Yılbaşı hediyeleri burda

dilek çok tatlı olmuş oğuz çok yakışmı güle güle giysin yakışıklı erkek ....
darilgen kesene bereket canımmm

dilekcim hediyelerinizi güle güle giyin.
maşallah paşaya çok yakışıklı olmuş..

Dilekcim çok yakışmış tontişe.Güle güle giysin paşam.Senin don nerelerde?

dilekcim oğuzumuz gule gule gıysın cnm.cok yakusuklu olmus maşallah...

sımdı bızım hedayelerde sıra.bugun elıme ulastı mınecım, cok tesekkur ederız teyzesı.tabi don içinde :-)))
kesene bereket cnm...

dsc07706j.jpg

dsc07708d.jpg

güle ğüle giyin canım valla don istedigim gibi olmadı siyah istedigin ve tanga istemedigin için buralarda anca bunu bulabildim umarım begenmişsindir:)

Lavişim,Yasmincim,Azocum teşekkür ederiz canım.Yasmin donlarımı (donlarımı diyorum dairlgenim iki tane çok seksi don almış) daha önce eklemiştim kıyafetleride ama oğlumun üstüne yılbaşında giydirdiğim için o şekilde tekrar eklemek istedim.Yoksa çoktann ekledim.

çok güzelmiş yeni cicilerimiz oğuz emre'me çok yakışmış, Mert'imin de cicileri süper eminim onada çok yakışacak annesi çekte görelim oğluşumu
senin donda süpermiş bu arada kociş geldiğinde falan giyersin artık zemuszemus

çok güzelmiş yeni cicilerimiz oğuz emre'me çok yakışmış, Mert'imin de cicileri süper eminim onada çok yakışacak annesi çekte görelim oğluşumu
senin donda süpermiş bu arada kociş geldiğinde falan giyersin artık zemuszemus

alemsın kız melegım opuyorumnanaktan benım kocıse don neyım sokmez hehehhee. romantızzmmmm nırdeeeee benım kocıs nırde. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

melegım bugun banyo yaptıracam pasamı bakalım sakın olursa gıydırırım teyzesı...

güle güle giyin cicilerinizi çok hoş hepsi yağmurcummm kesene berket minecimmm
hediyelerimizin sonuna geldik sanırm daha yok değil miii

Dilekcim Oğuz ne kadar yakışıklı olmuş maşallah, yavruma ne giyse yakışır zaten ama hediyemizi beğenmenize çok sevindim, aynı gömlekten oğluma da aldım, ben de en yakın zamanda gömleğiyle resim eklemeye çalışırım,
kızlar artık çok az uğrayabiliyorum, sizleri özlüyorum valla, bütün hediyeler, bebekler ve annelerin donları birbirinden güzel maşallah, güzel günlerde giysin herkesler.

Yağmurum güle güle kullanın cicileri.Süveter çok sevimli hoşuma gitti.Donunda güzel kıı.Minecimin kesesine bereket..

bütün cicler çok güzel, donlarınız ayrı güzel...güle güle iyi günlerde kullanınız...

juliannem sen koymucanmı arkadaşım donunuuu :))))

Totomla mı totomsuz mu :)))

Kızım bugün de onu giymiştim istersen naklen yayın yapayım. Eskittim bile ben fotoğraf çekene kadar :)) Çok tembelim dimi hiç sorma hayatım. Kıyafetleri cekicem ama azimliyim :)

Julicim totolu çek istersen.Bakalım yakışmış mı:))))))))))

Juli foto istiyorussss totolu :KK70:DD hahahhahaha
Sen daa hiç koymadın mı bakim yoksaaa

Herkes aldı mı kızlar hediyesini?

Dilekcim Oğuz ne kadar yakışıklı olmuş maşallah, yavruma ne giyse yakışır zaten ama hediyemizi beğenmenize çok sevindim, aynı gömlekten oğluma da aldım, ben de en yakın zamanda gömleğiyle resim eklemeye çalışırım,
kızlar artık çok az uğrayabiliyorum, sizleri özlüyorum valla, bütün hediyeler, bebekler ve annelerin donları birbirinden güzel maşallah, güzel günlerde giysin herkesler.

darilgenim nerelerdesin canım ya valla seni üç kere aradım üçünde de telefonunu açmadın.Ayrıca buradan bakarsın diye kaç kere mesaj yolladım burayada girmiyorsun sık.Valla seni çok özledik çok boşluyorsun.Benim oğluma yakışmazmı canım benim sonuçta zevkli bir teyzesi aldı cicilerini.Ben daha önce tek tek eklemiştim donlarımıda ama bide üstüne giyilmiş bir şekilde ekledim.Canım gömlek oğlumun ilk gömleği.O kadar yakıştı ki bu modelden gidip birtane daha aldık kocisimle.:):)Tekrar kesene bereket tatlım.

Herkes aldı mı kızlar hediyesini?[/QUOTE]

Darkçım sanırım herkes aldı hediyesini taatlım

X