

mysever hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın..
kesene bereket yasmincim.seninde don zevkini gördük:)

ya eylül sana özelden mailimi atayımda şu dillere destan donunu bi atıver.
akşam bakamadım evden çatlıcam meraktan:)

X