Wawwww çok kokoş olcan kıs sen o gece :)))
Öğlen mi gösterdin kuukızlar heyecan yapmayın sakin olunkaydirigubbakcemile3 ,kocam öğlende eve geldiğinde gördü ,bişey dedi ama burda söyleyemiycem :)))
yasmincim hediyem geldi durunun hediyesinide benim donumuda çok begendim kesene bereket cnm çok zevkli hatunmuşsun fotoğraf makinasın kablosu eşimin arabasında kalmış gelince ekliycem resimleri tekrar teskkür ederim cnmm
Ooooo hediyeler resimlenmiş bile ne güzel.SAphiracım beğenmene çok sevindim canım.Donun dantelleri çok belli olmamış bide giyip koysaydın dermişim:))) Kız donu niye koydun buraya erkeklerde girmiyo mu
hehe yasmincim içinemi doğdu o rengi çok sevdiğim valla benim camasırlarımın %90ı o renk ii secmişsin heh bu gece giyim bari bakalım kocişte begencekmi:ebatlarıda ii cnm biraz buyuk ama olsun seneyede giyer daha ii valla tokalarımıza kadar düşünmüşsün ver ne kadar benim kızımda saç olmasada ben varya daha hamileyken bir sürü toka almıştım ama kuzum 1 yasına geldi hala toka yuycak kadar sacı yokyerimseniben çok sagol tatlım bu gece ekliycem mutlaka resimleri