- 7 Ocak 2009
- 736
- 0
dilekciğim erkeğin ne işi var burda adı üstünde kadınlar klubü
Eylülüm adı kadınlar kulübü ama bana bu siteyi tavsiye eden bir erkekti.Yani dolaşırken bakan gören birileri olabilir ne bileyim.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilekciğim erkeğin ne işi var burda adı üstünde kadınlar klubü
Anacım donu heryerde görüyolar.Buraya giren erkekler hiç çarşı pazar gezmiyolarmı? Hem sütlü leğen ve mangayı giyip satan onlar değil mi?Diyelim ki hiç görmediler.Tilota bakıp SaphişeŞeniz aşık mı olacaklar heee:)))
canımcım bende aynı şekilde düşünmüştüm ve donu koymamıştım.daha öncede yazdığım gibi burası kapalıyken diğer siteye koydum resimleri,o gün yoğun istek üzerine tekrar resim çektim,pc ye yükledim,imageshacta hazırladım ve siteye donu koydum yani anla isteğin yoğunluğunu.valla eşim görse kızardı yani ona rağmen koydum artık napiim :kedi::kedi::kedi:Ooooo hediyeler resimlenmiş bile ne güzel.SAphiracım beğenmene çok sevindim canım.Donun dantelleri çok belli olmamış bide giyip koysaydın dermişim:))) Kız donu niye koydun buraya erkeklerde girmiyo mu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Anacım donu heryerde görüyolar.Buraya giren erkekler hiç çarşı pazar gezmiyolarmı? Hem sütlü leğen ve mangayı giyip satan onlar değil mi?Diyelim ki hiç görmediler.Tilota bakıp SaphişeŞeniz aşık mı olacaklar heee:)))
donun regini hemen tahmin edeyim canım pembe gönlüm sende yerimsenibenzemuszemushehe yasmincim içinemi doğdu o rengi çok sevdiğim valla benim camasırlarımın %90ı o renk ii secmişsin heh bu gece giyim bari bakalım kocişte begencekmi: ebatlarıda ii cnm biraz buyuk ama olsun seneyede giyer daha ii valla tokalarımıza kadar düşünmüşsün ver ne kadar benim kızımda saç olmasada ben varya daha hamileyken bir sürü toka almıştım ama kuzum 1 yasına geldi hala toka yuycak kadar sacı yokyerimseniben çok sagol tatlım bu gece ekliycem mutlaka resimleri
elbiseniz çok güzelmiş güle güle giysin..kuzucuk..donunda güzelmiş kardeş güle güle giy..yasminciğimin kuzuma hediyesi
buda benim donum
çok sağol tatlımopuyorumnanaktan