- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın aanların kesesine bereket bende hilalciğimin hediesini gönderdim 1-2 güne kadar glir inşallah begenirsin cnm
canım teşekkür ederim senin hatıranı tabiki beğeniriz, keşke değiştirmeseydin tekrar masraf olmuşDenizanası bugün gönderiyorum canım Denizin hediyesini.
Bir önceki aldığım küçükmüş.Askıdan çıkarıp paketleyeyim dedim baktım pantolon Ceren e zor olur.Bir de 3 numaraydı çok üzüldüm.
Burdan başka bişey buldum onu yolluyorum.Çok gönlüme göre olmadı ama bizi hatırlarsınız artık.Donun da sorun yok o tam içime sindiği gibi sade hoş oldu :)
bızımde hedıyelerımız geldıı yagmurcum elıne saglık ıcındekı notuda hep saklıycamm tesekkurler elıne saglık
canım teşekkür ederim senin hatıranı tabiki beğeniriz, keşke değiştirmeseydin tekrar masraf olmuş
bizde yolladık hediyelerimizi yurt içi kargoyla cuma yada cumartesi elinde olur dedi darkçım inşallah beğenirsin