Yılbaşı hediyeleri burda

ay minik öldüm gülmekten ,evet canım artık kahkaha atarım gece ,sesim oralara kadar gelir ..

amanın kasım anaları zevklerini belli etmiş gene ne güzel şeyler onlar öyle bayıldım valla hele eylülün donuna laf yok zeynacım süper seçim
biz daha alamadık bile hediyemizi inşallah bende bu hafta hallederim arıtk

eylül o nasıl bir don gıııı ben daha öyle bişey görmedim:)))
zeynacım farkını gösterdi yine süper canım zevkine hayranım zeyna bi tane de bana yolla ya bura çok küçük bi ilçe bulamıyorum bişey:)))
melisin cicileri de harika zeyna valla piroşun dediği gibi sana kız lazım harikaaaa..,
kesene bereket hayatımmm.

eylülcüm melisin cicileri çok güzel güle güle giysin..
sende donunu güle güle giy şekerim pekte güzelmiş..hihoyyyt

eylülcüm beğenmene çok sevindim cicilerinizi iyi günlerde sağlıkla kullanın inş.

donun etkisine gelince valla açıkcasını sölemem gerekirse onu ilk giydiğimden sonra kasım 2008'de anne oldum varın gayrı gerisini siz düşünün

evet ahhh ahhh bana bi kız lazımdı ya artık çok zor kızlar Allah bana oğullarımın sağlıklı sıhatli yaşamlarını göstersin bol bol kız torun nasip etsin

Ooooo hediyeler resimlenmiş bile ne güzel.SAphiracım beğenmene çok sevindim canım.Donun dantelleri çok belli olmamış bide giyip koysaydın dermişim:))) Kız donu niye koydun buraya erkeklerde girmiyo mu

eylülcüm cicilerinizi güle güle kullanın, melis ecenin cicileri harikaa, senin cicilerinide çok beğendim, ama yorumlara çokkk güldüm, ne diyim üstünde paralansınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zeynacım seninde kesene bereket emeğine sağlık canım

yasmincim hediyem geldi durunun hediyesinide benim donumuda çok begendim kesene bereket cnm çok zevkli hatunmuşsun fotoğraf makinasın kablosu eşimin arabasında kalmış gelince ekliycem resimleri tekrar teskkür ederim cnmm

ay ne alem hatunlarsınız siz
resmen yorumları okurken çenem ağrıdı

önce melisin elbisesi çok güzel zeyna konuşturmuş zevvkini
allah sana kız evlat vermedi ama kız evladı aratmayacak gelinler versin sana tatlım
eylül senin don için ne desem bilemiyorum
eşin kesin bomba bir yorum yapmıştır
hadi bakalım 2010 eylül annesi gelioooo :))))

elmalıcım bengiş güle güle iyi günlerde kullansın cicilerini
beğenmenize gerçekten çok sevindim
kullandıkça bizi hatırlarsınız ..

Ayy bayıldım çok zevkli şeyler güle güle kullanın canım.

bunlarda bizim hediyelerimiz ,çok şık bir taç ve kırmızı donum ..

Wawwww çok kokoş olcan kıs sen o gece :)))

Zeyna harikasın canım.Tacıda unutmamış:))

kızlar heyecan yapmayın sakin olunkaydirigubbakcemile3 ,kocam öğlende eve geldiğinde gördü ,bişey dedi ama burda söyleyemiycem :)))
Öğlen mi gösterdin kuu DD:jeyyar:

yasmincim hediyem geldi durunun hediyesinide benim donumuda çok begendim kesene bereket cnm çok zevkli hatunmuşsun fotoğraf makinasın kablosu eşimin arabasında kalmış gelince ekliycem resimleri tekrar teskkür ederim cnmm

Beğenmenize sevindim canım.Güle güle kullanın.Umarım ebatları tutturabilmişimdir.Don olarak kırmızı yerine o rengi aldım (Söylemiyorum heyecan olsun hehehe:)Hoşuma gitti. Kocanın da çok hoşuna gidecek.Aha da şuraya yazıyorum.:))hihoyyyt

ay töbe töbeee ,ne arsız oldum ben yahu ,ama siz yaptınız beni böle :)) az önce kalite kontrol yaptık don sağlammış ,eee bunca yorumun üstüne bi deneyeyim dedim ..

Ooooo hediyeler resimlenmiş bile ne güzel.SAphiracım beğenmene çok sevindim canım.Donun dantelleri çok belli olmamış bide giyip koysaydın dermişim:))) Kız donu niye koydun buraya erkeklerde girmiyo mu

Anacım donu heryerde görüyolar.Buraya giren erkekler hiç çarşı pazar gezmiyolarmı? Hem sütlü leğen ve mangayı giyip satan onlar değil mi?Diyelim ki hiç görmediler.Tilota bakıp SaphişeŞeniz aşık mı olacaklar heee:)))

hehe yasmincim içinemi doğdu o rengi çok sevdiğim valla benim camasırlarımın %90ı o renk ii secmişsin heh bu gece giyim bari bakalım kocişte begencekmi: ebatlarıda ii cnm biraz buyuk ama olsun seneyede giyer daha ii valla tokalarımıza kadar düşünmüşsün ver ne kadar benim kızımda saç olmasada ben varya daha hamileyken bir sürü toka almıştım ama kuzum 1 yasına geldi hala toka yuycak kadar sacı yokyerimseniben çok sagol tatlım bu gece ekliycem mutlaka resimleri

Ya kızlarımızın saçı pek az.Erkekler de bonus maşallah.Benim kızım olsaydı kel kafasına da takardım hevesten ay:)) Tekrar güle güle kullanın..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…