Yılbaşı hediyeleri burda

hahahah alemsiniz ,popoya tavşan kuyruğu haa ,zeynaaaa kuyruğumu unutmuşsun canikom hemen yolla ..
andina görünüyo fotolar..

ya andina remediosun ki güzeldi de bana göre değil be tatlım ,o don benim üzerimde kaybolur ,etkisini yitirir :))) zeyna tam benlik bişey bulmuş ,ayrıca bunun adı aşk küloduymuş :)))

vışşşşşşşş eylülün donuna bakın süpermiş yaa perş.günü gelince bana da giyermisin donunu acabakaydirigubbakcemile3

Amanınnnnnnnnnn o ne fiyakalı don öyle eylülcümmmmmm..Güle güle mi giyersin ne diyerek giyersin artık bilemiycem o donu..:)))fazla durmaz üzerinde:)e malum aşk donuymuş zaten:))))))))))

Zevkli gacı canım zeyna..Bebişinkilerden daha çok ses getirdi senin don:)

kızlar heyecan yapmayın sakin olunkaydirigubbakcemile3 ,kocam öğlende eve geldiğinde gördü ,bişey dedi ama burda söyleyemiycem :)))

pirayecim sende bi sütyen getiriver gelirken ,takım olsun giyerim sana ne demek :) sen zararsızsın ..

ay çok alemsiniz kızlar ,donumun derdine düştünüz :)) bırakın ben onu gerektiği gibi kullanırım ,siz endişe etmeyin ..

maşallah maşallah...
hediyeler gönderilmeye başlanmış..fakat ben hala almadım..
bütün hediyeler birbirinden güzel..iyi günlerde kullanalım bebişlerimiz ve bizler..
ha bu arada eylül donun çooookkkkkk güzel..:))))

zevklı hatun zeynanın kesesıne bereket

eylul gule gule kullanın cıcılerınızı
melıs gulerde sen kahkamı atarsın bılemem tabıı

aha don sahibide geldi ,o daha önce kullanmış ,ne gibi bir etki yarattığını anlatsın bilirkişi olarak ,ben henüz denemedim ..

Eylül'cüm donuna bittim, gülmekten öldüm :))
Kesene bereket Zeyna, Melis'ın hediyeleri de çok güzel...

Hediyeyi beğenmenize çok sevindim Andina'cım. Üzerinde 18 ay+ yazıyordu ama dayanamayıp aldım yine de.. Kalıcı bir hediye olsun istedim.. Bu arada özelime adresini yaz da yılbaşını donunu kargo yapayım...

Lelal'cim, biz de hediyemizi çok beğendik, kesene bereket hayatım. Bengisu'nun üstüne giydirip de eklemek istedim fotosunu. Artık haftasonuna kalmaz koyarım cici elbisesini kızımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…