Yılbaşı hediyeleri burda

bende haftasonu zeynanın donun almaya fırsat bulamadım:KK43:
yiğit inki hazır evdede..
hafta içi halledip göndermek istiyorum inş.

bizim hediyelerimizde geldi, canım arkadaşım zeynaya çok teşekkür ederim ,herşeyi düşünmüş canım benim ,melisin çorabından tokasına kadar almış ,benim kırmızı donumda bir harika ,fırfırlı mırfırlı :)) resim çekmedim henüz çekince hemen koyucam..çok beğendik ellerine sağlık zeynacım ..

EylÜlÜm gÜle gÜle kullanın hedıyelerınızı..
Fotoları beklıyoruz cnm.
Zeynacım kesene bereket:)

Bende bugün Sedanın hediyelerini aldım ve gönderdim çarşambaya elinde olurmuş
Herkes güle güle kullansın

ayy cidden hediyeler başlanmış gönderilmeye ben almadım bile yauuww
herkes güle güle kullansın

andinacım saphiracım hediyelerinizi güle güle kullanın seyroşum sabırsızlıkla bekliyoruz hediyemizi bizde h.minenin hediyesini en kısa zamanda yollucaz oğluşumlaaaa

andişim güle güle kullansın batuşum oyuncağını, senin donunuda koy gelince merakla bekliyoruz:))

eylül sende çok bekletmeden koy meloşun cicilerini....

işte bizim hediyelerimiz ,zeynacığıma çok teşekkür ederim ,gerçekten çok beğendim ,ayrıntılara kadar düşünmüş arkadaşım ,tokalar çok sevimli ,taktım hemen meloşa ..

vayyy süpermiş meloşumun cicileri çok beğendim nasılda uydurmuşsun zeynacım sana bir kız lazım:))
güle güle giysin fıstığım

Zeynacım tebrik ediyorum seni.Eylülüm güle güle kullanın hediyelerinizi.Ben ayakkabı olayına katılıyorum. Bir de popoyo tavşan kuyruğu diyorum ben:)))

Ay bayıldım meloşun cicilerine , eylül donunda pek bi cafcaflı , remediosunki kadar olmasa da pek bir kokoşşşşş :pppppp

Zeynam kesene bereket , hepsi birbirinden güzel tatlım

X