Yılbaşı hediyeleri burda

Denizanası bugün gönderiyorum canım Denizin hediyesini.
Bir önceki aldığım küçükmüş.Askıdan çıkarıp paketleyeyim dedim baktım pantolon Ceren e zor olur.Bir de 3 numaraydı çok üzüldüm.

Burdan başka bişey buldum onu yolluyorum.Çok gönlüme göre olmadı ama bizi hatırlarsınız artık.Donun da sorun yok o tam içime sindiği gibi sade hoş oldu :)

bugün hediyesi gelen arkadaş yok heralde ben de az önce arkadaşımın tülotunu da aldım ohh hepsi hazır inşallah yarın sabah eşim gönderecek zemuszemus

bizim hediyelerimiz çoktan kazır ama benim gıcık kocam ya hediyeleri sabah giderken unutuyor yada hediyeleri arabada unutup kargolamayı unuttum diyor kapıştık dün buyüzden kusurabakma darkçım bu akşam bende çıkıcam çok yağmur yapmazsa yurtiçi kargo kapanmadan kendi ellerimle kargolıycam ptt ye öğlen gitmek lazım eşim gidemiyor günlerdir artık kargoyla olsun

Denizanası bugün gönderiyorum canım Denizin hediyesini.
Bir önceki aldığım küçükmüş.Askıdan çıkarıp paketleyeyim dedim baktım pantolon Ceren e zor olur.Bir de 3 numaraydı çok üzüldüm.

Burdan başka bişey buldum onu yolluyorum.Çok gönlüme göre olmadı ama bizi hatırlarsınız artık.Donun da sorun yok o tam içime sindiği gibi sade hoş oldu :)
canım teşekkür ederim senin hatıranı tabiki beğeniriz, keşke değiştirmeseydin tekrar masraf olmuş

bende aldım berilin hediyesini sonunda çok geç kaldı canım kusura bakma canım yaaaa:KK43:((
öğleden sonra yollayacağımm

bızımde hedıyelerımız geldıı yagmurcum elıne saglık ıcındekı notuda hep saklıycamm tesekkurler elıne saglık

bizde yolladık hediyelerimizi yurt içi kargoyla cuma yada cumartesi elinde olur dedi darkçım inşallah beğenirsin

eşim de gönderdi piroşumun hediyesinihihoyyyt
inşallah beğenirsiniz canım benim fazla bişey yapamadım ama zaten bunu da zor buldum kusura bakmayın artık güzel kızımla seni öpüyorum

beyazmeleğim beğeniriz tabi beğenmezmiyiz hiç bizim için uğraştınız okadar merakla bekliyoruz cnmzemuszemus

canım teşekkür ederim senin hatıranı tabiki beğeniriz, keşke değiştirmeseydin tekrar masraf olmuş

Ay canım bilsen nasıl şok oldum.
bende büyük olur seneye giyer belki diyordum.Büyük olsun da küçük olmasın diyordum.
Bir çıkardım beli çok dar.

Burdada pek bişey yok.Bulduğumu aldım artık:gitme:

bizde yolladık hediyelerimizi yurt içi kargoyla cuma yada cumartesi elinde olur dedi darkçım inşallah beğenirsin

Ya dün mesaj geldi ama benim kafa şarj etmedi :) Allah allah bu ne ki diorum :))Bugün de aradılar.
ben ilçedeyim ya.Gidip almam gerekiyomuş felan.Telefon ihbarlı olunca 2 günde alınmazsa geri dönecek dedi adam.Normalde çarşambadan çarşambaya geliyor ilçeyeyurtiçi
Bi şekilde aldırcaz artık.Ne kadar çauk geldi sen daha dün göndercem felan yazmıştın demi? Bana hemen mesaj geldi.
Teşekkür ederiz canım şimdiden.Alınca haber verrim yine ssana.

bizim hediyelerimiz

cimg0715.jpg

cimg0716.jpg

X